Jump to content

Jarvis Shabba - Jamaican Yardies frakciópályázat.

Martinez

Ajánlott bejegyzések

Jamaican Yardies Frakciópályázat.

OOC magamról:

Sziasztok, Martin vagyok. Nem nagyon szeretnék OOC bemutatkozni, mivel azt már egyszer megtettem, mellesleg akinek kell tudnia, az tud is rólam, azt amit szeretne. 

Mióta RP-zek?

Én ezen a szerveren ismertem meg az RP-t és az egész MTA-t szinte. 2019 februárjában, 1 hónappal a szervernyitás után léptem fel egy haverommal, és azóta itt vagyok. Első frakcióm egy általunk kidolgozott, megpályázott banda volt, a 14th willowfield crips néven futó frakció, ami több, mint 7 hónapja aktív a szerveren, csak mára már más névvel és dolgokkal. Ezen kívül voltam maffiába, de az egyáltalán nem jött be, ott döbbentem rá, hogy nekem Banda RP való és ezáltal szintén visszamentem a cripsbe. Egy időt lehúztam ott és rámbízták a PD frakció vezetését, amit így-úgy el is vezettem 1-2 hónapig, most meg már másodjára vagyok a PD leadere. Úgy gondolom, hogy elég jól tudok RP-zni, az átlagosnak jóval magasabban.

Itt látható az UCP-m:

kukuREn.png

IC önéletrajz: 

Yo, Jarvis vagyok, 28 éves srác. A családom az 50'-es években vándorolt be Jamaicából Európába, azóta itt élünk és terjeszkedünk. Jó reménység céljából vándoroltunk be európába, mivel a hazánkban csak a bűnözésből éltünk. Édesapámat lecsukták, amikor 7 éves voltam illegális kábítószer- és fegyverbirtoklással, használattal és eladással, illetve feltételezett gyilkosságok, rablások vádjával. Azóta nem láttam, a sitten rohad és fog is élete végéig. Édesanyánk 3 gyereket nevelt, az én két öcsémet. Ő mindig azt mondta, hogy úgy éljek, ahogy akarok, csak érjek ki a nyomorból. Az iskolában sosem voltam jó, általános iskoláig jutottam, bár onnan is sorba rúgtak ki, utolsó esélyem az volt, amikor füvet vittem a suliba és alsósoknak adogattam el. Sosem voltam jó gyerek, kamasz korunkban egy-pár velem egy sorsú niggerel és testvéreimmel közösen voltunk szarságokban. Rengeteget verekedtünk, majd közös pénzből, amit nem legális módon szedtünk össze, megvettük az első pisztolyunkat, ami  közös volt. Nem rettegtünk, tisztán álltunk minden elé és nem féltünk. Boltokat raboltunk, loptunk és szívtunk, amennyit csak tudtunk. Sajnos a haverokat elvesztettem egy utcai lövöldözésben, de a testvéreim velem vannak és közösen állunk bosszút a világon és éljük az életünket.

A bűnszervezetről bővebben: 

yop4XAz.png 

Az 50-es években Nagy-Britanniába bevándorolt jamaikaiakat hívták Jamaikai-brit jardiknak. Bűnbandákba szerveződtek és erőszakos bűncselekményeket követtek el. Ellenőrzésük alatt állt kábítószer és fegyverkereskedelem is. Mivel nem próbálkoztak beépülni a jogrendszerbe, ezért nem tekintik őket annyira erős szervezetnek, mint a többi maffiát. Minden bűncselekményhez lőfegyver szükségeltetik, ezek viszont szigorú ellenőrzés alatt vannak.

A frakcióról bővebben:

Úgy gondolom, hogy én ezt a maffiát sokkal RP-sebbre tervezem, mint elődjeit, a nálam már megszokott bandásabb, négeresebb RP-vel lesz megfűszerezve. A bejutás is ilyen módon lesz, kizárólag feketebőrű ember lehet és kell egy olyan story, amivel azt meséled el, hogy milyen módon is tartozol hozzánk, vagy egyszerűen csak mi találunk rád és beveszünk egy idő után. Lesz próbaídő FK-n belül, ezalatt az idő alatt fog eldőlni, hogy hogyan megy neked a dolog, stb,stb. Ha nem tudsz egy bizonyos szintet elérni az RP-del, ami nekünk bejön majd, akkor semmi esély nem lesz, tényleg komoly lesz a bejutás és nem akárki fog bejutni, pici szigorítások lesznek.

Elsősorban én hoznám magam, egyelőre ideiglenesen @Felix Syringespanomat, aki szintúgy leader lenne, mint én.

Lesz egy legális rész, ami egy dohánybolt lesz, vagyis annak lesz álcázva, illetve egyértelműen lesz egy illegális rész is. 

Legfőbb cél az RP lesz, mivel ez a lényege egy frakciónak, gyökeresen meg szeretném mozgatni / változtatni ezt a szálat. 

Rangok, igényelt dolgok, skinek és HQ ötletek:

- Drug Addict - Kezdő gettós ember, valószínűleg ez lesz a próbaidős rang is, meg lesz neki a saját feladatai, hogy miket kell teljesíteni.

- Calmer - A már beavatott ember, aki a frakcióban, maffiában van. IC benne már megbízunk, de még nincs beleszólási joga dolgokban.

- Palmer - Régebbi tag, aki már volt akciókon, tudja, hogy ténylegesen mi folyik a frakcióban. Ő vele már elintéztetünk fontosabb dolgokat.

- Ruthless - Tagok között Ő már főember, ennél feljebb már nem tud jutni. 100%-os megbízása van, keménymagnak, kegyetlennek számít.

- Mamba - Alleader, mindenbe van beleszólása, ő irányítja a többi tagot, bármiben kiveheti a szerepét. 

- Panther - Leader, a tagokat Ő is irányíthatja, viszont ő nem törődik vele, kizárólag csak a bűnszervezettel törődik és a saját érdekével. 

Járművek:

- 2 darab Ford Raptor. 

- 1 darab Mercedes AMG M65

- 1 darab Range Rover Sport SC

- 2 darab Mercedes Benz E420 w210

Skinek és mappolások, HQ:

Legális HQ: 

9Nwfxh2.pngVuTyEKa.png

Illegális HQ:

r5NNXiP.pngNWSIzS8.png

Skinek:

http://www.mediafire.com/file/0jagwgwniymvdah/Jamaican_Maffia.rar/file

Mappolás:

http://www.mediafire.com/file/orqmctwhq75r121/Jamaican-hq.rar/file - Legális HQ mappolása.

A skinek vagy a mappolás lehetséges, hogy az elmúlt időben még változni fog, akkor szerkesztem a lapot vagy pedig jelzem valamilyen formában.  

Köszi, hogy elolvastad a lapot és hogy végignézted, ha bármi ötleted, akár építő jellegű, akár negatív, azt nyugodtan írd le kommentbe.

Edited by Martinez
  • Like 3

• Martinez changed the title to Jarvis Shabba - Jamaican Yardies frakciópályázat.

A frakció ötlete nagyon megfogott, szerintem nagyon jó. A lap is összeszedett, jól kidolgozott, átlátható. Dohányboltot én még speciel sehol nem láttam, érdekesnek hangzik és kíváncsivá is tett milyen lesz a gyakorlatban. Nagyon tetszik a frakció felépítése is. Szóval én is, mint ahogy ezt még sokan fogják tenni: TÁMOGATOM

• Like 1

Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.