Stefania Blegu Létrehozva: November 13, 2020 Megosztás Létrehozva: November 13, 2020 Familia de Blegu Blegu Család OOC: Hello ! Szilveszter vagyok 17 éves, 3Éve MTAzok, abból másfél éve RPzek ezen a szerveren! Sok RP tapasztalatot gyüjtöttem 1367 (82.000+ játszott perc!) óra alatt! 42-es szint alatt, több frakcióba is volt részem! Voltam OMSZ AlLeader, ORFKnál Kadét, Taxi társaságnál FőLeader LSAMV-nél Szerelő. Volt Részem női illetve férfi karakter életét is élni IC! Sok Legál után, most bepróbálkoznék egy kis illegállal, mivel picit meguntam a legál életet, és őszintén több pénzt is látok az illegál terén! Alapból jönne velem 5 ember a csapatba, persze ezt még a későbbiekben bővíteném, de csak olyan emberekkel, akiket ismerek a FAIR játékért, és a NonRP elkerülése érdekében! Sok tapasztalatom van Leaderség terén, viszont szeretnék még többet szerezni! "Jó pap holtig tanúl..." IC: Stefania Blegu szerepét játszom lassan másfél éve! Szingli, elvált nő vagyok, csak a családom van akire számíthatok! Jóban vagyok 1-2 bandával is, szoktunk üzletelgetni, spanulni... . Nem élek rosz körülmények közt, mivel jelenleg van Egy darab Bugatti Dívóm, Mitsubishi Evo X-em és sok fegyverem is! Nemrég hagytam ott az OMSZ-t. Fölháborodtam néhány emberre, és azon amiket ők ott művelnek. Beszereztem egy Colt-45öt, illetve 30 Darab 9mm-es lőszert! Persze engedélyel... . Megtetszett a fegyverek fogása, az a biztonság érzet! Úgy döntöttem az unokatestvéremmel, pár volt munkatársammal, 2 barátommal, hogy neki kezdenénk az alvilág rejtelmeibe! Frakció Neve, kiket hoznék?: Névnek "Familia Blegu"-t választottam mivel szerintem nem volt még Román Maffia FK így szerintem a változatosság kedvéért megérné megpróbálni! Hoznám az IC unokatestvérem jelenlegi neve: Zechariah Kegan, és még 4 haverom! Lényegében eddig ennyi, lehetséges, sőt bíztos, hogy még bővülni fog! Felépítés: Előszöris lenne: Seful/Leader [Ejtsd: Sefúl] Ő lenne a FőLeader ő lenne az egész család feje, ő igazgatná az egészet! Ő felelne mindekiért stb, stb! Armat/fegyveres [Esjtsd: Ármát] Ő lenne az az ember, aki fegyverekkel foglalkozik, elad, vesz, halász az alkatrészek érdekében illetve hogy minél jobban áljon a fegyverraktár! Traficant de droguri/Díler [Ejtsd: Tráfikánt de drogurj] Ő lesz az az ember aki droggal foglalkozik, elad, vesz, ültet, szüretel, öntöz stb stb! Începător/Kezdő [Ejtsd: Üncsepötór] Ő lesz az az ember ki frissen került be a Maffiába, őt kell még igazítgatni, nevelni a családba, tanítani stb! Majd később ha megfeleőnek találjuk akkor választhat, hogy hová megy tovább, Traficant-nak, vagy Armat-nak! Ha nem lesz alkalmas a dologra, akkor azonnali CK-ra lesz ítélve! Neinitiat/Beavatatlan [Ejtsd: Neiniciát] Ő lesz az, aki a box teremben fog boxolni, mint beavatatlan Maffia tag! Ő ott fog dolgozni pár hetet, megismerjük, hogy mennyire érné meg a bőrét, majd ha jól beválik nálunk, akkor elkezdjük beavatni Célok: Egy nagy családot szeretnék kialkítani, akik vigyáznak egymásra, törődnek egymással, és közben benne vannak az alvilág rejtelmeibe! Célom között van azis, hogy igényeljek egy Box termet mivel még nem nagyon volt bevált boxeremes dolog a szerveren! Célom, hogy ne egy NonRP-s közösséget hozzak létre, aki MGzik, aki Funol, és folytathatnám... Szeretnék bele vágni ezzel a néhány emberrel egy Maffiába! Igény: Szeretnénk: Mapolás [HQ] Autók Gate [HQhoz szügséges lenne] Interiorok [Garázs, Laskás stb] Lehetőség szerint széfet is! Miért én?: Voltam többszörös FK leader, pl taxinál nem egyszer kaptam meg IC emberektől OOC-n, hogy eddig én vezettem a leggjobban a taxit. IC is monták, hogy nem lépnének ki a taxiból! Csak leadtam sajnos, (amit bánok) azért, hogy PD-be mehessek. Csak az RP szituáció nem úgy engedte, hogy ott is maradjak! De erre a Frakcióra vigyáznék, mivel nem voltam sok illegál dologban! Tapasztalatok: Az első és leggfontosabb, nehéz olyan embert találni aki komolyan gondolja, és aki rendelkezik értelmes RP tudással, PL taxinál jöttek a LVL 1-esek és mondták IC: "Csak DC-m van! Baj?" Vagy, hogy oda jött egy LVL 1, bemászott és minden IC előzmény nélkül elkezte RPsen fényképezgetni az autókat! Szóval, hogy a lényegre térjek, nehéz olyan embert találni aki komolyan is gondolja vagy tud is RP-zni! Skinek/Mapolás/Egyébb: Majd DC-n lerendeznénk ha úgy jó. Az utolsó esélyem leszámítva, mostmár újra megszeretnék komolyodni... Szeretném ezt a maffiát! A csapat is már bele kezdene valamibe! 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Marco Cravis Hozzászólva: November 15, 2020 Megosztás Hozzászólva: November 15, 2020 Kedves pályázó! Pályázata elnyerte a vezetőség tetszését, így elfogadásra került! Megj.: Tegyünk egy próbát egy TS meghallgatáson. Az alábbi időpontokban várunk TS-en: 2020.11.17. 17:00 vagy 2020.11.18. 15:30 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések