Jason Biggs Létrehozva: November 14, 2020 Megosztás Létrehozva: November 14, 2020 Magamról (OOC): András vagyok 15 éves, Vas-megyében élek. A III. Béla szakközép iskolába járok villanyszerelő szakra. Van 2 féltesóm, most lesznek 5 évesek. Szabadidőmben spanokkal lógok, kosarazok, horgászok, motorozok, gamelek. Most csak ezen a szerveren játszok, mivel nagyon megtetszett. Maga a modok a szerveren és a közösség is jó arc. Minden nap fennt vagyok a szerveren, szóval az aktivitással nincs baj. Sajnos nemrég elvesztettem 2 papámat, de erről bővebben nem szeretnék beszélni. Sok spanom van, akikre mindig számíthatok. Én is mindig segítek nekik. Magamról (IC): Jason Biggs vagyok, a Grove Street Families illegális banda vezetője, alapítója. Sok kocsim van, szeretem a régebbi kocsikat. Van 2 Chevrolet Impalám és 2 Ford Thunderbirdem. Régi, drága kocsik. Van egy kisebb fegyvergyűjteményünk a tesómmal. (Voltam OMSZ-ben is, csak névváltásom volt) Sok embert ismerek a városban. Egy maffiával is van egy laza kapcsolatunk. UCP (Adminjailről és Ban-ról): https://imgur.com/mXrD3jC Egy adminisztrátor feladata: Egy adminisztrátor feladata segíteni az embereknek. Pl: Bebugolt valahova, elbugolt a kocsija, valaki megszegte a szabályokat, (MG, DM, RK, stb...) Az adminok dolga igazságosan elintézni az ügyeket, igazságosan osztani a szankciót, hamar válaszolni a PM-ekre, helyesen, gyorsan válaszolni, elintézni minden ügyet amit tud. Aktivitási idő: Minden nap 3-4 óra. Inkább estefelé vagyok fenn többet. Véleményem a csapatmunkáról: A csapatmunka egy nagyon fontos dolog IRL, és a játékban is. Csapatmunkával hamarabb, több dolgot el lehet intézni igazságosan. A csapatmunka egy jó dolog, mivel itt kialakul egy ``baráti`` kör, együtt egy közös döntést hoztok, ami egy jó dolog. Miért pont engem válasszatok: Egyik célom ezen a szerveren adminnak lenni, szeretnék az admin közösséghez tartozni. Jól kezelem a konfliktusokat, okos döntéseket hozok. Mindenkinek segítek kivétel nélkül. Sokat vagyok aktív, hamar válaszolnék a PM-ekre. Szeretek segíteni az embereknek. Pozitív tulajdonságaim: -Mindenkivel jó arc vagyok -Igazságos döntéseket hozok -Mindenkinek segítek kivétel nélkül -Spanok szerint jó a humorérzékem Negatív tulajdonságok: -Néha rosszkor sütöm el a poénjaim -Van olyan napom amikor lusta vagyok -Nehezen, de fel szoktam magam cseszni dolgokon (de ez ritka) -Estefele már nem tudok TS-ezni mert a tesóm alszik xd Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Daniel Hozzászólva: November 22, 2020 Megosztás Hozzászólva: November 22, 2020 Kedves jelentkező! A vezetőségnek nem nyerte el az ön lapja tetszését, így elutasításra került ! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések