William D Blakwell Létrehozva: Augusztus 9, 2019 Megosztás Létrehozva: Augusztus 9, 2019 14 eves vagyok Magyarországon élek 4 évet olaszba éltem. Félig olasz vagyok, apukámat sajnos nem ismerem. Jelenleg egy faluban élek Pest megyében. Azert szeretnek admin lenni mivel más szerveren is voltam csak ott hetente volt 2500-3000 dp es nem mindig tudtam teljesíteni és kirúgtak. Ajban nem tudom hanyszor voltam ezen a szereveren 1x de akkor se aj hanem ic jail. Bannolva externalos szerveren Ic Voltam mar maffia leader ott jol teljesítettem. Kiléptem mivel nem annyira tetszik. Aztán elmentem rendőrnek ott feljutottam az alleader szintre onnan is kileptem mivel a vegere mar nem annyira volt jó. Egy adminnak szerintem az a dolga hogy a játékosokat segítse es kordában tartsa a szerveren, hogy normális emberekből álljon a szerver. A csapatmunka elég fontos mivel ha nem lenne csapatmunka akkor szétcsúszna a szerver Azért válasszatok engem mivel szerintem nagyon jól tudok cspatmunkában dolgozni Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Michael Conteras Hozzászólva: Augusztus 10, 2019 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 10, 2019 Hát. Ez eléggé gyér... formázd meg,és bővítsd...van egy "minta"...az alapján próbáld meg. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések