Jump to content

Jamal Clay jelentkezése a Rendőrség állományába.

Jamal Clay

Ajánlott bejegyzések

14056ccb9b0b30c9a69b38a7ded7e230.png

OOC RÉSZ

Hogy hívnak?
< Földi Mihály>
Mikor születtél?
< 2002.04.07.>
Mondj pár szót az aktivitásodról!

(mennyi időt tudnál a frakcióra szánni?)
< Hétköznap: Minimum 3-4 óra. Hétvégén: Minimum 4-5 óra. >
Voltál-e már frakcióban /akár más szerveren/? Ha igen, melyikben?
< Tulajdonképpen az MTA karrierem alatt  minden frakciónak voltam már tagja. Nevesebb szervereken voltam rendőr, nyomozó, stb... >

Miért ezt a frakciót választottad?

< Azért, mivel szeretem a rendvédelem rp-t. Szeretném itt elsajátítani a tapasztalataimat, úgy gondolom hogy jó tagja lennék a frakciónak. Aktív vagyok, ami egy ilyen szervezetnél fontos. >
Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és működő mikrofonnal?

(igen, vagy nem?)
< Természetesen igen, mindkettővel rendelkezem. >
Mutatkozz be pár mondatban: hobbid, tanulmányaid, érdeklődési köröd, stb.

(minimum 5 teljes mondatban!!)
< Földi Mihálynak hívnak, Szolnok megyében élek Rákócziújfaluban. Egy megértő, kedves, okos embernek tartom magam. Szeretek csapatban dolgozni, illetve szerencsére jó kommunikációs készséggel rendelkezem. Jelenleg autószerelő szakon tanulok, amit szeretek csinálni. Elég sok szabadidőm van, legtöbbet számítógépezek, azon belül játszani szoktam az MTA-val. Naponta akár 4-5 órát is játszok. Nagyon szeretek sportolni, edzőterembe járok le, régebben sokat foglalkoztam a küzdősporttal is. >

Csatolj képet az UCP-dről!

(AJ-k, banjaid, játszott perceid)

< Teljesen tiszta az UCP-m, játszott percem jelenleg még nagyon az elején van, mivel most kezdtem el a szervert. https://imgur.com/zqYM0hs >

IC Rész

Jelentkező neve:
< Jamal Clay >
 Jelentkező születési helye, ideje:
< 1995.04.07. Los Santos >
 Jelentkező anyjának leánykori neve:
< Jessica Smith >
 Jelentkező apjának neve:
< Antony Clay >
 Előző munkahelye(i):

< Frissen végeztem a rendészeti egyetemen. >

Rendelkezel jogosítvánnyal?
< Érvényes B kategóriás jogosítvánnyal rendelkezem. >
 Mit gondol az együttműködésről a kollégák között, milyen szerepe van? (3-4 mondat)
< Igazából a rendvédelem ágain belül mindenhol fontos szerepet tölt be a csapatmunka. Fontos, hogy együttműködők legyenek, mivel részes akciók a csapatmunkán is múlhatnak. Fontos az is, hogy egy adott csapat össze legyen szokva. >
 Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat)
< Jamal Clay, 1995.04.07. Egy pozitív ember, aki az álmait szeretné elérni. Mindig is rendőr szeretett volna lenni, az álmai nagy részét elérte. Rendészeti főiskolája van, elszánt az élet felé. Amit akart mindig elért, sok célja van az élet felé. Szeretne egy olyan pályára lépni hivatás szerűen, ahol védheti, illetve szolgálhatja az embereket. >

• Like 2

• Ryder locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.