balintkalc Létrehozva: November 19, 2020 Megosztás Létrehozva: November 19, 2020 A játékban levő toyota supra vs golf V: fele ár a golf mégis mindenben jobb Annyira szar a supra hogy az már borzalom nem lehet kanyarodni vele, nem gyorsul, végsebesség is szar és 500k? Ezzel kellene valamit kezdeni mert ez igy kidobott pénz! Subarut akartam venni vagy ezt hát mitmondjak? a subaru még olcsóbb is és mindenben jobb. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Jelger Dam Hozzászólva: November 19, 2020 Megosztás Hozzászólva: November 19, 2020 Hali! Én nekem már régóta megvan a Supra,szerintem jó a handlingje. Jó,Az tény és való hogy ha fullra levan ültetve dobja a patka. Szerintem főképp a Supra driftre van,nem kell várni tőle Drag tuningot((IRL is inkább Dragra használják vágom)) De szerintem a szerón inkább drift miatt vennék meg. Én azt tudom csak mondani,minden kocsit meglehet szokni,megtanulni vezetni,mikor kell nyomni spacet,mikor kigyorsítani stb. Szóval,nekem teljesen megfelel a supra így is! Jó lehet néhány ember azért veszi mert gyorsulni akar meg stb,de szerintem fullversenyesen 287 elég jó. Az tény és való hogy nem lenne rossz rá egy handling rework,de szerintem jó így. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
balintkalc Hozzászólva: November 19, 2020 Author Megosztás Hozzászólva: November 19, 2020 (módosított) ha te tudsz vele driftelni minden tiszteletem a tiéd, nekem túl lomha a verda, nem lehet keresztbe tenni mint pl. egy bmw 750-el ami 15k Edited November 19, 2020 by Connor Harry Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Antonio D Giuseppe Hozzászólva: November 20, 2020 Megosztás Hozzászólva: November 20, 2020 (módosított) Hali! Szerintem is lehetne kis handling rework a kanyarodasra, en 4kerek meghajtassal hasznalom es kanyarokba eleg rossz.. En ezt az otletet TÁMOGATOM! Edited November 20, 2020 by JacksonColinas Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések