Matthew Ruiz Létrehozva: November 20, 2020 Megosztás Létrehozva: November 20, 2020 IC/InGame neved: < Luke Chen > A ban időpontja: <2020-10-07 > A ban oka: <Közösség romboló stílus;NonRp A ban időtartama: < 4 hónap,2021-01-07 > Admin neve, aki bannolt: < Laci > Miért szeretnéd az unbant? <Nagyon meg bántam a tetteim.Nem nagyon gondolkodtam mit tettem amikor ezt csináltam,gondoltam jön a nextv2 akkor majd ott csinálom a dolgokat.De nem teljesen jött össze.Már nem nagyon foglalkozom a szeróval,nem nagyon izgat mivan ott.Mivel itt kezdtem el rp-zni,itt ismertem meg sok barátot stb,így vissza jönnék ide játszani.Azért is szeretnék vissza jönni mivel itt játszik még ha jól tudom @Fredias Terciusz akivel hát mondhatni kezdtem az rp-t és ő miatt is jönnék vissza.Láttam a frissitéseket meg nézném hogy milyenek lettek.Elnézést szeretnék kérni külön laci-tól ahogy beszéltem vele. 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Laci Hozzászólva: November 20, 2020 Megosztás Hozzászólva: November 20, 2020 Szia! Az unbant nem adom meg, viszont a jelenlegi bannod idejét módosítom, és 3 hét marad a kitiltásodból (a válaszodtól számolva, ha elfogadod.) Amenyiben ez neked is megfelel, várom a válaszod! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Matthew Ruiz Hozzászólva: November 20, 2020 Author Megosztás Hozzászólva: November 20, 2020 szia igen el fogadom! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Martinez Hozzászólva: November 20, 2020 Megosztás Hozzászólva: November 20, 2020 Szia, bocs, hogy idepofátlankodok, de kérlek írj rám itt fórumon vagy DC-n, Luke. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Laci Hozzászólva: November 20, 2020 Megosztás Hozzászólva: November 20, 2020 Pont zárni akartam, jókor írtál. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések