Pjotr Motka Létrehozva: November 25, 2020 Megosztás Létrehozva: November 25, 2020 Panasztevő játékos IC neve: Stefania Blegu Panaszra tett játékos IC neve Trevor Smitt Panasz oka: OOC hazudás/Átverés Bizonyíték (videó, kép, log): Nem tudtam visszakeresni, ezért kérem szépen Danielt, hogy ha alkalma lesz keresse vissza, mivel majdnem 1 millát buktam. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Chriss Hozzászólva: November 25, 2020 Megosztás Hozzászólva: November 25, 2020 Szia! Annyit hozzá fűznék, hogy próbáld meg el magyarázni, hogy mi történt. @Trevor Smitt Válaszát várom 24 órán belül. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Pjotr Motka Hozzászólva: November 25, 2020 Author Megosztás Hozzászólva: November 25, 2020 Már TSen elmondtam. Üzleteltünk, majd úgy jött ki az ület, hogy adok 3 Ak-t 50 töltényt, 4 M16ot 170 lőszert, egy vadászpuska, 2 7mm-es golyó, Egy uzi, egy kés és még alaktrészek. Ezért cserébe felkínálta a választási lehetőséget, vagy egy full versenyes M5 F10, vagy egy 1Primes Toyota Supra. A suprát választottam, mondtam hogy dobjon rá KP-t mivel nem megérős, majd IC mondta hogy nem dob, mivel limites a kocsi. Megkérdeztem OOC cheten, hogy valóban Limites-e és azt vágta rá, hogy az, megnézzük? Mondom nem kell ha OOCba megmondtad akkor elhiszem. Ezek után eljárt az üzlet és megnéztem, hogy valóban Limites-e és NEM volt az. Mellesleg a Kés PP-s volt. Kegan PPzte és tőle van a kés. Mivel több mint 1 millát buktam, így picit bánt, és itt állok Maffia leaderként 1Darab AKval és egy kis lőszerrel. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Chriss Hozzászólva: November 25, 2020 Megosztás Hozzászólva: November 25, 2020 Nem számít OOC hazudásnak, mert üzletelésnél lehet ooc hazudni. Viszont, ahogy Laci is elmondta, ez kocsival való átverésnek számít. Továbbra is várom @Trevor Smittválaszát. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Trevor Smitt Hozzászólva: November 25, 2020 Megosztás Hozzászólva: November 25, 2020 szia ehez csak anyi hozáfüzni valóm volna hogy a supra limites az tuti nem értem mi a probléma Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Daniel Hozzászólva: November 25, 2020 Megosztás Hozzászólva: November 25, 2020 Sziasztok ! Egy teljes logot szeretnék kérni az üzletről mindkét féltől ! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Pjotr Motka Hozzászólva: November 26, 2020 Author Megosztás Hozzászólva: November 26, 2020 Kedves Daniel az a helyzet hogy kb 4 napja volt ez az egész dolog, és az 5ös log fileban sem találtam meg csak azt, amikor a frakciót adta laci. Azért kértelek meg, hogy te nézd vissza, mert te vissza tudod! @Trevor Smitt nem limites a supra. Egyáltalán nem. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Trevor Smitt Hozzászólva: November 26, 2020 Megosztás Hozzászólva: November 26, 2020 Én elküldtem neki privátba a Logot nekem megvolt még Stefania_Blegu Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Pjotr Motka Hozzászólva: November 26, 2020 Author Megosztás Hozzászólva: November 26, 2020 (módosított) Köszönöm neked! Edited November 26, 2020 by Stefania_Blegu Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Chriss Hozzászólva: November 26, 2020 Megosztás Hozzászólva: November 26, 2020 @Trevor SmittMegvannak még a tárgyak? Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Trevor Smitt Hozzászólva: November 26, 2020 Megosztás Hozzászólva: November 26, 2020 Szia megvannak a cucok de nincs szándékomba visza cserélni mivel sztm a szabályzatanak megfelelően jártam el nem vertem át ... Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Chriss Hozzászólva: November 26, 2020 Megosztás Hozzászólva: November 26, 2020 Autóval való átverésnek számít. Viszont jó lenne, ha egyeztetnénk egy időpontot TS-en, ami mind kettőtöknek jó. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Laci Hozzászólva: November 26, 2020 Megosztás Hozzászólva: November 26, 2020 Ne haragudjatok, de kiegészíteném. Autóval alap esetben át lehet verni, de ez a kategória, amibe ez az autó besorolható, bőven 19.999$ felett van, és tudjuk milyen szabály érvényes az átverésre. 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Trevor Smitt Hozzászólva: November 26, 2020 Megosztás Hozzászólva: November 26, 2020 Edig az volt a Probléma hogy ooc hazudás mostmár autóval való átverés is ? Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Pjotr Motka Hozzászólva: November 26, 2020 Author Megosztás Hozzászólva: November 26, 2020 Az a baj hogy mindkettővel van baj. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Chriss Hozzászólva: November 27, 2020 Megosztás Hozzászólva: November 27, 2020 Az elején le tisztáztam, hogy ez nem OOC hazudás. Itt igazából, ahogy a Laci is elmondta, ez átverés, 19.999$ felett. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Trevor Smitt Hozzászólva: November 27, 2020 Megosztás Hozzászólva: November 27, 2020 Mért 19.999 feleti átverés megtőrtént a csere mi átverés? Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Pjotr Motka Hozzászólva: November 27, 2020 Author Megosztás Hozzászólva: November 27, 2020 Az, hogy tudtad hogy limites a kocsi, és mégis átvertél, tisztában van a fegyver árakkal és tudod teis hogy bőven 500-600k felett profitáltál. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Pjotr Motka Hozzászólva: November 27, 2020 Author Megosztás Hozzászólva: November 27, 2020 Ma egésznap jó nekem a ts. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Trevor Smitt Hozzászólva: November 27, 2020 Megosztás Hozzászólva: November 27, 2020 Hát én nem nagyon értem hogy mivel vertelek át és nem tudom hogy jön ide a profit én ezt nem értem Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Stefania Blegu Hozzászólva: November 27, 2020 Megosztás Hozzászólva: November 27, 2020 Szerverszabályzatot tudod? Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Chriss Hozzászólva: November 27, 2020 Megosztás Hozzászólva: November 27, 2020 Amikor feltudtok jönni ts-re a várómban akkor megbeszélünk mindent. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Trevor Smitt Hozzászólva: November 27, 2020 Megosztás Hozzászólva: November 27, 2020 25/25 a Supra limit semmivel nem verelek át megegyeztünk hogy milyen cucokat kapok a Supráért te oda adtam és kész nincs semmi átverés a dologban Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Pjotr Motka Hozzászólva: November 27, 2020 Author Megosztás Hozzászólva: November 27, 2020 De nem 25/25 a supra limitje. Még a tegnap nem annyi volt! @Laci mondta nekem a tegnap! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Laci Hozzászólva: November 27, 2020 Megosztás Hozzászólva: November 27, 2020 Tegnap vettem meg a 24. Suprát a boltban, úgyhogy akkor még biztosan nem volt megvéve az összes a 25-ből. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések