Jump to content

Stefania Blegu PK

Pjotr Motka

Ajánlott bejegyzések

Panasztevő játékos IC neve:

Stefania Blegu

Panaszra tett játékos IC neve

Trevor Smitt

Panasz oka:

OOC hazudás/Átverés

Bizonyíték (videó, kép, log):

Nem tudtam visszakeresni, ezért kérem szépen Danielt, hogy ha alkalma lesz keresse vissza, mivel majdnem 1 millát buktam.

Már TSen elmondtam. 

Üzleteltünk, majd úgy jött ki az ület, hogy adok 3 Ak-t 50 töltényt, 4 M16ot 170 lőszert, egy vadászpuska, 2 7mm-es golyó,

Egy uzi, egy kés és még alaktrészek.

Ezért cserébe felkínálta a választási lehetőséget, vagy egy full versenyes M5 F10, vagy egy 1Primes Toyota Supra.

A suprát választottam, mondtam hogy dobjon rá KP-t mivel nem megérős, majd IC mondta hogy nem dob, mivel limites a kocsi.

Megkérdeztem OOC cheten, hogy valóban Limites-e és azt vágta rá, hogy az, megnézzük?

Mondom nem kell ha OOCba megmondtad akkor elhiszem.

Ezek után eljárt az üzlet és megnéztem, hogy valóban Limites-e és NEM volt az.

Mellesleg a Kés PP-s volt. Kegan PPzte és tőle van a kés.

Mivel több mint 1 millát buktam, így picit bánt, és itt állok Maffia leaderként 1Darab AKval és egy kis lőszerrel.

Kedves Daniel az a helyzet hogy kb 4 napja volt ez az egész dolog, és az 5ös log fileban sem találtam meg csak azt, amikor a frakciót adta laci. Azért kértelek meg, hogy te nézd vissza, mert te vissza tudod! @Trevor Smitt nem limites a supra. Egyáltalán nem.

• Chriss locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.