Tyler Clark Létrehozva: December 1, 2020 Megosztás Létrehozva: December 1, 2020 OOC RÉSZ Hogy hívnak? < Vásárhelyi Tomi > Mikor születtél? < 2007.jún.5. > Mondj pár szót az aktivitásodról! <Hát hétköznap reggel 6-tól 2 ig utánna délután ha van időm tanulás mellett. Hétvégén nagyon sokat 4-5 óra minimum akár all day. > Voltál-e már frakcióban /akár más szerveren/? Ha igen, melyikben? < Igen: 2x Taxi,Piru,Triád,OMSZ,ORFK,Grove Street Más szeró: Crips,OMSZ ebben a kettőben leader és még ORFK ott Zászlós rang. > Miért ezt a frakciót választottad? < Én az ORFK-t egy nagyon akcióval teli frakciónak gondolom. Voltam már 2x ORFK és mind a kétszer nagyon tetszett és jól éreztem magam benne. > Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és működő mikrofonnal? (igen, vagy nem?) < Igen > Mutatkozz be pár mondatban: hobbid, tanulmányaid, érdeklődési köröd, stb. (minimum 5 teljes mondatban!!) < Hali! Engem Vásárhelyi Tominak hívnak és 13 éves vagyok. Erdélyben élek egy Szatmárnémeti nevű városkában. A kedvenc sportom a kosár és ezt több mint 2 éve űzöm. A hobbim a Freestyle rollerezés,most jelenleg egy Blunt Prodigy S8-Retro rollerem van. Gépezni is nagyon szeretek,több féle játékon játszok: MTA,GTA V,Among US. Régen több játékkal játszottam de azokat meguntam: Fortnite,CS:GO,Lol,Minecraft stb. Jelenleg 7. osztályba járok és a két kedvenc tantárgyam a történelem és földrajz. Az iskolában 9-10-es tanuló vagyok ami magyarországon 5-össel ér fel. Régebben több féle sportot űztem: kézilabda,foci,karate. Van még egy dolog amit nagyon szeretek csinálni ami a sütés/főzés. Elég sok dolgot tudok sütni/főzni,volt olyan hogy én főztem az ebédet és azt mondták hogy finom. A szüleim elváltak mikor 5-6 éves voltam. 11-12 éven keresztül édesapámmal éltem de 1 éve átköltöztem anyumhoz. A nevelőapámmal nem jövök ki a legjobban. Hárman vagyunk testvérek van egy 1 éves kistesóm egy 16 éves és én. Ha felnövök szakács szeretnék lenni. A kedvenc zenei műfajom a Rap/Hip-Hop és a kedvenc előadóm Travis Scott és Juice WRLD. Csatolj képet az UCP-dről! (AJ-k, banjaid, játszott perceid) < http://imgur.com/gallery/IVycbIQ Tudom sok az AJ de régiek és tanultam hibáimból! > IC Rész Jelentkező neve: < Brian Peterson (ugye váltás után) > Jelentkező születési helye, ideje: < 1998,Los Santos > Jelentkező anyjának leánykori neve: < Emma Smith > Jelentkező apjának neve: < Jack Peterson > Előző munkahelye(i): < Olajfinomító > Rendelkezel jogosítvánnyal? < Igen > Mit gondol az együttműködésről a kollégák között, milyen szerepe van? (3-4 mondat) < Hát nyilván es egy nagyon fontos dolog. Fontos hogy a kollégák csapatban dolgozzanak. Csapatban hamarabb belehet fejezni egy ügyet. > Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat) < Brian Peterson-nak hívnak és 22 éves vagyok. 1998-ban születtem az LS Korházban. Édesanyám Emma Smith 2 éve hunyt el 57 évesen rákban. Édesapám pedi Vezérigazgató a Californiai rendőrségen. Részben ezért szeretnék rendőr lenni hogy tovább vigyem ezt az állást. A kedvenc sportom a kosár és a hobbim a futás. Jelenleg a vagyonomban áll egy Reefer egy Chevrolet C7 és 2 Lada. A rendőrség szerintem egy nagyon fontos és érdekes munka. Kivagyok képezve rendőrként,édesapám tanított. Azért szeretnék rendőr lenni hogy védjem ezt a szép várost a kollégáimmal. Még nincs se barátnőm se feleségem. Eddig Olajfinomító voltam de meguntam egy teherautóban ülni. UI:Ha találtok benne hibát bocsika csak telóról írtam,remélem tetszik! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ryder Hozzászólva: December 2, 2020 Megosztás Hozzászólva: December 2, 2020 Tisztelt jelentkező! Megkaptuk a jelentkezését, a vezetőség a lap átolvasása után úgy határozott, hogy jelentkezése elfogadásra került! ((Megjegyzés: Várunk TS-en 2020.12.03 15:00-kor. Ha nem megfelelő az időpont keress fel privátban TS- időpont egyeztetésre. )) Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések