Zechariah_Kegan Létrehozva: December 2, 2020 Megosztás Létrehozva: December 2, 2020 IC/InGame neved: < Alexander Blegu > A ban időpontja: < 2020-12-25 20:02:35 > A ban oka: < Forgalmas helyen való rablás (utolsó esély) > A ban időtartama: < 2020:11-25 20:02:35 > Admin neve, aki bannolt: < Martinez (Laci) > Miért szeretnéd az unbant? < Azért szeretném az UB-t , mert megbántam amitt tettem,nem voltam benne biztos hogy szabad-e és megtettem,de már utólag bánom.Remélem egy utolsó esélyt kapok,már csak az FK miatt is megérné vissza menjek. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Martinez Hozzászólva: December 7, 2020 Megosztás Hozzászólva: December 7, 2020 Szia, a bann-t azért kaptad, mivel már sok AJ-d volt, szóval ez miatt enyhébbnek számít, mint a többi. Ennek fényében megkapod, bár lesz pár feltétel. Leginkább azt akarom látni a magatartásodon a szerveren belül, hogy törekszer a legjobbra, nem képviselsz semmi féle olyan stílust, amibe bele lehet kötni - mivel ez már megtörtént nálad egyszer - illetve ha teljes odaadással viszed végig a dolgokat. Ha 120 percnél nagyobb terjedésű AJ-t kapsz, akkor én fogok arról dönteni, hogy vissza kerül-e a bann avagy sem. Remélem megértetted a dolgokat és ez a pihenő felvilágosított dolgokról. Az UB feloldva egy 300 perces AJ fejében. Várom válaszod. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Zechariah_Kegan Hozzászólva: December 7, 2020 Author Megosztás Hozzászólva: December 7, 2020 Rendben, elfogadom! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Martinez Hozzászólva: December 7, 2020 Megosztás Hozzászólva: December 7, 2020 Bann feloldva, jöhetsz a szerverre. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések