Jump to content

Alexander Blegu UB kérelme - Martinez

Zechariah_Kegan

Ajánlott bejegyzések

N_vtelen-1.png

IC/InGame neved:

< Alexander Blegu >

A ban időpontja:

< 2020-12-25 20:02:35 >

A ban oka:

< Forgalmas helyen való rablás (utolsó esély) >

A ban időtartama:

< 2020:11-25 20:02:35 >

Admin neve, aki bannolt:

< Martinez (Laci) >

Miért szeretnéd az unbant?

< Azért szeretném az UB-t , mert megbántam amitt tettem,nem voltam benne biztos hogy szabad-e és megtettem,de már utólag bánom.Remélem egy utolsó esélyt kapok,már csak az FK miatt is megérné vissza menjek.

Szia, a bann-t azért kaptad, mivel már sok AJ-d volt, szóval ez miatt enyhébbnek számít, mint a többi. Ennek fényében megkapod, bár lesz pár feltétel. 

Leginkább azt akarom látni a magatartásodon a szerveren belül, hogy törekszer a legjobbra, nem képviselsz semmi féle olyan stílust, amibe bele lehet kötni - mivel ez már megtörtént nálad egyszer - illetve ha teljes odaadással viszed végig a dolgokat. Ha 120 percnél nagyobb terjedésű AJ-t kapsz, akkor én fogok arról dönteni, hogy vissza kerül-e a bann avagy sem. Remélem megértetted a dolgokat és ez a pihenő felvilágosított dolgokról. Az UB feloldva egy 300 perces AJ fejében. Várom válaszod.

Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.