Frederico Di Stefano Létrehozva: December 5, 2020 Megosztás Létrehozva: December 5, 2020 (módosított) OOC RÉSZ Hogy hívnak? < Martin> Mikor születtél? < 2006.02.17 > Mondj pár szót az aktivitásodról! (2-3 óra naponta) < > Voltál-e már frakcióban /akár más szerveren/? Ha igen, melyikben? < voltam Triád,LSAMV,Camorra> Miért ezt a frakciót választottad? <Érdekel a rendőrök munkássága,és szeretnék új rp-ket kipróbálni. > Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és működő mikrofonnal? (igen, vagy nem?) < sajnos nem > Mutatkozz be pár mondatban: hobbid, tanulmányaid, érdeklődési köröd, stb. (minimum 5 teljes mondatban!!) < Sziasztok! Martinnak hívnak és 14 éves vagyok.Pest megyében lakok,egy kis városba.Hobbim nem nagyon van,inkább a barátaimmal szoktam lógni,biciklizni,focizni.8. osztályba járok,logisztikai szakra szeretnék tovább tanulni.> Csatolj képet az UCP-dről! (AJ-k, banjaid, játszott perceid) < https://imgur.com/a/cqfrWxx percek:28076 > IC Rész Jelentkező neve: < Federico D Garcia> Jelentkező születési helye, ideje: < 1999.03.06> Jelentkező anyjának leánykori neve: < Alessandra Garcia > Jelentkező apjának neve: < Matthew Garcia> Előző munkahelye(i): < Olajfinomító> Rendelkezel jogosítvánnyal? < rendelkezek > Mit gondol az együttműködésről a kollégák között, milyen szerepe van? (3-4 mondat) <mindenki másba jó, de, ha ez össze adódik,akkor erős a csapat,és sokkal élvezetesebb a munka,egy össze tartó közösségbe. > Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat) < Federico D Garcia vagyok.1999-be láttam meg a nap világot LS-i kórházba.Anyám belehalt a szülésbe,apám nevelt tovább.Általános iskolát elvégezve autószerelőként tanultam tovább San Fierróba.Ezután álláslehtőséget kaptam egy olaj cégnél.Nagyon élveztem ezt a munka helyet,de egy barátomnak köszönhetően bekerültem az autómentőkhöz.Itt eltöltöttem egy pár évet, és itt tartunk a jelenbe.Azóta megtetszett a rendvédelem munkája és beadtam a jelentkezésem. > UI: Köszönöm, hogy elolvastad,kellemes ünnepeket! Edited December 5, 2020 by Federico Di Stefano Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ryder Hozzászólva: December 5, 2020 Megosztás Hozzászólva: December 5, 2020 (módosított) Kedves jelentkező ! Javítsa a lapját "Miért ezt frakciót választottad ? " részleg, üres maradt. Edited December 5, 2020 by Ryder Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Frederico Di Stefano Hozzászólva: December 5, 2020 Author Megosztás Hozzászólva: December 5, 2020 (módosított) @Ryder Szia,kijavítottam! Edited December 5, 2020 by Federico Di Stefano 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ryder Hozzászólva: December 5, 2020 Megosztás Hozzászólva: December 5, 2020 Tisztelt jelentkező! Megkaptuk a jelentkezését, a vezetőség a lap átolvasása után úgy határozott, hogy jelentkezése elfogadásra került! ((Megjegyzés: Várunk a szerveren IC meghallgatásra és felvételre. Vedd fel velem privátban a kapcsolatott, idő egyeztetésre. )) Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések