Justin Reid Létrehozva: December 5, 2020 Megosztás Létrehozva: December 5, 2020 (módosított) OOC RÉSZ Hogy hívnak? < Pirityi Bence a nevem > Mikor születtél? < 2005.11.09 > Mondj pár szót az aktivitásodról! (mennyi időt tudnál a frakcióra szánni?) < Naponta 2-4 órát tudok fent lenni, de ha van időm akkor többet is. > Voltál-e már frakcióban /akár más szerveren/? Ha igen, melyikben? < Igen, voltam. Taxi, LSAMV, Triád, Cammora > Miért ezt a frakciót választottad? < Mindig érdekelt a szerveren a Rendvédelem és szerintem nagyon jó. És már szinte mindent kipróbáltam a szerveren, (illegál, szerelő, taxi), ezért a PD-t is ki szerettem volna már próbálni és szerintem nagyon jó lesz. (Ha bekerülök) > Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és működő mikrofonnal? (igen, vagy nem?) < Sajnos nem rendelkezem egyikkel sem. > Mutatkozz be pár mondatban: hobbid, tanulmányaid, érdeklődési köröd, stb. (minimum 5 teljes mondatban!!) < Bencének hívnak, és Komáromtól nem messze lakok, jelenleg 15 éves vagyok. Most kezdtem a 9.et. Jelenleg informatikát tanulok és nagyon szeretem. Eddig a suli is nagyon tetszik nekem. Naponta 4-5 órát szoktam gépezni ebből 2-4 órát fent tudok lenni a szerveren. Szeretek csapatban dolgozni és új embereket megismerni. Szeretek focizni, kb. 5-6 évet fociztam, de már abba hagytam. > Csatolj képet az UCP-dről! (AJ-k, banjaid, játszott perceid) < Játszott percek: 27936 (lvl 23) > IC Rész Jelentkező neve: < Justin Reid > Jelentkező születési helye, ideje: < Los Santos, 1990-11-09 > Jelentkező anyjának leánykori neve: < Julia Reid > Jelentkező apjának neve: < Henry Reid > Előző munkahelye(i): < Olajfinomító > Rendelkezel jogosítvánnyal? < Természetesen > Mit gondol az együttműködésről a kollégák között, milyen szerepe van? (3-4 mondat) < Szerintem a Rendvédelemnél (nem csak itt) fontos a együttműködés, hisz arra lehet alapozni és ha nincs összefogás akkor nincs értelme az egésznek. Többet érünk el együtt mint egyedül, ha baj van egymást kisegíthetjük és van kire támaszkodni. Nem pedig egyedül killódni a feladattal. Szerintem akkor jó ha megvan az összhang és nincsenek olyan bizonyos tényezők akik széthúzzák a csapatot. > Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat) < Justin Reid-nek Hívnak, Los Santosban élek. Átlagos családba születtem. Eddig olajfinomítósként dolgoztam de már szeretnék munkát váltani. Itt tanultam Los Santosban és az összes iskolámat el végeztem. Van 1 Bmw e60-am nagyon szeretem ezt a kocsit és van egy Ford Raptorom is. Az olajfinomító munka előtt 1 boltban dolgoztam, de mivel nem kerestem túl jól ezért ott hagytam. Az egyik haverom ajánlotta, hogy mennyek a rendvédelemhez. Ahogy elmondta milyen, nagyon megtetszett. Havarokkal sokat szoktunk bandázgatni,szórakozni. Viszonylag sokat szoktam kereskedni (kocsikkal, motorokkal, egyebekkel). > Edited December 5, 2020 by Justin Reid Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ryder Hozzászólva: December 5, 2020 Megosztás Hozzászólva: December 5, 2020 Tisztelt jelentkező! Megkaptuk a jelentkezését, a vezetőség a lap átolvasása után úgy határozott, hogy jelentkezése elfogadásra került! ((Megjegyzés: Várunk a szerveren IC meghallgatásra és felvételre. Vedd fel velem privátban a kapcsolatott, idő egyeztetésre. )) Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések