Lucas Chapman Létrehozva: December 11, 2020 Megosztás Létrehozva: December 11, 2020 Sziasztok! Azzal az ötlettel jöttem, hogy lehetne csinálni Lottózót amit minden héten meglehet rakni 5 számmal és vasárnap ki sorsolnák az adminok és a másik ötlettem a kaparós sorsjegy szerintem az is nagyon fain lenne a serveren és szerintem lehetne is szerepe a serveren 2 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Lucas Chapman Hozzászólva: December 29, 2020 Author Megosztás Hozzászólva: December 29, 2020 Tippmix: a lottozóba lehetne Tippmixet rakni, amely a magyar, spanyol, olasz,angol (Premier liga) Francia (Ligue 1)..stb...csapatokat tartalmazza. pl meg teszem 2000$-al a Fradi-Vidit, a Real-Ajax-t és a Dortmund-tottanham-t és a szórzókat össze számolja a gép és pl nyeremén 6000$, de ha beírjuk vagy tippeljük a pontos végeredményt, akkor több pénzt 10.000$-30.000$-ig lehetne nyerni és ha mind két csapat szerez gólt és hazai, vagy vendég viszi akkor az 15.000$-40.000$-ig, a lényeg hogy minimum 3 meccset meg kell jelölni... ez is könnyű pénz szerzés, bár persze kell hozzá tapasztalat is, vagy szerencse..... 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Engi Hozzászólva: Július 7, 2023 Megosztás Hozzászólva: Július 7, 2023 A hasonlóság miatt össze fűzésre került. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Bejelentkezés