Shawn Ruiz Létrehozva: December 27, 2020 Megosztás Létrehozva: December 27, 2020 (módosított) The Lost MC Frakciópályázat Rólam: Herceg Szabolcs vagyok, 16 éves. Dombóváron születtem és itt is élek. Jelenleg asztalosnak tanulok, elég jó átlaggal. Az RP mellett hobbi szinten focizok illetve rap/hip-hop szövegeket írkálok. Alapvetően olyan ember vagyok aki szeret tervezni, és a terveihez foggal körömmel ragaszkodik. Emellett elég céltudatos vagyok. A jól kidolgozott és erősen összetett RP szálakat nagyon kedvelem, bár ezeknek a kivitelezése sokszor nehéz. Megfontolt ember vagyok, de akad hogy fejjel megyek a falnak. És elég aktívnak tartom magam, kivéve amikor reggel felkelek. Szeretek csapatban dolgozni, mert szerintem akkor megy jobban és precízebben a munka. Szerintem viszonylag jól is tudok egy jó közegben dolgozni. A Szerveren jelenleg adminsegéd vagyok. Frakciókkal kapcsolatos tapasztalataim eddig elég jók szerintem. Én pályáztam meg a Ballast, csak a gettós RP nekem annyira nem ment sajnos, ezért F3 előtt passzoltam a frakciót. A La Famiglia maffiát is én vezettem egy hónapon át, amire büszke vagyok. Sajnos ettől meg fogok válni amint a TLMC-t elfogadják, ennek az okát a pályázat végén olvashatják. Karakteremről: Shawn Ruiz egy 35 éves amerikai származású leszerelt tengerészgyalogos. Fiatal korában többször árult drogokat az iskolában, és ezért nem is járta ki az iskolát. Testvére oldalán kezdett éjszakába járni, zülleni és piszkos ügyletekben részt venni. 19 éves korára beállt a seregbe ahol sok embert ismert meg. Sok bajtársa hullott el a szeme láttára, akiknek az arcát soha nem fogja elfelejteni. A seregben 10 évet töltött. Leszerelése után egy évvel lecsukták hirtelen felindulásból elkövetett emberölés, kábítószerrel való kereskedelem és garázdaság miatt. Jó magaviseletért viszont 5 évre rövidítették az ítéletet. Ezt követően összeszedte a seregben megismert embereket, akik közel kerültek hozzá, és Los Santosba költöztek. Mindannyian oda vannak a motorokért. Shawn mindig is egy mondást vallott. "Egy nő, vagy egy barát mindig hátba szúrhat. De a motorod sose fordul ellened..." Ezt követően letelepedtek, és elnevezte a társaságot The Lost MC-re, elesett bajtársaik tiszteletére. A Frakcióról: "A mindenható megbocsát, de a Lost soha!" A TLMC (The Lost MC) egy törvényen kívüli motoros klub. Leszerelt tengerészgyalogosok alapították, majd nevezték el. A Lost nevet a csatában elesett bajtársaik tiszteletére adták a klubnak. A klubot erős alkohol és drogfüggőségük rontja el, de ezt a züllött életet választották. Nem céljuk egy várost uralmuk alá hajtani, csak a saját területük és eszméik védelmében szállnak szembe más bandákkal, de a maffiáktól sem riadnak el. Főként drogokkal üzletelnek, fegyvereket általában nem adnak el. Előszeretettel mennek be kisebb üzletekbe, amelyek nekik épp nem tetszenek és azt verik szét baseball ütőkkel, ezzel rettegésben tartva éppen nagyratörő embereket. Elsőre talán primitíveknek tűnnek, ám félelmetesen eszes tagjai vannak. Jól szervezettek, és erősek. Főként chopperekkel és hasonló kaliberű motorokkal járkálnak. Nem rendelkeznek kiemelkedően sok taggal. A colort nagyon ritkán veszik le. Nap közben általában mindig hordják. Rangok: President - Az klub elnöke. Gyűléseken az ő szava a döntő, és minden tag alá van rendelve. Vice President - A klub alelnöke. Neki kicsit több beleszólása van, mint egy átlag tagnak. Bookkeeper - A klub könyvelője. Ő kezeli a vagyont. Ő is hordja a colort, de kívülállóként tartják számon. Compass - Amikor konvojba verődve motoroznak, ő megy az élen. Ő tudja az utat és mindenki őt követi. Member - Sima tag. Részt vehet a megbeszéléseken, hozhat fel ötleteket. Prospect - Próbaidős tag. Nem vehet részt a megbeszéléseken, nincs beleszólása semmibe. A kis munkákat intézi. Célom a frakcióval: Ugyan nem tudtam sokat írni a frakcióról. De csak mert nem akartam egy ctrl+c, ctrl+v alapú pályázatot. És mivel az én fejemből pattant ki a TLMC, így nem akarok az alapoktól eltérni. Viszont céljaim vannak! Eleve azért adtam le a La Famigliat, mert hiányoltam valamit a szerverről. Sok maffia volt szerintem, és mellettük egy banda. Ezt szeretném ellensúlyozni. Egy bandának, motoros klubnak nem az a lényege hogy mindenek felett álljanak, hanem az önös érdekeiket szem előtt tartva cselekedjenek, és vívják meg harcaikat. Ezt fogom képviselni. Egy erős csapatot akarok létrehozni, akik aktívak, és IC határozottan fel lehet velük lépni mások ellen. Nem csak motorozgatni fogunk. Lesznek akik mást vallanak mint mi, akik velünk szembe fognak menni. Na velük vívjuk meg harcainkat. A szerveren az illegált fel akarom lendíteni. a TLMC benzin lesz a tűzre, amint készen áll erre. A célom egy erős frakció fenntartása, ami hosszú életű lesz. Tagfelvétel: Belépni a TLMC-be úgy lehet, ha az egyik taggal megismerkedsz, akinek mondod hogy te is be szeretnél állni közénk motorozgatni. Először Prospect rangot kapsz, nem fogsz tudni semmiről. Kapsz pár kis munkát, amiket el kell intézned. Ha látszik a kitartóságod, a President felveti egy gyűlésen hogy beavassanak-e. Ha a többség igennel szavaz, akkor megkapod a mellényt, és az asztalhoz kerülsz Member rangban. Ennél nagyobb rangod kivételes alkalommal lehet, ha netán valaki kilépne. A kilépés FRAKCIÓ CK-t von maga után! 10 fő szabály a frakcióba: 1. Csak akkor tervezz belépni ha ténylegesen aktív tudsz lenni. 2. Hetente minimum 2-3 nap kell 3-4 órát a szerveren töltened. Ebből változó hogy mennyi lesz akció. 3. A heti leadandó összeget minden tagnak fizetnie kell, hogy a frakció felszereltségét legyen keret fenntartani. 4. IC tudni kell hozni egy bizonyos szintet RP terén. 5. A frakcióba minimum lvl. 5-től lehet jelentkezni. (Ez csak azért van, hogy a kellő tapasztalat meglegyen a szerveren.) 6. A TLMC Discord szerverén erős aktivitást várunk el. 7. A belépéshez jelentkeznie kell mindenkinek a szerveren egy saját Harley Davidson motorral. 8. A motorkerékpárok minimáli ismerete szükséges. 9. A frakció járműveit minden esetben a HQ-ra kell visszajuttatni használat után. 10. Ismerni a mondást, és a jelentését mindig szem előtt tartani. A mondás: Élni, és élni hagyni. Klubház: UCP: Miért engem válasszanak? Amikor ezt írom a szerveren három maffia, és egy banda van. Ezt szeretném kiegyenlíteni azzal hogy ezt megpályázom. Valamivel a mérleget helyre szeretném billenteni a szerveren. És mióta itt vagyok, nem láttam hasonló megmozdulást. Szeretnék ezzel egy hosszú életű frakciót létrehozni. Már úgymond eleget próbálgattam a szárnyaimat más frakciókban. Köszönöm hogy a végére értetek, remélem tetszett! Edited December 27, 2020 by Tommy Donato 2 1 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Laci Hozzászólva: December 28, 2020 Megosztás Hozzászólva: December 28, 2020 Kedves pályázó! Pályázata elnyerte a vezetőség tetszését, így elfogadásra került. Az alábbi időpontokban várjuk TeamSpeak 3 Discord szerverünkön meghallgatásra: 2020.12.29. 17:00 vagy 2020.12.30. 17:00 (Más időpontért keress fel privát üzenetben!) Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések