Brendon$ William Lawson Létrehozva: Augusztus 9, 2019 Megosztás Létrehozva: Augusztus 9, 2019 (módosított) OOC RÉSZ Mi a neved? - Károly Brendon -Hány éves vagy? - 14 -Napi hány órát tudnál fent lenni a szerveren és hány órát tudnál a frakcióra szánni? - Most hogy nyár van, 5-6 órát, ha nem többet. -Voltál-e már frakcióban /akár más szerveren/? Ha igen melyikben? < Igen voltam, de más szerveren. Igazából, már szinte minden frakcióban voltam. > Miért ezt a frakciót választanád? < Nyugis, illetve nagyon szeretek szerelni irl is. >Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és mikrofonnal? < Igen, igen. >Mesélj magadról pár mondatban! ( MINIMUM 5-6 kerek magyar mondat. ) < Károly Brendon a nevem, ahova teszem a kezem ott pénz terem. Na jó, lehet kicsit fura, de tényleg ez a nevem. 14 éves múltam, most megyek középiskolába, azon belül gimnáziumba. Hobbim a gépezés, és a szerelés. Van egy motrom, amit nagyon szeretek szerelni, valamint be szoktam segíteni, ha autót kell, vagy akármit. Nos hát, ez lennék röviden én. > IC Rész Jelentkező neve: - Franklin R Rivera - Jelentkező születési helye, ideje: - Las Venturas Medical Center, 2000.01.10 - Jelentkező anyjának leánykori neve: - Isabella North - Jelentkező apjának neve: - Orion Rivera - Előző munkahelye(i): - Nincs, mivel most végeztem az iskolákkal. - Mi a véleménye a csapat munkáról? (3-4 mondat) - A csapatnak nagyon fontos az összetartás, együttműködés, az elkötelezettség, és a bizalom. Én úgy gondolom ha ezek a legfontosabb dolgok nincsenek meg egy közösségnél, csapatnál, az nem a legjobb. Mindenkinek ki kell állni egymás mellett, és kölcsönösen segíteni kell egymást. Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat) - Franklin R Rivera a nevem, 19 éves vagyok, most végeztem az iskoláimmal. Végzettségeim: 8 általános, autószerelői szakma, érettségi, alapfokú angol nyelvvizsga. Erősségeim: Találékonyság, gyors döntéshozó, minden téren jól teljesítek. Jogosítvánnyal rendelkezem. Az interneten találtam rá a munkára, még Las Venturasban ahol éltem. A napokban költöztem Los Santosba. A szüleimtől kaptam támogatást, amiből autót vettem valamint házam. Elég közel van a szerelőtelephez. Egy kép magamról: https://imgur.com/JNx5Ar6 - Edited Augusztus 9, 2019 by Brendon Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Tulajdonos Peter Hozzászólva: Augusztus 9, 2019 Tulajdonos Megosztás Hozzászólva: Augusztus 9, 2019 Gratulálunk, jelentkezési lapod elfogadásra került! Várjuk meghallgatásra ((TS)) az alábbi időpontok valamelyikén: 2019.08.10. 19:00 vagy 2019.08.11. 19:00. Amennyiben egyik időpont sem megfelelő, jelezz vissza privát üzenetben. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések