Amanda Kendall Létrehozva: Augusztus 9, 2019 Megosztás Létrehozva: Augusztus 9, 2019 IC/InGame neved: Amanda Kendall A ban időpontja: 2019.08.07. A ban oka: Súlyos OOC minősítés, OOC stílus, Öngyilkossági kisérlet A ban időtartama: 2034.08.07 Admin neve, aki bannolt: Steven Miért szeretnéd az unbant? Amikor ki lettem bannolva ezekkel az indokokkal akkor szépen fogalmazva "ittas állapotba" voltam ezért a haverommal ilyeneket irogattunk. És ezért szeretnék unnbant kérni. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Steven Hozzászólva: Augusztus 9, 2019 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 9, 2019 Szia, lehet nekem volt furcsa a dolog de nem úgy tűnt mintha ittas állapotban lettél volna az események lezajlása során. Arról nem is beszélve hogy a szerveren történtek után még nem kaptál örökös kitiltást csak egy hetes bant, amit akkor módosítottam amikor egy szép üzenetettel írtál rá a volt frakció leaderedre. Azonban hiszek abban hogy mindenki kaphat egy második esélyt ezért ha neked megfelel akkor abban az esetben kapsz UB-t ha 100 perces AJ-nál nagyobbat kapsz akkor visszakerül rád a kitiltás. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Amanda Kendall Hozzászólva: Augusztus 9, 2019 Author Megosztás Hozzászólva: Augusztus 9, 2019 rendben, n megköszönném ha adnál egy második esélyt. ÉS innen is elnézést az irottakért. és azért is ha megbántottaak téged. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Steven Hozzászólva: Augusztus 9, 2019 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 9, 2019 Rendben, feloldottam a kitiltásod. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések