Igor Katyusha Létrehozva: Augusztus 9, 2019 Megosztás Létrehozva: Augusztus 9, 2019 (módosított) OOC Önéletrajz: Pintér Attilának hívnak 16 éves vagyok. Nyíregyházán lakom az Inczédy György szakközépiskolába járok karosszérialakatos szakra. Szeretek sportolni leginkább a focit és a kosárlabdát. Sok szerveren voltam már frakciókba de minden szerveren leginkább illegálisba mint legálisba. Mióta RP-zel? Körülbelül 3 éve. RP-zek kisebb nagyobb szervereken is. IC önéletrajz: Az én nevem Avram Gonzalo 29 éves vagyok Los Santos-ba születtem a helyi kórházban. Apukám San Fierro-ban született, Anyukám pedig szintén Los Santos-ba. Már gyerekkoromban érdekeltek engem a fegyverek és elég sokat is verekedtem mivel elég zűrös volt a család hátterem. Nem is gondolkoztam illegális élettel amíg nem ölte meg az egyik helyi banda az apukámat, anyukámat. Kiderült hogy apukám volt a helyi Groove Street főnöke, a banda pedig a Crip's volt ezért el is döntöttem hogy apám nyomdokaiba lépek és megkeresem a bandát, majd kivégzem az egész bandát. Frakció leendő neve: Groove Street Frakció felépítése: ^Rangok^ Hangaround Prospect Original Dealer Road Captain UnderBoss (Al-Leader) Boss (FőLeader) Nagyjából elsőnek négyen lennénk a frakcióba, abból 1 főleader és 2 alleader aztán 1 tag vagy ő is lehet alleader ha megkapjuk a frakciót akkor eldöntjük mert még őt nem tudjuk. Terveznénk a tagfelvételeket későbbiekben nem lennénk nagyon sokan maximum 6-7 és ha növekszik még jobban a játékos létszám akkor még többen. Céljaim a frakcióval : Szeretnénk egy nagyon jó közösséget/társaságot kialakítani. Fő célunk még az,hogy politikai befolyásunk legyen minden téren. Fegyverekben és drogokban hatalmas mennyiségű anyagot szeretnénk eladni jó pénzért,ami segíti a pénzügyeket a Groove Street és környéken. A tisztelet a legfontosabb dolog véleményünk szerint. Ugyanakkor megadnánk a tisztelet a bandán belüli tagok számára. Itt ez lenne a legfontosabb. Tisztelni a nagyobb ranggal rendelkezőt. Célunk,hogy a beavatások tökéletesen zajlanak majd. Szeretnénk majd új tagokat a bandába,de ehhez ki kell találni egy karaktertörténetet,ami ne úgy kezdődjön hogy meghalt a családom,stb. A /do-t ritkán próbáljuk használni. A /me-be pedig a /me bal/jobb kezében,es a /me majd-ot hanyagoljuk. Igényelni kívánt frakció járművek: Ford E150 1x Chevrolet Impala 2x Dodge Coronet 440 2xMiért téged válasszunk ? Azért mert szerintem eltudnám vezetni a frakciót mint leader és elbírom akár a sok terhet is. Valamint több szerveren is voltam már banda leader igaz kisebb szervereken de voltam. Plusz jó csapatjátékos vagyok és mint leader el is várom a frakcióban a tagoktól hogy ők is tudjanak csapatban dolgozni. Milyen tapasztalataid vannak leaderség terén ? Kisebb nagyobb tapasztalatom van, de nem voltam még ilyen nagyobb szerveren leader csak az ilyen kisebbeken ahol 20-30-40 játszottak ezért is szeretném kipróbálni magam ezen a szerveren. Skinek, mapolás : 105, 106, 107, 269, 270, 271, 300, 301 Edited Augusztus 11, 2019 by Avram Gonzalo Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Igor Katyusha Hozzászólva: Augusztus 9, 2019 Author Megosztás Hozzászólva: Augusztus 9, 2019 A skineket nem tudtam hogy mit "rakatnék" be, de mivel megnéztem az előző Groove Street frakció pályázatot és amit berakott a srác azokat átmodoltátok szóval maradtak az id-k de ha ezek sem lesznek jók akkor kitalálok rá valamit és előre is köszönöm ha végig olvassátok Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Cristian D Dante // Rapid Hozzászólva: Augusztus 9, 2019 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 9, 2019 NB1 szevasz Pintér úr, csak a neved miatt Támogatom 2 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Jhony Deagle Hozzászólva: Augusztus 9, 2019 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 9, 2019 Szépestét! Én NEM TÁMOGATOM. Mind az IC és mind az OOC stílusod miatt. Nagy falat lenne neked egy banda (forgalmas helyen uzi-t veszel elő stb...) 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Igor Katyusha Hozzászólva: Augusztus 9, 2019 Author Megosztás Hozzászólva: Augusztus 9, 2019 (módosított) Először is szia másodszor is bocsi de engem nagyon össze keversz valakivel én egyáltalán nem csináltam ilyet ott voltam a korházba de nem én vettem elő az uzit aki meg mást csinál azzal mit tegyek ? viszont köszönöm a hozzászólást nem nézek le senkit nem kötekszek senkivel csak megmondtam hogy ez nem én voltam viszont én is ott voltam. És le is rpztem veled azt hogy fáj a fejem és meggyógyítottál de ha te így gondolod engem nem zavar. Edited Augusztus 9, 2019 by Avram Gonzalo 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Avram Hernandez Hozzászólva: Augusztus 9, 2019 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 9, 2019 (módosított) Jhony Deagle... Azzal nem tudunk mitcsinálni,ha a korházban a társunk hülyéskedett.úgy gondolom,hogy a korházban nem csináltunk semmi rosszat.(én,meg Gonzalo) De köszönjük a hozzászólást,mindenkinek van egy véleménye! Viszont mi nagyon szeretnénk a Grove Streetet,sokkal jobban figyelnénk a játékra!(nem mintha most nem figyelnénk.) Üdv : Avram Hernandez Edited Augusztus 9, 2019 by Avram Hernandez Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Jessica Carter Hozzászólva: Augusztus 9, 2019 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 9, 2019 Tetszik! Szerintem el tudod vallalni. tamogatom! 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Jhony Deagle Hozzászólva: Augusztus 10, 2019 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 10, 2019 Rendben, akkor az Uzi-val nem te/ti voltatok. De ha a társatok hülyéskedik, akkor neked/nektek muszály visszaütni? 1 bolon 100-at csinál. Ez olyan,hogy NON-ra nem NON a válasz. És mivel tényleg összekevertelek, és újra elolvatsam a lapod, támogatom. 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Avram Hernandez Hozzászólva: Augusztus 10, 2019 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 10, 2019 Köszönjük! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Amanda Kendall Hozzászólva: Augusztus 11, 2019 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 11, 2019 Én támogatom! 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
James Redway Hozzászólva: Augusztus 12, 2019 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 12, 2019 Támogatom! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Tulajdonos Peter Hozzászólva: Augusztus 12, 2019 Tulajdonos Megosztás Hozzászólva: Augusztus 12, 2019 Sajnálattal kell közölnünk, hogy a pályázatod elutasításra került, nem nyerte el a vezetőség tetszését. Megjegyzés: Nem értem, hogy egy groove street-i bandába hogy keveredtek bele motoros klubra jellemző pozíciók a ranglétrába/pályázatba (prospect, road captain..). Az, hogy hanyagolod a jobb kéz/bal kéz rp-t, még elmegy, de annak semmi értelme, hogy kihagyja valaki a "majd"-ot és az "és"-t az RP-ből, egyeseik szerint ez a "new era RP", ami egy hülyeség, csak nyelvtanilag helytelen mondatok lesznek belőle. Egy RP minél részletesebb, annál szebb és jobb. 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések