Jump to content

Avram Gonzalo - Grove Street frakció pályázat

Igor Katyusha

Ajánlott bejegyzések

OOC Önéletrajz:

Pintér Attilának hívnak 16 éves vagyok. Nyíregyházán lakom az Inczédy György szakközépiskolába járok karosszérialakatos szakra. Szeretek sportolni leginkább a focit és a kosárlabdát. Sok szerveren voltam már frakciókba de minden szerveren leginkább illegálisba mint legálisba.

Mióta RP-zel?

Körülbelül 3 éve. RP-zek kisebb nagyobb szervereken is.

IC önéletrajz:

Az én nevem Avram Gonzalo 29 éves vagyok Los Santos-ba születtem a helyi kórházban. Apukám San Fierro-ban született, Anyukám pedig szintén Los Santos-ba. Már gyerekkoromban érdekeltek engem a fegyverek és elég sokat is verekedtem mivel elég zűrös volt a család hátterem. Nem is gondolkoztam illegális élettel amíg nem ölte meg az egyik helyi banda az apukámat, anyukámat. Kiderült hogy apukám volt a helyi Groove Street főnöke, a banda pedig a Crip's volt ezért el is döntöttem hogy apám nyomdokaiba lépek és megkeresem a bandát, majd kivégzem az egész bandát.

Frakció leendő neve: 

Groove Street

Frakció felépítése:

^Rangok^ 

Hangaround 
Prospect
Original
Dealer
Road Captain
UnderBoss (Al-Leader)
Boss (FőLeader)

Nagyjából elsőnek négyen lennénk a frakcióba, abból 1 főleader és 2 alleader aztán 1 tag vagy ő is lehet alleader ha megkapjuk a frakciót akkor eldöntjük mert még őt nem tudjuk. Terveznénk a tagfelvételeket későbbiekben nem lennénk nagyon sokan maximum 6-7 és ha növekszik még jobban a játékos létszám akkor még többen.

Céljaim a frakcióval :

Szeretnénk egy nagyon jó közösséget/társaságot kialakítani. Fő célunk még az,hogy politikai befolyásunk legyen minden téren.
Fegyverekben és drogokban hatalmas mennyiségű anyagot szeretnénk eladni jó pénzért,ami segíti a pénzügyeket a Groove Street és környéken. A tisztelet a legfontosabb dolog véleményünk szerint. Ugyanakkor megadnánk a tisztelet a bandán belüli tagok számára. Itt ez lenne a legfontosabb. Tisztelni a nagyobb ranggal rendelkezőt.
Célunk,hogy a beavatások tökéletesen zajlanak majd. 
Szeretnénk majd új tagokat a bandába,de ehhez  ki kell találni egy karaktertörténetet,ami ne úgy kezdődjön hogy meghalt a családom,stb. A /do-t ritkán próbáljuk használni. A /me-be pedig a /me bal/jobb kezében,es a /me majd-ot hanyagoljuk.

Igényelni kívánt frakció járművek:

Ford E150 1x
Chevrolet Impala 2x
Dodge Coronet 440 2x

Miért téged válasszunk ?

Azért mert szerintem eltudnám vezetni a frakciót mint leader és elbírom akár a sok terhet is. Valamint több szerveren is voltam már banda leader igaz kisebb szervereken de voltam. Plusz jó csapatjátékos vagyok és mint leader el is várom a frakcióban a tagoktól hogy ők is tudjanak csapatban dolgozni.
Milyen tapasztalataid vannak leaderség terén ?
Kisebb nagyobb tapasztalatom van, de nem voltam még ilyen nagyobb szerveren leader csak az ilyen kisebbeken ahol 20-30-40 játszottak ezért is szeretném kipróbálni magam ezen a szerveren.

Skinek, mapolás :

q448plrx545wbhc0t8p3.png

105, 106, 107, 269, 270, 271, 300, 301

Edited by Avram Gonzalo

A skineket nem tudtam hogy mit "rakatnék" be, de mivel megnéztem az előző Groove Street frakció pályázatot és amit berakott a srác azokat átmodoltátok szóval maradtak az id-k de ha ezek sem lesznek jók akkor kitalálok rá valamit és előre is köszönöm ha végig olvassátok :) :D 

Először is szia :) másodszor is bocsi de engem nagyon össze keversz valakivel én egyáltalán nem csináltam ilyet ott voltam a korházba de nem én vettem elő az uzit aki meg mást csinál azzal mit tegyek ? viszont köszönöm a hozzászólást nem nézek le senkit nem kötekszek senkivel csak megmondtam hogy ez nem én voltam viszont én is ott voltam. És le is rpztem veled azt hogy fáj a fejem és meggyógyítottál de ha te így gondolod engem nem zavar. 

Edited by Avram Gonzalo
  • Like 1

Jhony Deagle... Azzal nem tudunk mitcsinálni,ha a korházban a társunk hülyéskedett.úgy gondolom,hogy a korházban nem csináltunk semmi rosszat.(én,meg Gonzalo) De köszönjük a hozzászólást,mindenkinek van egy véleménye! Viszont mi nagyon szeretnénk a Grove Streetet,sokkal jobban figyelnénk a játékra!(nem mintha most nem figyelnénk.) 

Üdv : Avram Hernandez

Edited by Avram Hernandez

• Tulajdonos

Sajnálattal kell közölnünk, hogy a pályázatod elutasításra került, nem nyerte el a vezetőség tetszését.

Megjegyzés:  Nem értem, hogy egy groove street-i bandába hogy keveredtek bele motoros klubra jellemző pozíciók a ranglétrába/pályázatba (prospect, road captain..). Az, hogy hanyagolod a jobb kéz/bal kéz rp-t, még elmegy, de annak semmi értelme, hogy kihagyja valaki a "majd"-ot és az "és"-t az RP-ből, egyeseik szerint ez a "new era RP", ami egy hülyeség, csak nyelvtanilag helytelen mondatok lesznek belőle. Egy RP minél részletesebb, annál szebb és jobb.

• Like 1

• Peter locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.