Antonio D Giuseppe Létrehozva: Február 2, 2021 Megosztás Létrehozva: Február 2, 2021 Csuma skacok! Gondoltam jöhetne egy kis újítás a BMW-k terén. Nos, itt is lenne egy elég pacek bömös! https://www.gtainside.com/en/sanandreas/cars/159756-bmw-m2-2018/ Bmw m2 2018. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Engi Hozzászólva: Február 2, 2021 Megosztás Hozzászólva: Február 2, 2021 (módosított) Heló! Ezt a jármű mod ötletet jelenleg sajnos nem tudom támogatni. Annak ellenére, hogy nagyon szeretem a BMW-ket, a szerveren már rengeteg van belőlük. Jelenleg jobban támogatnék egy Skoda Octavia/SuperB modelt. Edited Február 2, 2021 by Engi Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Antonio D Giuseppe Hozzászólva: Február 2, 2021 Author Megosztás Hozzászólva: Február 2, 2021 Cső! Aham, értem semmi gond, Ízlések és pofonok! Igen tudom, hogy sok bmw van már, de pl a m4 vagy f10 helyére jöhetne ez. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Hywel Tegwen Hozzászólva: Február 3, 2021 Megosztás Hozzászólva: Február 3, 2021 Hali! Nekem csak az a bajom vele hogy nem nagyon illene a játékba! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
balintkalc Hozzászólva: Február 3, 2021 Megosztás Hozzászólva: Február 3, 2021 (módosított) Én is megnéznék 1-2 Skoda modellt a szerveren. Edited Február 3, 2021 by Connor Harry Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Antonio D Giuseppe Hozzászólva: Február 3, 2021 Author Megosztás Hozzászólva: Február 3, 2021 Akkor mindegy, nekem bejönne ez a modell, de ha ennyien akarják a skoda modelleket akkor jöhet egy 2002-es octavia. 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Chriss Hozzászólva: Február 4, 2021 Megosztás Hozzászólva: Február 4, 2021 (módosított) Nincsen rendszáma, nem lenne valami RP-s. De egyébként nem lenne rossz, szerintem jó lenne. Nézz valami másik modellt. Edited Február 4, 2021 by Kani 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Bejelentkezés