Jump to content

PK Terciuszra és Szabez-ra

Luis Troyano

Ajánlott bejegyzések

Panasztevő játékos IC neve:

Luis Troyano

Panaszra tett moderátor neve:

Szabez,Terciusz

Panasz oka:

Elözö tett pk óta Folyamatos Csesztetés mint ic mint ooc a mai napon egy olyan szituácioba keveredtem hogy gondoltam keresek egy kis pénzt a fölösleges autó -imal ki hirdetem ic hogy also ketegoriás kocsik bérelhetök  mindenki aki felhivot kulön kulön elmondtam neki ez nem hosszu távu valami ez egy  egy napos Dolog még anyi se Jött kedves Terciusz barátunk és icztunk meg kérdezte mi menyi elmondtam neki az összegeket és kihangsujoztam ismét hogy  nem egy cég vagyok semmi egyszeri alkalomrol beszélunk majd elment avval a mondtal mindjárt jövök 5 perc vissza jött rendör kocsival majd elvitt ic cégmüködtés miatt ki rakta nekem a cseket  majd minösités miatt szabez ajailbe rakott mikkor mar ajailt ki osztota elszaladt velem a ló és le irtam  neki a véleményem csunyán megfogalmazva és elhamarkodva Be vallom a Jail egy része jogos de viszont az hogy napok otta ez a két admin engem figyel és meganyi figyelmeztetést/lecseszést irt nekem hogy az már irunikus tegnapp elötti nap megint a pd vel találkoztam igazoltatni akkartam és bele ugrotam a vizbe a legközelebbi partfele akkartam uszni majd a hajo bérlöhöz kedves Szabeztol kaptam ismést egy le cseszést mikkor le zajlodot ez az egész történet elmentem kocsival ütköztem egyet és ismét majdnem egyszere megjelent ez a két admin hogy Bind az nem rp

Most jelenleg életkedvem idö töltésem ebbe a két hétbe az lesz hogy ülöm a 300p jailemet és a 300p ajailemet és 90 ezer dolár buntetésem

Ezzel csak anyit szeretnék mondani hogy nem a szervert szeretném minösiteni senki ne értse félre De az hogy egy Pk-t irsz vagy egy admin nak is roszat szolsz egyböll rád szálnák és a Játékosok néhány admintol ''elrohanak a szerveröl''  kérem szépen a Kedves Admin teamt böl szelektáljanak ki embereket.

Bizonyíték (videó, kép, log):

-válasz helye-

• Szuperadmin

Szia, te Ezt hírdetted: [2021-02-08 17:16:44] [Output] :  HIRDETÉS: Also kategoriás kocsiktol Felsö kategoriás autók bérelhetöek ár alat. ((Luis Troyano)). Többesszámba leírtad, hogy kocsik bérelhetőek, IRL sem hírdeted azt, mert unatkozol, hogy Kocsik bérbe vihetőek, bevittelek, lezajlott az IC, ekkor volt egy enyhe OOC stílusod:[2021-02-08 17:47:58] [Output] : [OOC]Luis Troyano: (( be is baszol 60-80p re )). Ekkor jött szabez, és ezt írtad neki:[2021-02-08 17:49:11] [Output] : [OOC]Luis Troyano: (( megkaptam a cseket most meg leszopatsz a jail el igen tudom )) Erre adta 300 perc adminjailt, 300 perc IC jailt.

Itt egy kis bizonyíték, hogy nem rosszindulatból adtam a 90k-t és 300p-t, hanem mert így van a BTK-ba:

Adócsalás [NAV HATÁSKÖR] --Jelenleg Kormány/PD
§ Megnevezés Bírság Szabadságvesztés ((1nap=1perc)) Egyéb Rövidítés
59 § Szerződésszegés 70000 $ 200 nap A börtönbüntetést a cég törvényes vezetője köteles letölteni. SZSZ
60 § Illegális rendezvény szervezése 30000 $ 60 nap Ezen felül a Kormány kérvényezheti az elmaradt engedély összegét. IRSZ
61 § ÁFÁ-s számla kiállításának elmulasztása 20000 $ 30 nap 0$ összegre számlát nem kell kiállítani. SZKE
62 § Bejegyzetlen cég működtetése 90000 $ 300 nap A felvélhető tulajdonosra kell ezt kiosztani BCM
63 § Illegális munkavállalás 20000 $ 60 nap A cég ezen felül bírságot kaphat a Nemzeti Adó- és Vámhivataltól IMV
64 § Érvénytelen forgalmi engedély kiállítása 30000 $ 60 nap Amennyiben egy jármű nem felel meg a forgalomba lépés követelményeinek, viszont ennek ellenére kiállítják. (Nem engedélyezett lámpa szín. Engedélyezett: Fehér,Kadmiumsárga,Borostyánsárga,Xenon) ÉFEK

Edited by Terciusz

Sziasztok!

• A rendvédelem részéről minden szabályosan történt, ennek utánajártam.
  • Luis stílusára osztott jail jogos volt. Szép dolog, hogy bevallottad a hibád, de akkor is felelős vagy érte.
  • Minden adminnak joga van egy adott személyt akár órákon át figyelni, bár nem szokásunk, ezt tanusíthatom.
  • Rengetegszer feltételezték már jellemzően olyan játékosok, akik azóta nem a NextGamingen játszanak, azt hogy adminisztrátorok rájuk különös figyelmet fordítanak, ami az adminisztrátori csapatban elfogadott, egy bizonyos mértékig.
  • Az előző PK óta a jelenleg felmerülő MG gyanújára nincsen bizonyíték.
  • A PK-t köteles vagy bizonyítékkal alátámasztani, ami nem történt meg.

A PK jogtalan, viszont felhívom az adminok figyelmét több úton is arra, hogy az adminjogokkal való visszaélés a továbbiakban különösen szankcionálva lesz (jelen esetben nem volt rá példa, de az előző PK erre okot ad).

Z/H

• Like 1

• Laci locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.