Lilla Létrehozva: Február 16, 2021 Megosztás Létrehozva: Február 16, 2021 Mi a neved? Virág Lilla Hány éves vagy? 14 Napi hány órát tudnál fent lenni a szerveren és hány órát tudnál a frakcióra szánni? 4-5 órát Jelenlegi játszott perceid száma: 5655 Voltál-e már admin jailben és voltál-e már bannolva a szerverről? Csatolj képet az UCPdről! rp alóli kilépés+PG+NONRP /megprobal Voltál-e már frakcióban? Ha igen melyikben? nem Miért ezt a frakciót választanád? érdekel a autókszerelése és masok segitsége Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és mikrofonnal? nem Mesélj magadról pár mondatban! ( MINIMUM 5-6 kerek magyar mondat. ) Virág Lilla 8adikos Magyarorszagon élek érdekel a rendészet, sportolok, foci karate Szeretek sportot nezni IC Rész Jelentkező neve: Lilla D Taylor Jelentkező születési helye, ideje: 1998 05 21 Jelentkező anyjának leánykori neve: Jessica Hell Jelentkező apjának neve: John D Taylor Előző munkahelye(i): Olajfinomitó Mi a véleménye a csapat munkáról? (3-4 mondat) elég fontos a csapatmunka a informaciok egymasnak valo segitseg Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat) Lilla D Taylor Flint County korházban születtem és a autó szerelés volt a kedvencem apukam is szerelő volt de apukam meghalt 15 éves koromra és én dolgoztam és fenn tartottam a lakást mire 18éves lettem eldöntöttem hogy mivel jo tanulo voltam elmegyek autószerelőnek de nem vettek fel ezért inkább jelentkeztem olajfinomítónak és ott felvettek és szereztem egy kis pénzt amiből vettem egy kocsités megfelelő pénzt össze szedtem vettem egy hajót és elmentem rákászni és szereztem belőle jó pénzt. mentem rákászni de le robbant a hajóm a kocsim is és béreltem 1-et. Rendelkezel a belépéshez szükséges összeggel? Igen Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Engi Hozzászólva: Február 16, 2021 Megosztás Hozzászólva: Február 16, 2021 Szia! Ezzen a lapon bőven van még mit formázni és fejleszteni. A lap tele van helyesírási, fogalmazási és formázási hibákkal. 27 perce, Lilla said: Voltál-e már admin jailben és voltál-e már bannolva a szerverről? Erre a válaszod egy Igen vagy egy Nem legyen. Illetve az UCP-ről csatolj egy képet! (Elég az UCP-ről készült kép.) 30 perce, Lilla said: Mesélj magadról pár mondatban! ( MINIMUM 5-6 kerek magyar mondat. ) Erre a válaszod elég gyér lett. Ezzen minden féleképpen bővits. 31 perce, Lilla said: elég fontos a csapatmunka a informaciok egymasnak valo segitseg Ezt a választ nem nagyon tudom értelmezni. Ha a fent említett hibákat javítod, akkor ebből még egy jó lap lehet. Sok sikert kívánok hozzá! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Laci Hozzászólva: Február 16, 2021 Megosztás Hozzászólva: Február 16, 2021 Kedves Jelentkező! Jelentkezési lapja elutasításra került. Várjuk jelentkezését legközelebb! (@Engi javaslai jogosak.) Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések