Jelger Dam Létrehozva: Február 16, 2021 Megosztás Létrehozva: Február 16, 2021 IC neved: < Leroy Caldwell > Account ID vagy felasználónév vagy Serial: < 2529 > Problémád / kérdésed: < A lenne a problémám,hogy amikor belépek a szerverre befagy az egész játék,és nem tudok tovább menni, Játszani semmi. MTA újratelepítés is volt már. 1.5.7-es és a legújabb verzió is próbáltam. > Bizonyíték (ha szükséges): < nem szükséges,de ha kell tudok beszúrni. > Egyéb megjegyzés: <Köszönöm a segítségeket. > 1 Link to comment
Laci Hozzászólva: Február 16, 2021 Megosztás Hozzászólva: Február 16, 2021 Szia! Esetleg az operációs rendszer újratelepítését tudom javasolni, más ötletem sajnos nekem sincs. Talán @Peter Hicks tud ebben segíteni. Link to comment
Tulajdonos Peter Hozzászólva: Február 16, 2021 Tulajdonos Megosztás Hozzászólva: Február 16, 2021 Ha nincs semmi hibaüzenet, akkor passzolom. Link to comment
Jelger Dam Hozzászólva: Február 17, 2021 Author Megosztás Hozzászólva: Február 17, 2021 Nincsen hibaüzenet,belépek,és annyi volt. Operációs rendszert akkor majd megpróbálok. Azért köszönöm a gyors választ!! Link to comment
Laci Hozzászólva: Február 17, 2021 Megosztás Hozzászólva: Február 17, 2021 Nincs mit. Z/H Link to comment
Ajánlott bejegyzések