Hywel Tegwen Létrehozva: Február 24, 2021 Megosztás Létrehozva: Február 24, 2021 (módosított) OOC RÉSZ Hogy hívnak? Zombori Roland. Mikor születtél? 2006.05.26 Mondj pár szót az aktivitásodról!(mennyi időt tudnál a frakcióra szánni?) 2-3-4 óra Voltál-e már frakcióban /akár más szerveren/? Ha igen, melyikben? Igen, itt : BOF MC, LS taxi,La Cosa Nostra, La Fagmillia,OMSZ, Miért ezt a frakciót választottad? Mindig is érdekelt és Rendőri élet Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és működő mikrofonnal? (igen, vagy nem?) Nem... Mutatkozz be pár mondatban: hobbid, tanulmányaid, érdeklődési köröd, stb. Rolandnak hívnak 14 éves vagyok 9. osztályos a terveim hogy építész mérnöknek tanulok amit már elég kemények tanulok 9. osztályban. Elég sokat kell rajzolnom illetve a tanulmányom közepes és jó között van. Szabadidőmben biciklizni MTA-azni szoktam stb.. itt kezdtem az RP karrierem lassan 1 éve RP-zek itt nagyon sokat tanultam és még mindig tanulok az elején még nagyon azt se tudtam mi az az RP ezért a jailok száma nem kevés. Csatolj képet az UCP-dről! (AJ-k, banjaid, játszott perceid) Játszott perc: 56644 https://imgur.com/a/KRKfCRc IC Rész Jelentkező neve: Dolph Scott Jelentkező születési helye, ideje: Los Santos, 1992.08.03 Jelentkező anyjának leánykori neve: Laura Dotson Jelentkező apjának neve: Ralfh Scott Előző munkahelye(i): Autószállító. Rendelkezel jogosítvánnyal? Igen. Mit gondol az együttműködésről a kollégák között, milyen szerepe van? (3-4 mondat) Elsőnek is fontos a Jó kommunikáció és a Pozitív hozzáállás onnantól minden tökéletes a kollégák nézetei nem mindig ugyan azok ezért meg kell beszélni és egy nézőpontra jutni. Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat) Los Santosban születtem 29 éves vagyok. Apukámat Ralfh Scott-nak hívták vállalkozó volt amivel elég jól eltudta tartani a családot 1 évvel később baleset érte és én örököltem a pénzét/kocsiait Anyukámat Laura Dotson-nak hívták otthoni munkát végeztt Én katonának tanultam sikeresen el is tudtam végezni utána külön költöztem sikeresen megtaláltam a páromat 2 év múlva megszületett első gyerekünk. És most úgy határoztam hogy Rendőrnek jelentkezek mert mindig is érdekeltek a fegyverek az emberek védelme Edited Február 27, 2021 by Dolph Scott 2 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
GameAdmin 5 Martinez Hozzászólva: Február 27, 2021 GameAdmin 5 Megosztás Hozzászólva: Február 27, 2021 Tisztelt jelentkező! Megkaptuk a jelentkezését, a vezetőség a lap átolvasása után úgy határozott, hogy jelentkezését elutasítjuk. ((Megjegyzés: Rengetek AJ-val rendelkezel. )) 1 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések