Chriss Létrehozva: Március 4, 2021 Megosztás Létrehozva: Március 4, 2021 (módosított) OOC magamról: Sziasztok! Krisz vagyok, azon belül is Kani! Hétköznapjaim mostanában nem nagyon érdekesek főleg a karantén miatt, szóval elég sokat elérhető tudok lenni a szerveren, főleg itt játszom, meg esetleg CS:GO-zom, vagy éppen az FL studioban ügyködöm.Általában elérhető vagyok mindenhol, bármikor elérnek, ha valami segítség kell. Viszonylag ki jövök mindenkivel, és mindenkit meg tudok érteni, ezért is pályáztam frakciót, jó és rp-s közösség kialakítása érdekében. Mióta RPzek: Igazság szerint ezen a szerveren kezdtem az rp-t még tavaly márciusban, azóta elég sok szervert/frakciót megjártam, szóval mindenhol van tapasztalatom. UCP: Jailek (Nagyon, de nagyon nem vagyok rá büszke, hogy adminként ennyi jailem van) A frakcióról bővebben: A kínai Triádok, japán Yakuza, mexikói Cartell és olasz Cosa Nostra mellette újon alakuló mely szinte egész Európát behálózó szex és drogpiaccal rendelkezik, az Albán Maffia is az élre került. Európa szerte több tíz országban jelen van, hol elég nagy tevékenységet végezz a nyilvánosság tudta nélkül. Több száz kis vállalkozással és céggel rendelkezik, melyek naponta több százezer amerikai dollárt tesz tisztává. A prostitúció és kábítószer kereskedelmen kívül, bérgyilkossággal és csempészettel foglalkozik. Számtalan legáll szervben vannak beépített emberei. A tagok számát 80-100 ezerre becsülik, és mára már Amerika néhány államában is jelen van. Amerikában legfőbb szerepük a fejvadászat és az amerikai-mexikói hátáron való illegális átszöktetés és drogcsempészet. Az Albán Maffia több bűnszervezetből tevődik össze, köztük a legbefolyásosabb: „Sekt sytë e djallit” ami magyarul ennyit tesz: „A szekta, az ördög szemeivel”. Az Albán Maffiából a porta e nëntokës szervezet van jelen, tevékenységeit San Fieroból irányítják. A szervezetet egy DJALL nevezetű személy vezeti am az ördögöt jeleneti, a vezető jobb keze a SEKRETAR, mely a titkárt jelenti. A szervezet tagjait összefoglaló néven „USHTRI E ENGJËJVE”-nek azaz „Angyalok serege”-nek nevezik. Ezen belül három megnevezés szerepel, amik a következők: ushtar (katona), vdekur (halott), lumtur (megboldogult). Egyes beszámolók alapján San fieroban egy hotelben tevékenykednek, mely PORTA E NËNTOKËS (alvilág kapuja) névre hallgat. Egyes állitások szerint ez a hely mossa tisztára a maffia által termelt pénzt. Mivel a Hotel kormányzati személy birtokában van, így a bíróság megtiltotta többszöri alkalommal is a házkutatási parancs kiállítását. Rangok: GJYQTARË – BÍRÁK (leader rész) DJALL – Leader SEKRETAR – Alleader USHTRI E ENGJËJVE – ANGYALOK SEREGE (tagok része) Lumtur – Megboldogult (halott rangon lévők a kik már 10+ alkalommal tették meg ezt) Vdekur – Halott (tagok akik életüket kockáztatták a szervezetért) Ushtar – Katona (beavatott tagok) Járművek: -1 db G Merci -2 db Camaro ZL1 -2 db M5 E60 -1 db Raptor IC önéletrajz: Përshëndetje! Nicholas Berisha vagyok! 28 éves fitt "fiatal" ! Boldog családban nőttem fel, probléma mentes életem volt sokáig. Meg voltam mindenkivel, sokat sportoltam régebben a gyerekkori haverjaimmal, akiket már rég elvesztettem. Egy szép nap haza mentem, talán 14 éves lehettem, éppen a nagyszüleim nyaraltak nálunk. Annyit tudtam róluk, hogy kint egy csomó pékséget vezetnek Albániában. Volt pár nap, amin eléggé furák voltak, éppen ezért kezdtem el egy kicsit nyomozni utánnuk, amit lehet, hogy észre is vettek, nem tudni. Egy szomorú sulis napon kihívott az igazgató, és közölte velem, hogy a szüleim életüket vesztették egy autó balesetben. A nagyszüleimmel kellett éljek. A temetés után pár nappal éppen vacsoráztak, amikor a nagypapám elkezdett mesélni a pékségről. Elmondták, hogy sok bűnnek a részei voltak, amiben egy csomóan meghaltak. Gondolkoznom sem kellett, tudtam, hogy azért mondták el, mert nincs mit veszítsek. Másnap vissza utaztunk Albániába, ahol a pékségben dolgoztam és fedeztem a papámnak s mamámnak. Egyszer egy forgalmas nap este lehívtak, ahol elmondták mi a tervük, ugyanis kicsit kifogyott a pékség, és hát valamiből meg kell élni. Sajnos ez volt az a pont, ahol a rendőrök elkapták és kivégezték őket. Mikor megtudtam azonnal léptem. A pékségeket fegyverekre, droglaborokra, és autókra költöttem. Kialakítottam egy maffiát, amit mai napig viszek, és minden erőmmel azon vagyok, hogy bosszút álljak a Rendőrségen. Hely s Skinek: (Skinek) Edited Március 5, 2021 by Kani 2 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Laci Hozzászólva: Március 4, 2021 Megosztás Hozzászólva: Március 4, 2021 Kedves pályázó! Pályázata elnyerte a vezetőség tetszését, így elfogadásra került. Az alábbi időpontokban várjuk TeamSpeak 3 szerverünkön meghallgatásra: 2021.03.05. 15:00 vagy 2021.03.06. 15:00 (Más időpontért keress fel!) Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések