Lukas Jager Létrehozva: Március 5, 2021 Megosztás Létrehozva: Március 5, 2021 OOC RÉSZ Hogy hívnak? < Lőrinc > Mikor születtél? < 2004. 07. 30. > Mondj pár szót az aktivitásodról! < Az elvárt mennyiséget tudnám teljesíteni. > Voltál-e már frakcióban /akár más szerveren/? Ha igen, melyikben? <Igen, OMSZ -ben voltam; Igazgató helyettes. > Miért ezt a frakciót választottad? < Mindig is vonzottak az akciók, illetve az üldözések, ezeken felül nagy rp potenciát látok a frakcióban. > Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és működő mikrofonnal? < Igen > Mutatkozz be pár mondatban: hobbid, tanulmányaid, érdeklődési köröd, stb. < 16 éves Debreceni lakos vagyok, fő hobbim a szerelés, illetve az elektronikai kütyük babrálása. Továbbá érdekelnek a sportkocsik, és igazából minden ami olajos, vagy fogaskerék hajt. Tanulmányaimat a Mechwart András Gépipari és Informatikai Technikumban végzem, ahol gépésztechnikusnak tanulok. Tanulmányi átlagom 4 -es felett van. > Csatolj képet az UCP-dről! < > IC Rész Jelentkező neve: < Lukas Jager > Jelentkező születési helye, ideje: < 1995. 04. 10. > Jelentkező anyjának leánykori neve: < ismeretlen > Jelentkező apjának neve: < Hans Kristofer Jager > Előző munkahelye(i): < OMSZ > Rendelkezel jogosítvánnyal? < igen > Mit gondol az együttműködésről a kollégák között, milyen szerepe van? (3-4 mondat) < A rendőrségen belül különösen nagy szerepet játszik a fegyelmezettség és a csapatmunka. Minden embernek megvan a saját erőssége, illetve gyengesége. Egy csapat akkor tud jól működni, ha az emberek kisegítik egymás gyengeségeit, saját erősségükkel. Ahogyan a mondás is tartja: Egy mindenkiért, mindenki egyért. > Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat) < Lukas Jager vagyok, 1995. 04. 10 -én születtem Münchenben, édesapámat Hans Kristofer Jagernek hívják, édesanyámat sajnos soha nem ismertem, csak annyit tudok, hogy egy merénylet áldozata lett. A családban másodszülött gyermek vagyok, bátyám; Dr. Engelbert Jager után. Sajnos édesapám miatt megtapasztaltam milyen aljas dolgokat csinálnak az illegális életet élő embertársaink, fő célom az, hogy az ilyen embereket ellehetlenítsem a bűnözéstől, illetve akit lehet jó útra térítsek. Öcsémnek; Roberto Jagernek köszönhetően bekerültem az Országos mentőszolgálathoz, ahol rengeteget tanultam az emberségről, és rájöttem, hogy a polgárokat szeretném szolgálni. Ez okból nyújtom be jelentkezésemet a rendőrséghez. Az autóvezetést kifejezetten erősségeim között hoznám fel, viszont a fegyverrel való célba lövés nem kifejezetten erősségem. > 2 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Szuperadmin Terciusz Hozzászólva: Március 5, 2021 Szuperadmin Megosztás Hozzászólva: Március 5, 2021 Tisztelt jelentkező! Megkaptuk a jelentkezését, és a döntésünk a következő: Jelentkezését elfogadjuk! A meghallgatás időpontja: 2021.03.06 16:00 vagy 2021.03.07 16:00 ((Ha egyik időpont sem alkalmas akkor írj rám privátba egy új időpontért)) Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések