Matthew Ruiz Létrehozva: Március 5, 2021 Megosztás Létrehozva: Március 5, 2021 (módosított) OOC RÉSZ Hogy hívnak? < Tóth Bence > Mikor születtél? < 2007.11.01 > Mondj pár szót az aktivitásodról! (mennyi időt tudnál a frakcióra szánni?) < Hétköznap: 3-4 órát mivel egy másik szerveren is játszom. Hétvégén: 6-7-8 órát ez változó. ((most karantén idelyén ennek a duplálya.)) > Voltál-e már frakcióban /akár más szerveren/? Ha igen, melyikben? < Eléggé sokban. Itt:Triád maffia,Orfk((talán 3-4szer)), Omsz((2-ször)) Más szervereken: La Cosa Nostra,MS 13,Orfk((5-6 szor)), omsz 1 szer((alleader pozícióban)) Piru,((alleader pozícióban)),Crips,Taxi((leader pozícióban)) > Miért ezt a frakciót választottad? < Régóta megtetszett és szeretem is ezt a munkát. Tisztelem a hazai rendőröket. Mivel már elégsokszor betöltöttem ezt a pozíciót így tudom mi hogy megy. Van/Volt egy pár ismerősöm a frakcióból,így emiatt is. Szeretek bűntényeket meg oldani,igazoltatni,bűncselekményeket elhárítani. > Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és működő mikrofonnal? (igen, vagy nem?) < Sajnos nem régiben be "döglött" a mikrofonom 5.1 es átalakítója és ezt maximum a karantén után tudom beszerezni.Szóval TS3 van viszont mikrofonnal nem rendelkezem. > Mutatkozz be pár mondatban: hobbid, tanulmányaid, érdeklődési köröd, stb. (minimum 5 teljes mondatban!!) < Sziasztok!Tóth Bencének hívnak. Átlagos 13 vagyok,akinek pontosan ugyan úgy mint a többi embernek vannak hobbiai,az én hobbiaim: -"Gamerkedés",általában ezt csinálom a legtöbbször és ezt szeretem a legjobban ezek közül. -Horgászat,ezt ritkábban űzöm viszont szeretem. -Úszás,háát a karantén idején nem engedhetem meg de ezt is szeretem. -Vers tanulás,"készítés" ezt nagyon szeretem mivel ettől növekedik az agykapacitásom. Egyéb tudnivalók rólam: 4-5 tanuló vagyok régebben jellemző volt rám a kitünő tanulóság,viszont mára ez megcsuklott. Csatolj képet az UCP-dről! (AJ-k, banjaid, játszott perceid) < > Bannok Játszott percek:47641 IC Rész Jelentkező neve: < Whoozy Klyer,((Hamarosan ha elfogadják az NV-m Luke Barlow)) > Jelentkező születési helye, ideje: < 1995.12.21> Jelentkező anyjának leánykori neve: < Niana Grender > Jelentkező apjának neve: < Smitt Klyer > Előző munkahelye(i): < úttisztitó,olajszállítás > Rendelkezel jogosítvánnyal? < igen > Mit gondol az együttműködésről a kollégák között, milyen szerepe van? (3-4 mondat) < Az együtt működés,másnéven csapatmunka nagyon fontos szerepet játszik egy ilyen munkahelyen. Könnyebb a dolgokat megoldani,egyszerübben elvégezhető. Minden ember a kis sajátosságával tudja kiegészíteni a csapatot,így hozzá járulva. Egy csapatnélkül sogféle helyzetet nem lehetne megoldani,ezért is szükséges a csapat. > Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat) < Szép napot!Whoozy Klyer vagyok 20-as éveimben járó fiatal ember. Los Santostól körülbelül 20 kilóméterre születtem egy kis faluban. A falu híres volt nagyon finom tojás rántotta receptjéről. Mikor a 14 évetévemet töltöttem,elköltöztünk LosSantosba és azóta is itt élek. Nemrégiben eldöntöttem hogy leteszem a rendészetit,mivel rendőrnek szeretnék menni. Ez meg is történt,a helyen ahol ezt végre halytottuk megismertem egy barátot. Ő azóta is nagyon jó barátom és tartom vele a kapcsolatot. Körülbelül 1-2 hete fel ajánlotta hogy talál nekem munkahelyet. Bele egyeztem,majd itt kötött ki a választásom. Vagyonom nem üti meg a közepest,de még a keveset is alig. Viszont én nem a pénzért élek hanem azért hogy kiélvezhessem. Jelenleg egy fullversenyes Dodge ram 3500 áll birtokomban. A rendészeti letétele után határoztam el hogy ide jelentkezek. Edited Március 6, 2021 by Whoozy Klyer 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Hywel Tegwen Hozzászólva: Március 6, 2021 Megosztás Hozzászólva: Március 6, 2021 Hali! Első meg jegyzésem... miért az én Jailaimat raktad be a régi jelentkezésemből? 1 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Matthew Ruiz Hozzászólva: Március 6, 2021 Author Megosztás Hozzászólva: Március 6, 2021 ömmmXDD,ez érdekes,mivel amikor be raktam az imgurbol be húztam akkor a sajátomat raktam be ha jól emlékszem,de el rontottam ki javítom bocsi,sajnálom. 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Szuperadmin Terciusz Hozzászólva: Március 6, 2021 Szuperadmin Megosztás Hozzászólva: Március 6, 2021 Tisztelt jelentkező! Megkaptuk a jelentkezését, és a döntésünk a következő: Jelentkezését elutasítjuk! Indoklás, megjegyzés: Másolt lap(Jaliokból ítélve) 1 4 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések