balintkalc Létrehozva: Március 9, 2021 Megosztás Létrehozva: Március 9, 2021 (módosított) Panasztevő játékos IC neve: Connor Harry Panaszra tett adminisztrátor neve: Terciusz Panasz oka:, Ok nélküli DM ajail Ott kezdődött, hogy bevittek a sittre menekülés miatt, minden zökkenőmentesen ment, megkaptam az IC jailemet, ekkor behozták Afrim Taylor Amar-t, akivel elkezdtünk veszekedni, amikor bevitték volna a celléba (ami Rp-vel már meg is történt) odajött a cellámhoz és kötekedett, elkezdett ütni, persze én is vissza ütöttem, a csávót lesokkolták, de a 4-es harc stilus volt beállitva, azt nem birtam leállitani igy, ahogy ő sokkolva volt a földön tapostam őt, az animot nem lehetett befejezni igy megöltem őt, és erre kaptam egy DM-et, szerintem a DM alapból egy elég nagy itélet erre, dehogy 60 percet kapjak erre, az már kész röhej, a csávó RP-vel a cellájában volt, mégis megtudtam ütni? és a végén még meg is ölni? Bizonyíték (videó, kép, log): [AdminJail]: Terciusz bebörtönözte Connor Harry játékost 108 percre. Jail típus: Normál [AdminJail]: Indok: IC jail[REM(j,gy)RUM, IKBK] + DM Edited Március 9, 2021 by Connor Harry Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Laci Hozzászólva: Március 9, 2021 Megosztás Hozzászólva: Március 9, 2021 Sziasztok! Én fogom bírálni a PK-t. Az oké, hogy csatoltad bizonyítéknak a jailedet, de itt nem azt kell bizonyítanod hogy bebörtönztek, hanem hogy milyen indokkal raktad téged adminjailbe. Kérlek csatold ide a logot, hozzászólás formájában, illetve ha van, akkor vizuális bizonyítékot. Közben várom @Terciusz esetleges válaszát. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Szuperadmin Terciusz Hozzászólva: Március 9, 2021 Szuperadmin Megosztás Hozzászólva: Március 9, 2021 Sziasztok! Én annyit tudok mondani, hogy először is oké levolt RP-zve, hogy bevan téve a cellába, de akkor sem kell cellán keresztül ütögetni az embert. 2. A harcstílus nem mentesít fel a DM alól. 3. Admin dönti el, hogy az adott szabálysértésért mennyi szankciót oszt. Itt a log, hogy megölted: [2021-03-09 13:26:01] [Output] : *[13:26] Connor Harry animba tette Afrim Taylor Amar játékost. (Fist) [2021-03-09 13:26:02] [Output] : *[13:26] Connor Harry megölte Afrim Taylor Amar játékost. (Fegyver: Fist) Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
balintkalc Hozzászólva: Március 9, 2021 Author Megosztás Hozzászólva: Március 9, 2021 Itt lenne a log https://pastebin.com/FLkLRtxe Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Laci Hozzászólva: Március 9, 2021 Megosztás Hozzászólva: Március 9, 2021 Átnéztem a rendelkezésre álló bizonyítéko(ka)t, úgy gondolom, hogy tényleg indoktalan volt az ölés, ami saját hibádból történt, ezért a szankció jogos volt. Legyél legközelebb óvatosabb. A PK jogtalan. Z/H Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések