Jump to content

Panasz Terciusz-ra

balintkalc

Ajánlott bejegyzések

Panasztevő játékos IC neve:

Connor Harry

Panaszra tett adminisztrátor neve:

Terciusz

Panasz oka:,

Ok nélküli DM ajail

Ott kezdődött, hogy bevittek a sittre menekülés miatt, minden zökkenőmentesen ment, megkaptam az IC jailemet, ekkor behozták Afrim Taylor Amar-t, akivel elkezdtünk veszekedni, amikor bevitték volna a celléba (ami Rp-vel már meg is történt) odajött a cellámhoz és kötekedett, elkezdett ütni, persze én is vissza ütöttem, a csávót lesokkolták, de  a 4-es harc stilus volt beállitva, azt nem birtam leállitani igy, ahogy ő sokkolva volt a földön tapostam őt,  az animot nem lehetett befejezni igy megöltem őt, és erre kaptam egy DM-et, szerintem a DM alapból egy elég nagy itélet erre, dehogy 60 percet kapjak erre, az már kész röhej, a csávó RP-vel a cellájában volt, mégis megtudtam ütni? és a végén még meg is ölni?

Bizonyíték (videó, kép, log):

[AdminJail]: Terciusz bebörtönözte Connor Harry játékost 108 percre. Jail típus: Normál
[AdminJail]: Indok: IC jail[REM(j,gy)RUM, IKBK] + DM

Edited by Connor Harry

Sziasztok!

Én fogom bírálni a PK-t.

Az oké, hogy csatoltad bizonyítéknak a jailedet, de itt nem azt kell bizonyítanod hogy bebörtönztek, hanem hogy milyen indokkal raktad téged adminjailbe. Kérlek csatold ide a logot, hozzászólás formájában, illetve ha van, akkor vizuális bizonyítékot.

Közben várom @Terciusz esetleges válaszát.

• Szuperadmin

Sziasztok! Én annyit tudok mondani, hogy először is oké levolt RP-zve, hogy bevan téve a cellába, de akkor sem kell cellán keresztül ütögetni az embert.

2.  A harcstílus nem mentesít fel a DM alól.

3. Admin dönti el, hogy az adott szabálysértésért mennyi szankciót oszt.
Itt a log, hogy megölted: [2021-03-09 13:26:01] [Output] : *[13:26] Connor Harry animba tette Afrim Taylor Amar játékost. (Fist)
[2021-03-09 13:26:02] [Output] : *[13:26] Connor Harry megölte Afrim Taylor Amar játékost. (Fegyver: Fist)

• Laci locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.