Matthew Anderson Létrehozva: Március 9, 2021 Megosztás Létrehozva: Március 9, 2021 Ne lehessen a szerveren jobb kezezni! Minden akción/lövöldözésen, mindig az van, hogy jobbkézzel tartják az ajtót, és ezzel lehetetlenné tesznek bármilyen behatolást. Nézzük például a Gyárat/Jefferson Motel-t, egyszerűen lehetetlen bemenni, mindenki olyan helyre van elbújva ahol MAXIMUM egy kis könyök látszik ki. Erről pár kép: https://imgur.com/a/NrY7xdf Köszönöm, hogy végig olvastad! Azt meg főleg, ha támogatod is! 2 3 2 3 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
John Mayer Hozzászólva: Március 10, 2021 Megosztás Hozzászólva: Március 10, 2021 Támogatom, sokan nem tudják felismerni ezt a helyzetet, magamat is bele értve, így rengeteg előnyre tesznek szert, és még nem is a leg RP-sebb, Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
weedy Hozzászólva: Március 10, 2021 Megosztás Hozzászólva: Március 10, 2021 Nem értem mi a baj van a jobb kézzel úgy tudsz te is jobb kezezni mint bárki más. NEM TÁMOGATOM! 8 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Jelger Dam Hozzászólva: Március 10, 2021 Megosztás Hozzászólva: Március 10, 2021 cső! Én sem értem mi a baj a jobbkézzel. NEM TÁMOGATOM!! 7 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Laci Hozzászólva: Március 10, 2021 Megosztás Hozzászólva: Március 10, 2021 Nem lesz tiltott a jobbkezezés, és ez jó eséllyel nem fog megváltozni. 6 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Tulajdonos Peter Hozzászólva: Március 10, 2021 Tulajdonos Megosztás Hozzászólva: Március 10, 2021 @Laci-val beszéltem erről a dologról privátban, bemásolom ide a véleményem amit írtam neki is: Idézet Nem hiszem hogy el lehet tüntetni, mindegyik nagyobb szerveren jelen van. Szerintem meg kell tanulni vele/ellene játszani, mert különben ez is csak a felesleges adminügyeket generálja. Az adminügy így nézne ki kb: -jobbkezeztél -nem, kilógtam -nem, Te jobbkezeztél -szinkronbug volt stb. 2 2 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések