Jump to content

PK Richardo Alfonsora!

Drae Firez

Ajánlott bejegyzések

Panasztevő játékos IC neve:

-Akito Chibi-

Panaszra tett játékos IC neve

-Richardo Alfonso-

Panasz oka:

-Na szóval, bulit csaptunk szerelőtelepnél, aztán csak elkezdtünk unatkozni igy a buli végére tértünk, leraktam

az autójaim és mondtam David-nak meg Richardo-nak, hogy én vagyok a leggazdagabb, utánna Richardo irta hogy nem, mert ő, és mondta hogy Lambója van, na elkezdett menekülni és mink mentünk utánna, le TK-zta a 2kocsit, Audi TK+Subaru, és Toyota meg Volkswagen füstöl egy picit, de ez nem is lenne baj ha kifizetné a kárt, igy elkezdtük üldözni, és egyszer csak mentő dutyban volt és mentős kocsival, nem is lenne baj ha nem menekült vele, MG, és OOC stílus szabálysértéséről van bizonyíték csak, a mentős kocsival menekülésre nincs bizonyíték.-

Bizonyíték (videó, kép, log):

-Richardo Alfonso mondja (rádióba): Az tök jó hogy el db z nek [OOC] Richardo Alfonso: (( Hogy mondjam neki geci ))

• Zavaros 1

Hello. Részben igazad van mert ezek mind súlyos hibák, de szerintem ez részben Ic ügy volt mert még az előtt láttam A Davidot, hogy bejött a mentőállomás civil garázsába és a Richardo rózsaszin kocsiját bézbólütővel le Tk-zta. Gondoltam nem szólok bele mert nem akarom az Rp-t akadályozni.Amúgy az OOC val eggyetértek de ezt kérem vagyék figyelembe az Adminok ha kérhetem.

• Haha 1

Mivel nem érkezett kért válasz, egyik féltől sem, így nem tudok cselekedni ez ügyben, hogyha nem kapom meg a kérésemre várt logot.

Látom, hogy consolból ki lett másolva, de kérésemre a console file-ból kellett volna. Így sajnos, nem tudok megbizonyosodni a történtekről.

Bizonyíték hiányába:

Zárom/Helyezem.

Edited by Ryder

• Ryder locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.