balintkalc Létrehozva: Március 12, 2021 Megosztás Létrehozva: Március 12, 2021 Üdvözlök mindekit aki ezt olvassa, egy újabb ötlet pack-el álltam elő, ami elég sok dolgot tartalmaz 1. Reefer tempomat: A legkisebb ötletem csak annyi lenne, hogy a reeferen ha teszel tempomatot, és kiszállsz a reefer menjen tovább, ez sok ember szerint hasznos lenne mivel igy magad is tudnád a rákász melót efektiven végezni. 2. Kincskeresés: Ez az ötletem arról szólna, hogy a vizben lennének ládák elrejtve amiket ha kifogsz, értékes nyereményeket kaphatsz, mindehez rendelkezned kell egy reeferrel amit ha átdolgozunk egy kicsit, kaphatna egy radar-t, vagy erre lehetne akár egy külön eszköz, ha közelebb érsz a ládához, egyre gyorsabban kezd el csipogni a radar, amit képen is lehetne látni (aki hang nélkül játszik, az is tudjon ezzel foglalkozni), amint elég közel értünk a ládához, lenne egy ikon amivel felhúznád egy minigame segitségével a hajóra, amint ez megvan egy Cp-ben le tudnád adni (a ládát), viszont ha kockáztatsz és kinyitod lehetne benne alkatrész, pénz, vagy akár csak egy pizza, igy te döntenéd el hogy vagy kockáztatsz és nagyot nyersz, vagy egy CP-ben leadod. Ez is egy új pénzszerzési lehetőség lenne, ami érdekes lenne, és egyedi is, ezzel plusz egy helyről lehetne alkatrészt szerezni 3. Fém detektor: Lenne gy új tárgy a játékban mint e horgászbot, ami le tudsz craftolni (fémdetektor), egyes megjelölt területeken ha mész vele a föld fölött elkezdhet pityegni (ezt aki hang nélkül játszik valamivel meg kellene oldani hogy látni is lehessen), és ha már nagyon pittyeg, akkor ott a föld alatt lenne valami, akár egy láda mint a reeferes ötletemnél, a föld alatt lehetne alaktrész vagy akár egy láda amit abban a bizonyos CP-ben le tudnál adni, lehetne vas is a földben, vagy akár valami értékesebb fém is, lenne egy vas felvásárló NPC ahol eltudnád adni a kiásott vasat. Ez is egy új pénzszerzési lehetőség lenne, ami érdekes lenne, és egyedi is, ezzel plusz egy helyről lehetne alkatrészt szerezni. Ennyi lett volna ez az ötlet pack, ha tetszett vagy valamit módositanál rajta nyugodtan ird meg válaszként 4. Mágnes horgászat: A horgászbotra rá tudnál craftolni egy mágnest, amivel tudnál kifogni vasat, több esélyed lenne alkatrészt kifogni, ilyen IRL is létezik és ezt se láttam még egyetlen szerveren se. 4 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Frederico Di Stefano Hozzászólva: Április 24, 2021 Megosztás Hozzászólva: Április 24, 2021 Csak az a baj, hogy szinte az egész szerver tengeren járkálna reefer-el... Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
balintkalc Hozzászólva: Április 24, 2021 Author Megosztás Hozzászólva: Április 24, 2021 (módosított) Ha valaki pénzt akar igyis reeferrel járkál egész nap vagy ATM-et rabol stb. Edited Április 24, 2021 by Connor Harry Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Antonio D Giuseppe Hozzászólva: Április 24, 2021 Megosztás Hozzászólva: Április 24, 2021 1 órája, Connor Harry said: Ha valaki pénzt akar igyis reeferrel járkál egész nap vagy ATM-et rabol stb. Vagy pedig IC kocsikkal/fegyverekkel üzletel. 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
weedy Hozzászólva: Április 27, 2021 Megosztás Hozzászólva: Április 27, 2021 Cső! Kincskeresés szerintem felesleges mivel nem sokan használnák szerintem. És a Fémdetektornak sem látom értelmét. 2 2 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Laci Hozzászólva: Július 7, 2023 Megosztás Hozzászólva: Július 7, 2023 A 2. ötlet meg lett valósítva, lásd a 2.8.3-as frissítéscsomagot Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések
Hozz létre egy felhasználót vagy jelentkezz be, hogy hozzászólhass
Regisztrált felhasználóval kell rendelkezz a hozzászóláshoz.
Felhasználó létrehozása
Regisztrálj be a fórumra, egyszerű!
Új felhasználó létrehozásaBejelentkezés
Regisztráltál már? Jelentkezz be itt.
Bejelentkezés