Pablo R Russel Létrehozva: Március 12, 2021 Megosztás Létrehozva: Március 12, 2021 (módosított) OOC RÉSZ Hogy hívnak? < Laci > Mikor születtél? < 13eves vagyok > Mondj pár szót az aktivitásodról! (mennyi időt tudnál a frakcióra szánni?) < 5-6 órát kb. > Voltál-e már frakcióban /akár más szerveren/? Ha igen, melyikben? < Más szerveren voltam Katonaságban > Miért ezt a frakciót választottad? < Azért ezt az FK-t valasztom mert izgalmas > Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és működő mikrofonnal? (igen, vagy nem?) < igen mind 2 vel rendelkezem > Mutatkozz be pár mondatban: hobbid, tanulmányaid, érdeklődési köröd, stb. < az én Leginkább hobbim:gépezés.horgászás haverokal valo hülyülés.Ácson Gárdonyi suliba Járok,nagyon szeretem a japan kocsikat.> Csatolj képet az UCP-dről! (AJ-k, banjaid, játszott perceid) < https://imgur.com/a/2mA5pxv https://imgur.com/a/oxXNMQr > IC Rész Jelentkező neve: < Pablo R Russel > Jelentkező születési helye, ideje: < 1989 08.08 Los Angeles > Jelentkező anyjának leánykori neve: < Jhonatan Maria > Jelentkező apjának neve: < Jhonatan Bálint > Előző munkahelye(i): < Buszsofőr > Rendelkezel jogosítvánnyal? < Természetesen > Mit gondol az együttműködésről a kollégák között, milyen szerepe van? (3-4 mondat) < Az Együttműködés a legfontosabb egy csapatban.Nagyon Fontos mivel igy megertik egymast a munkatársak > Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat) < Pablo R Russel vagyok 42éves jelenleg Los Angelesben élek.Van egy testvérem.Nagyon szeretem a kocsikat jelenleg van egy Subaru Imprenza Wrx Stim.Rendész Szakot végeztem Egyetemen is. > Edited Március 12, 2021 by Pablo R Russel Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Szuperadmin Terciusz Hozzászólva: Március 12, 2021 Szuperadmin Megosztás Hozzászólva: Március 12, 2021 Tisztelt jelentkező! Megkaptuk a jelentkezését, és a döntésünk a következő: Jelentkezését elutasítjuk! Indoklás, megjegyzés: Rövid lap. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések