Jump to content

Latin Kings - Mai Amos

Gustavo Santos

Ajánlott bejegyzések

Latin King Banda pályázat

OOC :

Mai Amos / Oneshout:  Sziasztok  én Oneshout néven futok az MTA közösségben, 16 éves vagyok, második évemet töltöm középiskolában. Többen ismerhetnek már MTA-ban. Sok legális frakcióban voltam már, de illegálisban is. Régebben sokat horgásztam. Szabadidőmben sokat MTA zok és más játékokat játszok. Nagy konzolos vagyok. Discordon elérhető vagyok. Sok emberrel kijövök jól a szerveren is ooc.

Christopher Dudus / Martos10:Sziasztok engem Martos10 néven ismerhetnek. 17 éves vagyok, szintén konzolozok és pcn játszok. Szabadidőmben focizok és videójátékokkal játszok. Középiskolába járok jelenleg 10. évfolyamba. Oneshouttal szoktam játszani sokat egyedül ritkábban vagyok az mtban elérhető. A szerveren OOC sok emberrel jövök ki jól és néger illegálos karaktert RPzek.

Mióta RP-zünk?

Oneshout: 5-6 éve kezdtem

Martos: 1 éve kezdtem ezen a szerveren.

Szerveren lévő játszott percek

Oneshout: 17.308 perc

Martos: 11.861 perc

UCP

Oneshout:http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=965unknown.png

Martos: http://www.kepfeltoltes.eu/images/2021/03/14/598Kepernyofelvetel_3.png

IC Önéletrajz:

Mai Amos vagyok 1992.03.24 én születtem. 

Christopher Dudus vagyok 1991.10.30 án születtem.

Jamaikában éltünk régen. 1 éve költöztünk a városba D-vel. Ketten vagyunk fél testvérek, Dudus és én Mai. 10 évvel ez elött a kékek más néven a Crips kivégezte a családunkat. Ekkor mi pont nem voltunk a városban hanem az óceán túl oldalán Las Vegas-ba éltük az életünket. Megkaptuk ezt a hírt csak nem volt elegendő pénzünk a vissza utazáshoz. Nagyon serényen kezdtünk dolgozni hogy legyen elegendő pénz a repülőre. Sok idő alatt össze jött a pénz mivel nem volt jó állásunk, de az is megfelelt. Vissza repültünk és elkezdtünk az illegális életünket, leg óvatosabban nehogy rájöjjenek. Mivel nem volt még elegendő pénzünk dolgoztunk olaj finomítóban, dolgoztunk a város összes munka lehetőségében. Össze jött újból egy nagyobb összeg és elkezdtük a fegyver kereskedés, és a drogkereskedést. Vásároltunk pár mágnest hogy a Los Santos-t körül vevő víz területet át pásztázzuk teljesen fegyver alkatrészeket keresve. Hol sikerrel hol sikertelenül jön össze. Már jó pár ládányi alkatrészt találtunk. Ezeket haza vittük és szép óvatosan meg takarítottuk, amelyiket meg lehetett. Nap mint nap keressük a dealereket hogy tudjunk vásárolni tőlük ezt azt. Lőszereket, magokat szoktunk vásárolni. Magokat elültetjük és a végére füves cigit tekerünk belőle, és majd azt eladjuk profitként. Lőszereket elosztjuk mennyi kell nekünk a fegyverekbe, a másik részét pedig próbáljuk profittal eladni majd. Az alkatrészek végett tervrajzok után kutatunk mivel nem tudjuk hogyan lehet össze szerelni egy fegyver. Már találtunk is egy-kettőt. Ezeket alaposan nézegetjük mivel a közel jövőben nagyon nagy szükségünk lesz rá. A Crips amit tett azt nem hagyjuk annyiba.

Frakcióról: 

Története:

A Latin King's Los Santos déli részét félelemben tartó bűnszervezet. A banda kB 1998ban alapult, a banda két feje Mai, és D. A tagok a banda területén szoktak tevékenykedni, ha azt elhagyják mindig együtt mennek mindenhova. Nem rémülnek meg a gyilkosságoktól sem. Sok tag még most is a börtönben tartózkodik. A Los Santosi rendőrség minden erejével azon dolgozik hogy a latinokat letartóztassák. Már birtokolnak egy pár olyan bűnt amit a latinok követtek el, párat már lezártak, azért mert azt gondolják hogy lehetetlen megoldani.

Rangok: 

OG - Original Gangster

Ő a banda feje, mint leader

Left Hand / Right Hand

Ő a banda al leadere vagy ic kis főnöke

Head Gangster

Ő egy régebbi tag

Tiny Gangster

Ő egy beavatott tag és több mint egy hete van a frakcióba

Baby Gangster

Beavatatlan újonc

Hoznám magammal Christopher Dudust Leaderként

Mi ketten lennénk a leaderek.

Céljaim a frakcióval

Legfőbb célom a frakcióval, hogy kiépítsek egy önállóan működő illegális szervet, mely jelentős szerepet tölt be. Természetesen én egy szabálykövető frakció kiépítéset tervezek.

Igények

2 darab Sanchez

3 darab Impala

1 darab Ford E150

Miért engem válasszatok?

Vezettem már több helyen frakciót is. Illetve szerintem már tapasztalt vagyok a szerveren. Megfelelő tudásom van az illegálhoz szerintem, több frakciót is megjártam gondolok itt pl: MS13, Jamaica (ezen a szerveren).

Milyen tapasztalataim vannak leaderség terén?

Mivel sokat töltöttem illegális frakcióban ezért mindent tudok a banda és maffia rpről, és véleményem szerint képes lennék vezetni egy ilyen frakciót.

Skinek / Mappolás 

http://www.kepfeltoltes.eu/images/2021/03/14/283unknown_tn.jpg

http://www.kepfeltoltes.eu/images/2021/03/14/486unknown52.png

http://www.mediafire.com/?ij2in2dzndj

Edited by Mai Amos
  • Like 8
  • Köszi 1

• GameAdmin 5

Hali, mind a ketten bent voltatok a frakciómban, akkor megtapasztaltam, hogy milyen gyorsan tanultok és fejlődtök, ez mellett értelmesek is vagytok. Örülök, hogy bandát választottatok és hogy pályáztok, mivel szükség van rá. Mindent bele, skacok, hajrá! Én támogatom.

• Like 1

Sziasztok ! Végig olvastam a frakció pályázatot, nem vagyok hát, hogy mit mondjak.. Nem vagyok oda-vissza érte. Ezért egy két dologgal még bővítsétek, amire személy szerint én kíváncsi vagyok.(ezzel nem csak én vagyok így szerintem) Frakcióról sajnos nem tudtunk meg semmit, ezért egy történetet vagy hasonlót lehetne róla írni. Illetve egy kicsit zavaros az IC önélet rajz, illetve rövid. Utalok itt az ATM rablásos megélhetőségre. Formázást szerintem teljesen meg lehetne formázni, mivel nem a legszebb. Ha ezeket a hiányosságokat pótoljátok akkor szerintem megér egy próbát. Addig is Tartózkodom! 

• Köszi 1

Kedves pályázó!

Pályázata elnyerte a vezetőség tetszését, így elfogadásra került.

Az alábbi időpontokban várjuk TeamSpeak 3 szerverünkön meghallgatásra:

2021.03.17. 16:00

vagy 

2021.03.18. 16:00

(Más időpontért keress fel privát üzenetben!)

(Remélem a keresztneveteket azért eláruljátok a meghallgatáson! :))

(Az alleadernek csak akkor kell megjelennie, ha szeretne leader jogot a frakcióban.)

• Like 1

• Laci locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.