Drae Firez Létrehozva: Március 15, 2021 Megosztás Létrehozva: Március 15, 2021 (módosított) OOC RÉSZ Hogy hívnak? < Alex Farkas > Mikor születtél? < 2007. Március 1. > Mondj pár szót az aktivitásodról!?) < Játszott perceim 10.000+, nagyon aktív vagyok NextGaming-en, napi 5-6 órát biztos fent vagyok. > Voltál-e már frakcióban /akár más szerveren/? Ha igen, melyikben? < Itt, OMSZ, és Taxi. > Miért ezt a frakciót választottad? < Mert ez az álmom, hogy irl legyek rendőr, szoval itt sem lenne rossz. > Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és működő mikrofonnal? (igen, vagy nem?) < igen mindkettővel > Mutatkozz be pár mondatban: hobbid, tanulmányaid, érdeklődési köröd, stb. <Hát, 1-es tanuló voltam IC, ésOOC vagyok is még mindig, mivel még mindig iskolás vagyok. Az álmom az IC, és OOC is az hogy rendőr legyek, ez az érdeklődési köröm. Hobbim pedig RP-zés, nincs mást csinálnom, valamikor biciklizek, de azt is csak egyedül mert nincsenek barátaim. xD, és még ha nem is sikerülne irl a rendőr, bepróbálkoznék még lehet mentősnek. Ha meg az se sikerülne, akkor max olyan autó szerelő. > Csatolj képet az UCP-dről! (AJ-k, banjaid, játszott perceid) < https://ctrlv.sk/8MuG, https://ctrlv.sk/aJQR > IC Rész Jelentkező neve: < Fabiano Chiellini > Jelentkező születési helye, ideje: < Los Santos Medical Center 1997. 3. 1. > Jelentkező anyjának leánykori neve: < Anna Chiellini > Jelentkező apjának neve: < Lucas Chiellini > Előző munkahelye(i): < OMSZ,Taxitársaság, Olajfinomító. > Rendelkezel jogosítvánnyal? < Igen rendelkezem > Mit gondol az együttműködésről a kollégák között, milyen szerepe van? (3-4 mondat) < Az eggyüttműködés, avagy a csapatmunka, nagyon fontos. Először is a csapatmunka nélkül már nem lennének emberek. A csapatmunka a legjobb, és mindig jobb és gyorsabb lesz csapatmunkával. A csapatmunka az eggyik része az életnek. > Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat) < Fabiano Chiellini, 24 éves fiatal ember. Sokszor magányos, és undok, és lusta... Az álmai sosem valósultak meg, de most reméli, telyesülni fog neki, hogy rendőr legyen. Mindig is ez volt az eggyik legnagyobb álma, sokszor szokott beszélgetni a képzelet beli barátjával, a régi plüss kutyájával. Fabiano egy kicsit beteg, retardációban szenved. Nem volt gyerekkora, kinevették, verték és nem voltak vele barátok az ovodában, ugyan igy volt iskolában, vagyishát szebben megmondva, nem szerették őt. Az apja, az első legjobb ember volt ölésben, sose volt büszke a jó tanuló Fabiano-ra, igy Fabiano eldöntötte, hogy elkezd keményen dolgozni és megpróbál rendőrnek menni, nem tudja senki, hogy hogyan teljesít. Szeret autózni, ezért ez egy jó pont, a járőrözés terén. A rendőri szabály 80%-at tudja. Egyszer, Fabiano-nak, arra jutott, hogy az anyját megölték, és mivel anyja, volt a legjobb rendőr, San Fierro-ban, igy Fabiano még keményebben tanult és dolgozott, hogy olyan jó rendőr legyen, mint anyja. Minden este, amikor Fabiano lefeküdt, csak arra tudott gondolni, hogy milyen jó ember volt az anyja. Fabiano igy elkezdett biciklizni, futni, stb, hogy erősebb legyen, azt senki nem tudja, most mi van vele. Edited Március 16, 2021 by Fabiano Chiellini 3 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Szuperadmin Terciusz Hozzászólva: Március 16, 2021 Szuperadmin Megosztás Hozzászólva: Március 16, 2021 (módosított) Tisztelt jelentkező! Megkaptuk a jelentkezését, és a döntésünk a következő: Jelentkezését elutasítjuk! Indoklás, megjegyzés: Friss jailek, várj még egy kicsit ezzel. Edited Március 16, 2021 by Terciusz 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések