Jump to content

George Nelson Jelentkezése a LS-AMV-hez.

GeorgeNelson

Ajánlott bejegyzések

Mi a neved?
- Barni -
Hány éves vagy?
- 13 -
Napi hány órát tudnál fent lenni a szerveren és hány órát tudnál a frakcióra szánni?
- 3-5 órát kb. -
Voltál-e már frakcióban /akár más szerveren/? Ha igen melyikben?
< Nem >

Miért ezt a frakciót választanád?

< Mert tapasztalt vagyok RP-be 1 és fél éve RP-zek.Szeretek szerelni és a kocsikat is szeretem.Jó a csapatmunka... >
Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és mikrofonnal?
< Nem csak Discord-al és mikrofonnal >
Mesélj magadról pár mondatban! ( MINIMUM 5-6 kerek magyar mondat. )
<

Győri Barnabás vagyok Sportolok (kézilabdázok)Van egy kutyám 1 Macskám.Szeretek csapatban dolgozni a barátokkal vagy akárkivel.Kitartó,jószívű ember vagyok,megbízható,határozott,

Masszív Türelmes Ember vagyok.A kutyámat én tanítom ellátom magamat Még 12 évesen is.Önnálló vagyok egyedül megyek boltba,suliba...Mikor hazaérek az iskólából a Haverokkal szoktam együtt játszani.Nem szeretek egyedül lenni,gépezéssel edzéssel töltöm el az időmet vagy a kutyámat tanítom.Nem szeretek egyedül játszani.Szeretek RP-zni.Megjelentem más szervereken is.2 éve játszok Mta szervereken. >

IC Rész

Jelentkező neve:
- George Nelson -
 Jelentkező születési helye, ideje:
- Los Santos 1994. -
 Jelentkező anyjának leánykori neve:
- George Marian -
 Jelentkező apjának neve:
- George Cloud -
 Előző munkahelye(i):
- Vízimentő,úttisztító -
 Mi a véleménye a csapat munkáról? (3-4 mondat)
- Nagyon jó dolog hiszen együtt/közösen mindet el lehet érni.Erősíti a kapcsolatot a barátok között.Összetartó lesz a "csapat"/"társaság" -
 Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat)
- Los Santos-ba Születtem 1994-ben.George Nelson vagyok.Nagyon Szeretek együtt dolgozni csapatban Egy hirtelen történő autóbalesetben,Sajnos az Apukám meghalt.3 an ültünk a kocsiban én és az anyukám túlélte de az apukám nem.így anyukám nevel.Anyukámnak nehéz a sorsa van de én mindig mellette áltam és segítettem.3 Tesóm van mind 3-man kitartóak vagyunk és segítünk egymásnak.A tesóim nagyobbak nálam 5-7 évvel,így ők már tapasztaltabbak.Sokat segítenek ha valamit nem értek vagy nem úgy csinálok.Külön élünk,én az anyukámmal maradtam,de ez majd változhat. -

•  
Edited by GeorgeNelson

• Peter locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.