GeorgeNelson Létrehozva: Augusztus 10, 2019 Megosztás Létrehozva: Augusztus 10, 2019 (módosított) Mi a neved? - Barni -Hány éves vagy? - 13 -Napi hány órát tudnál fent lenni a szerveren és hány órát tudnál a frakcióra szánni? - 3-5 órát kb. -Voltál-e már frakcióban /akár más szerveren/? Ha igen melyikben? < Nem > Miért ezt a frakciót választanád? < Mert tapasztalt vagyok RP-be 1 és fél éve RP-zek.Szeretek szerelni és a kocsikat is szeretem.Jó a csapatmunka... >Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és mikrofonnal? < Nem csak Discord-al és mikrofonnal >Mesélj magadról pár mondatban! ( MINIMUM 5-6 kerek magyar mondat. ) < Győri Barnabás vagyok Sportolok (kézilabdázok)Van egy kutyám 1 Macskám.Szeretek csapatban dolgozni a barátokkal vagy akárkivel.Kitartó,jószívű ember vagyok,megbízható,határozott, Masszív Türelmes Ember vagyok.A kutyámat én tanítom ellátom magamat Még 12 évesen is.Önnálló vagyok egyedül megyek boltba,suliba...Mikor hazaérek az iskólából a Haverokkal szoktam együtt játszani.Nem szeretek egyedül lenni,gépezéssel edzéssel töltöm el az időmet vagy a kutyámat tanítom.Nem szeretek egyedül játszani.Szeretek RP-zni.Megjelentem más szervereken is.2 éve játszok Mta szervereken. > IC Rész Jelentkező neve: - George Nelson - Jelentkező születési helye, ideje: - Los Santos 1994. - Jelentkező anyjának leánykori neve: - George Marian - Jelentkező apjának neve: - George Cloud - Előző munkahelye(i): - Vízimentő,úttisztító - Mi a véleménye a csapat munkáról? (3-4 mondat) - Nagyon jó dolog hiszen együtt/közösen mindet el lehet érni.Erősíti a kapcsolatot a barátok között.Összetartó lesz a "csapat"/"társaság" - Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat) - Los Santos-ba Születtem 1994-ben.George Nelson vagyok.Nagyon Szeretek együtt dolgozni csapatban Egy hirtelen történő autóbalesetben,Sajnos az Apukám meghalt.3 an ültünk a kocsiban én és az anyukám túlélte de az apukám nem.így anyukám nevel.Anyukámnak nehéz a sorsa van de én mindig mellette áltam és segítettem.3 Tesóm van mind 3-man kitartóak vagyunk és segítünk egymásnak.A tesóim nagyobbak nálam 5-7 évvel,így ők már tapasztaltabbak.Sokat segítenek ha valamit nem értek vagy nem úgy csinálok.Külön élünk,én az anyukámmal maradtam,de ez majd változhat. - Edited Augusztus 10, 2019 by GeorgeNelson Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Tulajdonos Peter Hozzászólva: Augusztus 17, 2019 Tulajdonos Megosztás Hozzászólva: Augusztus 17, 2019 Gratulálunk, jelentkezési lapod elfogadásra került! Várjuk meghallgatásra ((TS)) az alábbi időpontok valamelyikén: 2019.08.17. 18:00 vagy 2019.08.18. 18:00. Amennyiben egyik időpont sem megfelelő, jelezz vissza privát üzenetben. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések