James_Ridgeston Létrehozva: Március 22, 2021 Megosztás Létrehozva: Március 22, 2021 OOC RÉSZ Hogy hívnak? <Banka Bálint > Mikor születtél? < 2006/04/10 > Mondj pár szót az aktivitásodról! (mennyi időt tudnál a frakcióra szánni?) < 2-3óra > Voltál-e már frakcióban /akár más szerveren/? Ha igen, melyikben? < LSAMV és Taxitársaság > Miért ezt a frakciót választottad? < mert engem mindig is érdekeltek a rendőrök feladatai> Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és működő mikrofonnal? (igen, vagy nem?) < nincs sajnálatos módon, mikrofonal sem rendelkezek> Mutatkozz be pár mondatban: hobbid, tanulmányaid, érdeklődési köröd, stb. (minimum 5 teljes mondatban!!) < Sziasztok! Banka Bálint vagyok 14éves jelenleg még általáson iskolás vagyok. Szabad időmbe leginkább a nextgaming roleplay szerverén vagyok aktiv. Kedvenc hobbim, szeretek videójátékokkal játszani. Én 6ósztályba szedtem össze magam tanulmányimal. Nekem az érdeklődési köröm az a Rendőrség feladatai. Továbbiakba is szeretnék Rendőr szak gimnáziumba jelentkezni. Szeretek a szabadban is lenni segíteni a családtagjaimnak, focizni, teniszezni. > Csatolj képet az UCP-dről! (AJ-k, banjaid, játszott perceid) < https://imgur.com/a/FobcXJQ> IC Rész Jelentkező neve: < James Ridgeston > Jelentkező születési helye, ideje: < Los Santos 1997/02/11 > Jelentkező anyjának leánykori neve: < Takács Anna > Jelentkező apjának neve: < Luke Ridgeston > Előző munkahelye(i): < Rákászat. > Rendelkezel jogosítvánnyal? < igen > Mit gondol az együttműködésről a kollégák között, milyen szerepe van? (3-4 mondat) < Fontos hogy működjünk együtt,de mindig vannak olyanok akik nem értenek egyet ezt meg kell beszélni , fontos a jó kommunikáció és a pozitív hozzáállás > Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat) < James Ridgeston vagyok, 23éves. Apukámat Luke Ridgeston-nak hívták róla annyit kell tudni hogy volt egy nagyon jól menő rákászati cégje. Rólam annyit kell tudni hogy van egy nevelt testvérem akit 3éve nem láttam. Los Santosba születtem 1997-ben de onnan elköltöztünk mert ki lakoltattak minket. Édesapám utána elkezdett egy rákászati cégnél dolgozni. Édesapám elkezdet tejles gőzzel dolgozni volt hogy hetekig nem láttuk, de ennek megvolt az ára, 3 évre rá édesapámé volt cég mert az elöző tulaj elhunyt. Édesanyám varró nő volt elég sokáig. 15évesen le tettem az általános iskloát és jelentkeztem rendésznek. Az elején nagyon szerettem csinálni de naprol napra fárasztobb volt. 18évesen sikeresen elvégeztem a rendészetet. Rendészet után elment és le lakrtam a jogósitványomat. 20évesen San Francisco-ban rendőr lettem 1évig mivel Édesapám meghalt. Édesapám halála után nem tudtam talpra állni és nem tudtam a rendőrséget folytatni. Apám cégjét eladtam mert Édesanyámal nem voltunk képesek vezetni a céget. 22évesen Édesanyámat is elveszitettem amitől nagyon a padlon voltam. Édesanyám halála után eladtam szűlői házunkatt majd vettem belőle magamnak egy nem is nagy nem is kicsi lakást. 23évesen pedig el döntöttem hogy megint rendőrnek szeretnék menni mivel ez a szakmám. > Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Szuperadmin Terciusz Hozzászólva: Március 22, 2021 Szuperadmin Megosztás Hozzászólva: Március 22, 2021 Tisztelt jelentkező! Megkaptuk a jelentkezését, és a döntésünk a következő: Jelentkezését elutasítjuk! Indoklás, megjegyzés: Minta hiánya(máskor középre igazítsd), Mondtam, hogy várj egy hetet, ha megint hamarabb írsz lapot automatikusan elutasítom. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések