Drae Firez Létrehozva: Március 22, 2021 Megosztás Létrehozva: Március 22, 2021 Panasztevő játékos IC neve: -Kane Hamilton- Panaszra tett adminisztrátor neve: -Engi- Panasz oka: -Forgalmas helyen megöl Szabez, mondtam Enginek pm-be hogy ez DM, kellett neki log, nem küldtem, és halott voltam, 20másodperc volt hátra és kirugott, igy megint 10 perc :), 20perc összesen.- Bizonyíték (videó, kép, log): -nem szükséges.- 1 2 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Laci Hozzászólva: Március 22, 2021 Megosztás Hozzászólva: Március 22, 2021 Sziasztok! Én fogom a PK-t bírálni. A PK stílusa illetlen és nem helyén való, már-már ironikus. Nincs csatolt bizonyíték, ami általános esetben szükséges. Az adminok bármikor kickelhetnek, gondolom nem véletlen tették ezt. Továbbra sem te vagy az admin, hanem az erre felruházottak, ne állíts olyat fixen, amivel az adminok nem értenek egyet. Ha ez téged zavar, akkor írj egy normális PK-t, ne pedig egy olyat, amit jellemzően hirtelen indulatból írnak a játékosok. Érthető okokból a PK-t zárom, mivel nem ismertük meg a részleteket, és nem lett csatolva bizonyíték. (ha komolyan gondolod a panaszt, hamarosan írj egy másik panaszt, normális módon.) Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések