Jump to content

Ryan Clark jelentkezése LSAMV-be !

Ajánlott bejegyzések

OOC RÉSZ

Mi a neved?
- Ferenc -
Hány éves vagy?
- 15 -
Napi hány órát tudnál fent lenni a szerveren és hány órát tudnál a frakcióra szánni?
-2-3 de változó. -

Jelenlegi játszott perceid száma:

- 44.119 -

Voltál-e már admin jailben és voltál-e már bannolva a szerverről? Csatolj képet az UCPdről!

- mobilról csatolok majd. -
Voltál-e már frakcióban? Ha igen melyikben?
- Igen itt nextgamingen a következőkbe: Taxi leader,OMSZ leader, Orosz maffia, ORFK Őrmester.-

Miért ezt a frakciót választanád?

- Ki szeretném próbálni a szerveren lévő összes frakciót, és már csak ez maradt, meg igazából érdekel a szerelés, meg akarom ismerni hogy milyen is ez a frakció! -
Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és mikrofonnal?
- Igen, de TS helyett DC lenne alkalmas !-
Mesélj magadról pár mondatban! ( MINIMUM 5-6 kerek magyar mondat. )
- Na császtok ! Feri a nevem, Nógrád megyébe lakok egy kis faluba. 2005-12-05.-én születtem szóval 15 éves vagyok !  8. osztályos vagyok ( évvesztes vagyok😒) jelenleg, de hála égnek lassan megyek 9. osztályba ahol Szobafestő szakon leszek. Tanulmányi eredményem 3,70-3,80 között van ( igen tudom mehettem volna jobb szakra is mint a festő, de vállalkozás miatt jelentkeztem ennek....). Hobbim jobban a gépezés és a biciklizés/autó szerelés felé hajlik. Szabadidőmbe házkörül segítkezek általában, de ha éppen nincs házi munka, akkor gépezni szoktam (MTA,R6,CS:GO stb), vagy pedig haverokkal biciklizni. A szerveren 44.119 játszott percem van,  egy gazdagnegyedi nagy házzal rendelkezek, és egy jó pár felső kategóriás kocsival. Röviden ennyi is lennék, de ha össze spanolunk, akkor úgy is  megtudsz rólam többet !;)   -

IC Rész

Jelentkező neve:
- Ryan Clark -
 Jelentkező születési helye, ideje:
- Los Santos 1978. Dec.5.-
 Jelentkező anyjának leánykori neve:
-Rosa Rosaline-
 Jelentkező apjának neve:
- Jackson Clark -
 Előző munkahelye(i):
- ORFK -
 Mi a véleménye a csapat munkáról? (3-4 mondat)
- Személy szerint szeretek csapatban dolgozni, de ha nincs meg az összhang, akkor lőttek az egésznek ! A csapatmunka elég fontos az LSAMW-nél, mivel ha lerobban az egyik vontatós egység, akkor a másiknak érte kell menni...  -
 Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat)
- Ryan Clark a becsületes nevem ,1999 December 5.-én születtem. Los Santosba születtem  és azóta is itt lakok. Van két testvérem ,egy öcsém és egy húgom . Sajnos édesapánk itt hagyott minket mivel súlyos autó balesetet szenvedett, elég fiatalok voltunk a testvéreimmel amikor a tragédia ért bennünket, én 17 éves ,öcsém 12 a húgom pedig 8 éves volt . Édesanyánk nevelt utána egyedül ,de 22 évesen végeztem a tanulmányaimmal és elmentem munkát keresni . Sikeresen találtam is Los Santosban az ORFK-nál munkát ahol viszonylag  megvoltak velem elégedve  aminek nagyon örültem . San Fierroban volt az első lakásom, de ott sajnos nem voltam sokáig mivel rossz volt a közeg . Utána elmentem albérletben és találtam Los Santosban lakást ahol mai napig élek .Van egy darab járművem ami napi használatban használok ,B kategóriás jogosítvánnyal rendelkezek . Nagyjából ennyi is lennék . -

Rendelkezel a belépéshez szükséges összeggel?

-igen-

• Like 3

• Laci changed the title to Ryan Clark jelentkezése LSAMV-be !
  • Laci locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.