Jump to content

Boros[A1] Gergő[A1] - Yakuza pályázat

Boros

Ajánlott bejegyzések

Magunkról

~Boros~ [Főleader]

Sziasztok az én nevem Boros Gergely 15 éves vagyok. Szabadidőmben 3dolgot szoktam csinálni. Az egyik, hogy eljárok futni, vagy épp otthon edzek. Nagyjából 6 éve kosárlabdázom. Általában 2 játékkal szokam játszani. Az egyik az MTA a másik pedig NBA 2K 19. Ebben az évben volt a felvételim és sikeresen felvettek z álom gimnáziumomba a Szent István Gimnáziumba ( a Budapestibe).Szerintem egy eléggé barátkozó típus vagyok. 

~Gergő~ [Al-Leader]

Tóth Gergőnek hívnak, jelenleg most töltöm majd Augusztus 15.én a 19. életkoromat, Tatabányai lakos vagyok, jelenleg Katonai Rendészetnél dolgozok (MP) mint kezdőpályafutó,szabadidőmben szeretek sportolni,edzeni,konditerembe járni illetve futni.Jó gondolkodási, illetve bírálási képesítésem megvan a feladathoz. Azért írom ezt a jelentkezési lapot, mert úgy gondolom kipróbálnám magamat az eféle "szakmában" is. Több szerveren voltam már jelenleg admin szolgálatban, volt hogy a nap 0-24 órájában, de a szerverek 90% a bezárt, illetve ez miatt kellett az eféle "szakmától" elbúcsúznom. Honvédségi Altiszti akadémiát elvégezve jelentkeztem IDEIGLENES MP pozícióba, amíg a felvételi elbírálásom folyik, ez által legalább van munkám illetve fizetésem, Honvédség által fizetett lakásban (albérletben) élem mindennapjaimat, aglegényként előttem az élet amit persze szabadidőm 50%-ban ki is használok.

--------------------------------------------------------

Mióta RP-zel?

Nagyjából 2.5 éve abból 1.5 év volt aktív.

IC önéletrajz

A nevem Haruto Ryuga(persze ha meglesz a frakció név váltás után lesz ez) Tokyo-ba nevelkedtem fel szüleimmel. Gyerekkoromba megvolt mindenem, mivel apukám nagyon jól keresett. Kiskoromban úgy tudtam, hogy apa egy jól menő vállalkozást vezet, de ezután jött a feketeleves. 18 éves koromban be lettem avatva a Yakuza minden dolgába. Megtudtam, hogy apukám a szervezet egyik vezetője. Egész életembe arra nevelt, hogy egyszer a helyére lépjek. Most 26 évesen azt a feladatot kaptam, hogy Los Santos és környékére terjesszem be Yakuzát és szerezzek új kapcsolatokat.

_____

Frakció leendő neve, kiket hoznál

Yakuza

Igazából egyelőre csak egy haveromat tudnám hozni, de szerintem a szerveren nagy esélye lenne a Yakuzának szóval eléggé hamar lenne tag.

A frakció története

Az egyik legnagyobb, legrégebbi lévő bűnszervezet, amely először csoportokba szerveződött, majd klánokba. A klánoknak megvolt a saját terület, amit használtak, és ezekért a területekért akár nagy harcokba is keveredtek. A bűnszervezet tagjai, szeretik a szerencsejátékot és a neve is egy szerencsejátékra alapul.A jakuzák eredete a XVII. század elejéig tekint vissza, előképének a kabukimonókat tekintik. Az Edo-korban a feudális anarchia és a polgárháborúk következtében rengeteg szamuráj vált roninná, azaz gazdátlan csavargóvá. A szerencsejátékosok (bakutók)és az utcai árusok (tekija) alkották a jakuzát. A második világháború után jött létre még egy csoport, a gengszter (gurentai). Mára már a világ egyik legnagyobb alvilági szervezetévé vált. A jakuzák klánokba szerveződnek. Minden klánnak megvan a maga területe, amit a többi klán tiszteletben tart. Azonban területük védelméért véres bandaháborúkat folytatnak, ha kell. Nagyon magas létszámmal rendelkeznek a bandák. A jakuza 24 piramisszerű struktúrából áll, tagjai összesen elérik a 80-100 ezres létszámot. Legtöbb taggal a Jamagucsi-gumi bír, 40 ezer aktív taggal rendelkezik.

Beavatás menete

A jakuzák közé kizárólag férfiak kerülhetnek be. Az egyedüli nő, akit tiszteletre méltatnak, az ojabun, azaz a vezér felesége, az ane-szan. A beavatás szakéivással történik, majd hűséget esküsznek a vezérnek és a közösségnek. Ha valaki el szeretné hagyni a klánt, megteheti az ojabun és a kollégák engedélyével. A tipikus jakuza öltözködési mód a sötét öltöny, fehér ing és a fekete napszemüveg. A különböző vétségeket ujjperc-levágással büntetik. A jakuzáknak többnyire tetoválásuk van, amit büszkén viselnek. Kevesen tudják, hogy a börtönviselt jakuzák között elterjedt az a szokás, hogy péniszük bőre alá annyi gyöngyöt tetetnek be, ahány évig raboskodtak.

Jakuzák és a kormány

Néhány évvel ezelőttig létezett egy hallgatólagos megállapodás a jakuzák és a kormány között, miszerint prostitúcióval, szerencsejátékkal, uzsorakamattal foglalkoznak, de a fegyver- és drog kereskedelemben is részt vesznek, cserébe azonban informálják a rendőrséget kisebb bűnöző csoportokról, valamint gondoskodtak arról, hogy a külföldi turisták biztonságban legyenek Japánban. Az 1990-es években a jakuzák bekapcsolódtak az ingatlanüzletekbe és a tőzsdespekulációba is, milliárdokat kerestek azzal, hogy rengeteg vállalatot juttattak a csőd szélére, mindenhol jelen vannak, ahol nagy pénzek forognak. A rengeteg csődbe jutott vállalat és egy rendőr gyilkosság azonban véget vetett a hallgatólagos megállapodásnak, így 1995-ben létrejött egy törvény, amely a szervezett bűnözés ellen szólt. Ez természetesen nem jelentette a jakuzák hatalmának gyengülését. Legálisan pénzérmével működő csomagmegőrzőkből keresnek pénzt, amik Japán több területén is megfigyelhetők.

_____

Frakció felépítése, rangok, leaderek, alleaderek száma, stb.

Chuii
 Shatei
Shingiin
Kyodal
Garisti
Melkan
Komon
Saiko-komon
Satsujinkl
Ane-San
Wakagashiro
San [Al-Leader]
Oyabu [Fő-Leader]

Naszóval igazából leaderek terén 3 leaderre gondoltam, magamat beleszámolva.

Céljaim a frakcióval

-Egy RP-s, RP-re vágyó jófej közösség

- Kereskedelmi lánc kialakítása, legbefolyásosabb frakció(erre azért van szükség, mert így kissé félne a többi frakció)

- Tekintély a többi frakciótól

-Különböző frakciókkal kapcsolat teremtés

-Fegyverkereskedelmi lánc kialakítása

-Városban lévő többi maffiával cserekereskedelem

-Város uralmunk alá kerítése

-TaxiTársaság megbénítása/befolyás alá tétele

_____

Igényelni kívánt frakció járművek

2x Audi RS6

1x Chevrolet Camaro ZL1

1x Mercedes Benz G56

1x BMW M5e60

1x Lincoln Town Car

Az a hajó amit lehet használni fegyverhajónál (pontosan nemtudjuk melyik az)

_____

Miért téged válasszunk?

Mivel szerintem koromhoz képest, eléggé érett gondolkodásom van ami eléggé segítené a leader feladatom.

_____

Tapasztalataim leaderség terén

Igazából amit ki lehetne emelni, az hogy Social Gaming-en(amikor még 70-80 player volt) LCN Al-Leadert voltam emellett Taxi Al-Leader is voltam. Ennél nagyobbat nem tudok felmutatni.

_____

Skinek, mappolás képek/videó

HQ: FVdWeRC.gifxxxxxxxxxxxxxxxxx

Skinek:[Kép + letöltési link] https://www.gtaall.com/gta-san-andreas/skins/24721-skins-pack-yakuza.html

Leader Skin:[mivel ugye azt írtam hogy 26 évesen jöttem ezért próbáltam egy kissé fiatalabb skint kereseni remélem elnyeri tetszéseteket ha nem akkor csak elég az előző 3 skin]

https://www.gtaall.com/gta-san-andreas/skins/115597-skin-random-223-outfit-import-export.html

• Tulajdonos

Kedves pályázó! Pályázata elnyerte a vezetőség tetszését, így elfogadásra került!

Megj.: Szépen összeírtátok, egy TS megbeszélést megér,remélem a skinek tesztelve vannak, nem bugosak, és megfelelnek a követelményeknek. 2019.08.13-án 19:00 órakor vagy 2019.08.14-én 19:00 órakor várjuk egy megbeszélésre Teamspeak 3 szerverünkre!

• Peter locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.