Dustin Henderson Létrehozva: Március 26, 2021 Megosztás Létrehozva: Március 26, 2021 OOC-rész Mi a neved? - Csongor - Hány éves vagy? - 15 - Napi hány órát tudnál fent lenni a szerveren és hány órát tudnál a frakcióra szánni? - 2-3óra csak frakcióra- Jelenlegi játszott perceid száma: - 3242 - Voltál-e már admin jailben és voltál-e már bannolva a szerverről? Csatolj képet az UCPdről! - https://imgur.com/a/9yFJP6x - Voltál-e már frakcióban? Ha igen melyikben? - nem, még nem voltam - Miért ezt a frakciót választanád? - Mert nagyon szeretem a kocsiknak a szerelését valamint autószerelő szakos vagyok - Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és mikrofonnal? - igen, igen - Mesélj magadról pár mondatban! ( MINIMUM 5-6 kerek magyar mondat. ) - Korosecz Csongor vagyok 15éves jelenleg egy autószerelői iskolát végzek el. Kedvenc hobbim az autóknak a szerlése. Szabad időmbe kint szoktam lenni a barátaimal focizni. Családomnak nagyon sokat szoktam segiteni - IC Rész Jelentkező neve: - Dustin Hederson - Jelentkező születési helye, ideje: - 1999/05/2 Los Santos - Jelentkező anyjának leánykori neve: - Angelika Ledger - Jelentkező apjának neve: - Luke Hederson - Előző munkahelye(i): - Olajszállitó - Mi a véleménye a csapat munkáról? (3-4 mondat) - Csapatmunkának nevezzük azt, amikor két vagy több ember együtt dolgozik. Bár elég egyszerűnek tűnhet ez a megfogalmazás, a valóságban ennél többről van szó. Nem elég ugyanis együtt dolgozni, mindezt hatékonyan, eredményesen kell véghezvinni. Utánajártunk, hogy milyen feltételeknek kell megfelelni egy eredményes csapat felépítéséhez. - Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat) - 1999/05/2 születtem Los Santosban kórházban, kiskoromban szerelő akartam lenni de mire felnőttem rájöttem hogy nekem nagyobb szerepei lesznek ebben a városban. Mielőtt viszont belecsöppentem volna a dolgokba összeszedtem egy kis pénzt amit autókra költöttem, elkezdtem üzletelni az autóimmal, igy ismerkedtem meg egy kedves barátommal aki ott dolgozott a szerelőknél és elhivott hogy memutassa hogy mi folyik ottan és nagyon megtetszett. - Rendelkezel a belépéshez szükséges összeggel? -még nem de nem kell sok- Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Szuperadmin Terciusz Hozzászólva: Március 26, 2021 Szuperadmin Megosztás Hozzászólva: Március 26, 2021 Szia! Ezt rossz helyre nyitottad, áthelyezem megfelelő helyre. 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Dustin Henderson Hozzászólva: Március 26, 2021 Author Megosztás Hozzászólva: Március 26, 2021 Ja elnézést és köszönöm Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Laci Hozzászólva: Március 27, 2021 Megosztás Hozzászólva: Március 27, 2021 Kedves Jelentkező! Jelentkezési lapja elutasításra került. Várjuk jelentkezését legközelebb! (Kevés játszott perc és ehhez mérten súlyos jailek, formázatlan lap) Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések