Zsepy Létrehozva: Március 28, 2021 Megosztás Létrehozva: Március 28, 2021 Magamról: Porlai Máté vagyok. 15 éves. Miskolcon lakok. Szeretem az időmet tölteni a gép előtt. Főképp MTA-zok de van egy jó pár játék amit még játszok, elég sokat cs:gozok is illetve Rising Storm 2 Vietnam ozok. Szeretem ha a munkám alapos és jól el van végezve. Sajószentpéterre járok iskolába és Informatika és Távközlésre szeretnék tovább menni. Magamról(IC): Jelen pillanatban a Rendőrség tagja vagyok. A társaimmal igyekszünk minden féle rp szituációt csinálni, hogy felpezsdítsük a szervert egy kicsit, hogy még élvezhetőbb legyen az alapból élvezhető kontextusa a szervernek. Jelenleg van egy Honda Goldwing em és egy Audi A80 am és egy Subaru WRX STI-m. Többször is voltam a Rendőrségnél. Pontosabban 4 alkalommal. Voltam az OMSZ-nél is 2x és ADMIN ELÉRT SZINTEK: Hurkagaming: SuperAdmin SilentRP: FőAdmin SecureRP: Admin(4) Hányszor voltál admin jailben? Miért, és mennyi időre? Csatolj képet az UCP-dről!: 9x voltam admin jailben ezekből 4 volt ami nem frakcióval kapcsolatos. Az admin jaileimből tanúltam és így ennek köszönhetően jobban oda tudok figyelni, hogy hogyan és mit cselekszek a jövőben. https://imgur.com/pBct6Y9 Hányszor voltál banolva? Miért és mennyi időre? Csatolj képet az UCP-dről!: Nullaszor voltam bannolva. https://imgur.com/oI1CfBt Szerinted mi egy adminisztrátor feladata?: Alaposan fejtsd ki.: Az adminisztrátor feladata az, hogy segítse a playereket. PL: Autó rtc-zése ha mondjuk felrobbant volna, vagy ha valamit nem tudnak a játékosok amit már nem tud megoldani egy admin segéd az esetben az admin segít. A kellő szankciót kiossza és a fegyelmet fenttartsa. Aktivitási időm: Általában több mint 3-4 óra de, vannak olyan napok amikor kevesebb családi okok miatt. Mi a véleményed a csapatmunkáról? Alaposan fejtsd ki. A csapatmunka 2 vagy több ember együttes munkáját jelenti. Egyszerűen. Nincs semmi varázslat vagy tudományoskodás. Alapvetően minden ember képes a csapatmunkára, hiszen az ember társas lény. Miért pont téged válasszunk?: Mert több szerveren is voltam már admin amik be zárultak egy idő után és az ott levő játékosok akkoriban megelégedtek a munkámmal és így én is megelégedtem. Miért jelentkeztél adminisztrátornak?: Mert Laci ajánlotta, hogy jó a közösség és mondta, hogyha úgy gondolom próbáljam meg hátha és még én is láttam a szerverben potenciát. Szeretném kipróbálni magam ebben a szerepben és kíváncsi vagyok hogyan teljesítek Pozitív tulajdonságok.: (4 minimum) Jó a humorérzékem "Gyorsan" írok Türelmes vagyok 3 éve rp-zek Negatív tulajdonságok.: (4 minimum) Nehezen lehet felbosszantani de ha felbosszantanak akkor nagyon Néha túlságosan is lelkes vagyok dolgok iránt Általában túlságosan pörgök és mindig szeretnék valamit csinálni Sokat kapkodok 4 3 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Laci Hozzászólva: Április 5, 2021 Megosztás Hozzászólva: Április 5, 2021 Kedves Jelentkező! A lapja elnyerte a vezetőség tetszését, azaz elfogadásra került! Várjuk TeamSpeak 3 szerverünkön meghallgatásra az alábbi időpontok egyikén: 2021. 04. 06., 16.00 vagy 2021. 04. 10., 18.00 (amennyiben az alábbi időpontok egyike sem megfelelő, kérjük jelezzen vissza privát üzenet formájában időpontegyeztetés céljából) 2 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések