Jump to content

Emma_Laurance adminisztrátori jelentkezése.

Zsepy

Ajánlott bejegyzések

Magamról:

Porlai Máté vagyok. 15 éves. Miskolcon lakok. Szeretem az időmet tölteni a gép előtt. Főképp MTA-zok de van egy jó pár játék amit még játszok, elég sokat cs:gozok is illetve Rising Storm 2 Vietnam ozok. Szeretem ha a munkám alapos és jól el van végezve. Sajószentpéterre járok iskolába és Informatika és Távközlésre szeretnék tovább menni.

Magamról(IC):

Jelen pillanatban a Rendőrség tagja vagyok. A társaimmal igyekszünk minden féle rp szituációt csinálni, hogy felpezsdítsük a szervert egy kicsit, hogy még élvezhetőbb legyen az alapból élvezhető kontextusa a szervernek. Jelenleg van egy Honda Goldwing em és egy Audi A80 am és egy Subaru  WRX STI-m. Többször is voltam a Rendőrségnél. Pontosabban 4 alkalommal.  Voltam az OMSZ-nél is 2x és 

ADMIN ELÉRT SZINTEK:

Hurkagaming: SuperAdmin
SilentRP: FőAdmin

SecureRP: Admin(4)

Hányszor voltál admin jailben? Miért, és mennyi időre? Csatolj képet az UCP-dről!: 9x voltam admin jailben ezekből 4 volt ami nem frakcióval kapcsolatos. Az admin jaileimből tanúltam és így ennek köszönhetően jobban oda tudok figyelni, hogy hogyan és mit cselekszek a jövőben.
https://imgur.com/pBct6Y9

Hányszor voltál banolva? Miért és mennyi időre? Csatolj képet az UCP-dről!:  Nullaszor voltam bannolva.
https://imgur.com/oI1CfBt

Szerinted mi egy adminisztrátor feladata?: Alaposan fejtsd ki.: Az adminisztrátor feladata az, hogy segítse a playereket. PL: Autó rtc-zése ha mondjuk felrobbant volna, vagy ha valamit nem tudnak a játékosok amit már nem tud megoldani egy admin segéd az esetben az admin segít. A kellő szankciót kiossza és a fegyelmet fenttartsa.

Aktivitási időm: Általában több mint 3-4 óra de, vannak olyan napok amikor kevesebb családi okok miatt.

Mi a véleményed a csapatmunkáról? Alaposan fejtsd ki. A csapatmunka 2 vagy több ember együttes munkáját jelenti. Egyszerűen. Nincs semmi varázslat vagy tudományoskodás. Alapvetően minden ember képes a csapatmunkára, hiszen az ember társas lény.

Miért pont téged válasszunk?: Mert több szerveren is voltam már admin amik be zárultak egy idő után és az ott levő játékosok akkoriban megelégedtek a munkámmal és így én is megelégedtem. 

Miért jelentkeztél adminisztrátornak?: Mert Laci ajánlotta, hogy jó a közösség és mondta, hogyha úgy gondolom próbáljam meg hátha és még én is láttam a szerverben potenciát. Szeretném kipróbálni magam ebben a szerepben és kíváncsi vagyok hogyan teljesítek

Pozitív tulajdonságok.: (4 minimum)

Jó a humorérzékem

"Gyorsan" írok

Türelmes vagyok

3 éve rp-zek

Negatív tulajdonságok.: (4 minimum)

Nehezen lehet felbosszantani de ha felbosszantanak akkor nagyon 

Néha túlságosan is lelkes vagyok dolgok iránt

Általában túlságosan pörgök és mindig szeretnék valamit csinálni

Sokat kapkodok

• Like 4
  • Haha 3
  • Szomorú 1

Kedves Jelentkező!

A lapja elnyerte a vezetőség tetszését, azaz elfogadásra került!

Várjuk TeamSpeak 3 szerverünkön meghallgatásra az alábbi időpontok egyikén:

2021. 04. 06., 16.00 vagy 2021. 04. 10., 18.00

(amennyiben az alábbi időpontok egyike sem megfelelő, kérjük jelezzen vissza privát üzenet formájában időpontegyeztetés céljából)

• Haha 2

• Laci locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.