Jump to content

Luke Barlow ORFK jelentkezése!

Matthew Ruiz

Ajánlott bejegyzések

14056ccb9b0b30c9a69b38a7ded7e230.png

OOC RÉSZ

Hogy hívnak?
< Tóth Bence >
Mikor születtél?
< 2007.11.01 >
Mondj pár szót az aktivitásodról!

(mennyi időt tudnál a frakcióra szánni?)
< 3-4 órát 
Ritkábban 5öt maximum 6 ot >
Voltál-e már frakcióban /akár más szerveren/? Ha igen, melyikben?
< Igen voltam:
Kb 5-6 szor rendvédelem
3 szor OMSZ
1 szer LSAMV
1 szer TAXI
Illegális:
Triád Maffia 3 szor
La Cosa Nostra 1 szer
Piru 1szer
Crips 1 szer
Groove Street 1 szer
 >

Miért ezt a frakciót választottad?

< Sokszor voltam már ebben a frakcióban, és mindig is tetszett érdekelt a munka amit végeznek ezek az emberek.
Szeretek RP-zgetni szimplán igazoltatásokat, nekem nagyon bejön.
Emelett szeretek nyomozni rajta ütni üldözni mivel ilyenkor jól fel pörgök.
A rendőrök szerintem nagyon fontos dolgot töltenek be IRL, szóval itt a játékban is ki szeretném próbálni ismát már sokadjára. >
Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és működő mikrofonnal?

(igen, vagy nem?)
< igen >
Mutatkozz be pár mondatban: hobbid, tanulmányaid, érdeklődési köröd, stb.

(minimum 5 teljes mondatban!!)
< Sziasztok!Tóth Bencének hívnak 13 éves vagyok jelenleg,

Tanulmányaimról röviden:
4-5 tanuló vagyok alsó tagozatban sokszor voltam kitünő.
A mai napig érdekel az iskola, szeretnék jó helyen elhelyeszkedni ha felnőtt leszek.
Jelenleg programozó szeretnék lenni, mivel nagyon tetszik ez a munka.
Általában CS:GO-zni, MTA-zni szoktam, ezek a kedvenc játékaim.
Hobbimról annyit hogy szeretek úszni, horgászni aminek a vízhez köze van abból kb mindent szeretek.>

Csatolj képet az UCP-dről!

(AJ-k, banjaid, játszott perceid)

<>9ViOLX1.pngliR9aBh.png
Bannok:
GYW6har.png
Háát igen, nem vagyok rá büszke, viszont itt kezdtem a szervert nem igazán tudtam az elején hogy mi hogy van viszont mostanra rengeteget tanultam, szerintem mára már mondhatni jól rpzek.

IC Rész

Jelentkező neve:
< Luke Barlow >
 Jelentkező születési helye, ideje:
< 1994.07.17 >
 Jelentkező anyjának leánykori neve:
< Letizia Brown >
 Jelentkező apjának neve:
<Lyric Barlow>
 Előző munkahelye(i):

< Vizimentő, olajszállító >

Rendelkezel jogosítvánnyal?
<igen >
 Mit gondol az együttműködésről a kollégák között, milyen szerepe van? (3-4 mondat)
<A csapatmunka szerintem egy nagyon fontos dolog egy csapatban és sok dolgot nem lehetne nélküle megoldani.
A rendőrségben nagyon fontos szerepe van, mivel enélkül nem lehetne sok ügyet meg oldani, nyomozások, letartóztatások, razziák stb, egy csapat nélkül ez elérhetetlen lenne.
Fontos hogy a csapatban olyan emberek legyenek akik bárkivel megtudják oldani az ügyeket, értelmesen lehessen velük beszélni.
>
 Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat)
< Szép Reggelt/Napot/Estét!
Luke Barlownak hívnak, jelenleg 26odik életévem töltöm.
Kiskoromban egy LakeinTown nevezetű városban éltem, a nagy szüleimmel mivel az anyám és apám már nem tudott engem is nevelni, nem volt túl gazdag a családi kassza.
Ebben a városban nagyok voltak a rablások, drog árulások, emberölések stb..
Rossz volt ezekben a körülményekben élni, körülbelül 15 éves koromban a rendőri szakmát választottam magamnak, miután lettettem 20 éves koromban még a nagy szüleimnél éltem.
Amikor egyszer buliban voltam a nagyszüleimhez betörtek és megölték őket, ekkor döntöttem úgy hogy elköltözök onnan.
LosSantosba vette az irányokat az életem.Ikertestvéremről hallottam hogy ebben a városban él, viszont amikor megérkeztem a városba, tudtam meg hogy ő halott..
Egy kevéske pénzzel kerestem egy nagyon olcsó albérletet 21 éves korom óta ott élek, a vityilló lepukkadt, nem a legszebb körülmények.
A hetekben hallottam hogy jelentkezés nyílt a rendvédelem kapuiba, én pedig úgy gondoltam hogy jelentkezek mivel meg van hozzá a kellő tapasztalatom a rendészeti letéve.
A vagyonom nem túl sok, jelenleg egy Dodge Ram 3500 full versenyem van, egy Peugat 406 full verseny bodykitem van.
>

• Szuperadmin

Tisztelt jelentkező!

Megkaptuk a jelentkezését, és a döntésünk a következő: Jelentkezését elfogadjuk! 

A meghallgatás időpontja: 

2021.03.30 14:00

vagy

2021.03.31 14:00
(( Ha egyik időpont sem felel meg akkor keress fel Discordon egy új időpontért))

Edited by Terciusz

Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.