Matthew Ruiz Létrehozva: Március 28, 2021 Megosztás Létrehozva: Március 28, 2021 OOC RÉSZ Hogy hívnak? < Tóth Bence > Mikor születtél? < 2007.11.01 > Mondj pár szót az aktivitásodról! (mennyi időt tudnál a frakcióra szánni?) < 3-4 órát Ritkábban 5öt maximum 6 ot > Voltál-e már frakcióban /akár más szerveren/? Ha igen, melyikben? < Igen voltam: Kb 5-6 szor rendvédelem 3 szor OMSZ 1 szer LSAMV 1 szer TAXI Illegális: Triád Maffia 3 szor La Cosa Nostra 1 szer Piru 1szer Crips 1 szer Groove Street 1 szer > Miért ezt a frakciót választottad? < Sokszor voltam már ebben a frakcióban, és mindig is tetszett érdekelt a munka amit végeznek ezek az emberek. Szeretek RP-zgetni szimplán igazoltatásokat, nekem nagyon bejön. Emelett szeretek nyomozni rajta ütni üldözni mivel ilyenkor jól fel pörgök. A rendőrök szerintem nagyon fontos dolgot töltenek be IRL, szóval itt a játékban is ki szeretném próbálni ismát már sokadjára. > Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és működő mikrofonnal? (igen, vagy nem?) < igen > Mutatkozz be pár mondatban: hobbid, tanulmányaid, érdeklődési köröd, stb. (minimum 5 teljes mondatban!!) < Sziasztok!Tóth Bencének hívnak 13 éves vagyok jelenleg, Tanulmányaimról röviden: 4-5 tanuló vagyok alsó tagozatban sokszor voltam kitünő. A mai napig érdekel az iskola, szeretnék jó helyen elhelyeszkedni ha felnőtt leszek. Jelenleg programozó szeretnék lenni, mivel nagyon tetszik ez a munka. Általában CS:GO-zni, MTA-zni szoktam, ezek a kedvenc játékaim. Hobbimról annyit hogy szeretek úszni, horgászni aminek a vízhez köze van abból kb mindent szeretek.> Csatolj képet az UCP-dről! (AJ-k, banjaid, játszott perceid) <> Bannok: Háát igen, nem vagyok rá büszke, viszont itt kezdtem a szervert nem igazán tudtam az elején hogy mi hogy van viszont mostanra rengeteget tanultam, szerintem mára már mondhatni jól rpzek. IC Rész Jelentkező neve: < Luke Barlow > Jelentkező születési helye, ideje: < 1994.07.17 > Jelentkező anyjának leánykori neve: < Letizia Brown > Jelentkező apjának neve: <Lyric Barlow> Előző munkahelye(i): < Vizimentő, olajszállító > Rendelkezel jogosítvánnyal? <igen > Mit gondol az együttműködésről a kollégák között, milyen szerepe van? (3-4 mondat) <A csapatmunka szerintem egy nagyon fontos dolog egy csapatban és sok dolgot nem lehetne nélküle megoldani. A rendőrségben nagyon fontos szerepe van, mivel enélkül nem lehetne sok ügyet meg oldani, nyomozások, letartóztatások, razziák stb, egy csapat nélkül ez elérhetetlen lenne. Fontos hogy a csapatban olyan emberek legyenek akik bárkivel megtudják oldani az ügyeket, értelmesen lehessen velük beszélni. > Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat) < Szép Reggelt/Napot/Estét! Luke Barlownak hívnak, jelenleg 26odik életévem töltöm. Kiskoromban egy LakeinTown nevezetű városban éltem, a nagy szüleimmel mivel az anyám és apám már nem tudott engem is nevelni, nem volt túl gazdag a családi kassza. Ebben a városban nagyok voltak a rablások, drog árulások, emberölések stb.. Rossz volt ezekben a körülményekben élni, körülbelül 15 éves koromban a rendőri szakmát választottam magamnak, miután lettettem 20 éves koromban még a nagy szüleimnél éltem. Amikor egyszer buliban voltam a nagyszüleimhez betörtek és megölték őket, ekkor döntöttem úgy hogy elköltözök onnan. LosSantosba vette az irányokat az életem.Ikertestvéremről hallottam hogy ebben a városban él, viszont amikor megérkeztem a városba, tudtam meg hogy ő halott.. Egy kevéske pénzzel kerestem egy nagyon olcsó albérletet 21 éves korom óta ott élek, a vityilló lepukkadt, nem a legszebb körülmények. A hetekben hallottam hogy jelentkezés nyílt a rendvédelem kapuiba, én pedig úgy gondoltam hogy jelentkezek mivel meg van hozzá a kellő tapasztalatom a rendészeti letéve. A vagyonom nem túl sok, jelenleg egy Dodge Ram 3500 full versenyem van, egy Peugat 406 full verseny bodykitem van. > Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Szuperadmin Terciusz Hozzászólva: Március 29, 2021 Szuperadmin Megosztás Hozzászólva: Március 29, 2021 (módosított) Tisztelt jelentkező! Megkaptuk a jelentkezését, és a döntésünk a következő: Jelentkezését elfogadjuk! A meghallgatás időpontja: 2021.03.30 14:00 vagy 2021.03.31 14:00 (( Ha egyik időpont sem felel meg akkor keress fel Discordon egy új időpontért)) Edited Március 29, 2021 by Terciusz Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések