Antonio D Giuseppe Létrehozva: December 27, 2020 Megosztás Létrehozva: December 27, 2020 Sziasztok! Van ugye a szerón a Bmw M5 E34, erre a kocsira jöhetne ki egy jobb handling mert nagyon pattog az úton, alig kanyarodik,igy alig lehet vezetni.. Meg elég keveset megy szerintem, a full prime megy 267-et, szerinten siman mehetne 280 körül. Köszi, hogy elolvastad! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Chriss Hozzászólva: December 27, 2020 Megosztás Hozzászólva: December 27, 2020 A végsebességével nem tudom mi a gond, csak mert jobban gyorsul mint egy régi m5 e60. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Antonio D Giuseppe Hozzászólva: December 27, 2020 Author Megosztás Hozzászólva: December 27, 2020 (módosított) 2 perce, Kani said: A végsebességével nem tudom mi a gond, csak mert jobban gyorsul mint egy régi m5 e60. Rendben ez igaz mondjuk, de nem lehet "kihasználni" mert nem lehet irányítani, pattog az úton, nehezen kanyarodik és zavaró. Edited December 27, 2020 by Jackson Ford Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Antonio D Giuseppe Hozzászólva: Március 29, 2021 Author Megosztás Hozzászólva: Március 29, 2021 Csáó mindenkinek ! Jó lenne ha jönne egy új handling az e34-re.. rettenetesen rossz az irányítása.. kanyarodása se valami jó, csak az elejèt tolja... Inkább legyen lassabb, csak lehessen irányítani ! @Peter Hicks 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések
Hozz létre egy felhasználót vagy jelentkezz be, hogy hozzászólhass
Regisztrált felhasználóval kell rendelkezz a hozzászóláshoz.
Felhasználó létrehozása
Regisztrálj be a fórumra, egyszerű!
Új felhasználó létrehozásaBejelentkezés
Regisztráltál már? Jelentkezz be itt.
Bejelentkezés