Jump to content

Don Gotti jelentkezés ORFk-ba

Don Gotti

Ajánlott bejegyzések

OOC RÉSZ

Hogy hívnak?
< Baricz Attila >
Mikor születtél?
< 2003.11.22 >
Mondj pár szót az aktivitásodról!

(mennyi időt tudnál a frakcióra szánni?)
< Napi ilyen 2-3 órát tudnék a frakcióra szánni >
Voltál-e már frakcióban /akár más szerveren/? Ha igen, melyikben?
< Ezen a szerveren az OMSZ-be voltam, de más szerveren voltam már illegálba illetve katonaság >

Miért ezt a frakciót választottad?

< Már nagyon régóta rendőr szeretnék lenni a szerveren, illetve IRL is gondolkodok a rendvédelmin >
Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és működő mikrofonnal?

(igen, vagy nem?)
< igen >
Mutatkozz be pár mondatban: hobbid, tanulmányaid, érdeklődési köröd, stb.

(minimum 5 teljes mondatban!!)
< jelenleg végzős pincér tanuló vagyok. Szabadidőmbe sokat játszok és sokat szoktam focizni, sokat szoktam motorozni. A szerverre inkább este fele szoktam fel lépni. Ha elvégzem ezt a szakot akkor azt tervezem hogy maradok két éves érettségin és elvégzem a rendvédelmet. >

Csatolj képet az UCP-dről!

(AJ-k, banjaid, játszott perceid)

< https://imgur.com/a/33M5XIJ

6052 játszott percem van >

IC Rész

Jelentkező neve:
< Don Gotti >
 Jelentkező születési helye, ideje:
< Olaszország, Torino, 1997.11.22>
 Jelentkező anyjának leánykori neve:
< Florenza Francesca >
 Jelentkező apjának neve:
< Don Fabio >
 Előző munkahelye(i):

< Mentős és Buszsofőr >

Rendelkezel jogosítvánnyal?
< Igen >
 Mit gondol az együttműködésről a kollégák között, milyen szerepe van? (3-4 mondat)
< Hogy egy jó közösség tudjon kialakulni, illetve hogy a munka is jobban menjen ahhoz nagyon fontos az együttműködés. Ha mindenki együttműködik akkor könnyebben megakadályozható a városba való illegális dolgok terjedése. Nagyon fontos szerepet játszik a kollégák között. Ha megvan az együttműködés akkor az ember is jobb kedvel megy be dolgozni.  >
 Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat)
< Don Gottinak hívnak, jelenleg 23 éves vagyok. Az általános iskolát Olaszországba végeztem. Amikor befejeztem az általánost azután sajnos elkellett mennem dolgozni anyagi helyzetünk miatt. 18 évesen kaptam egy jó álláslehetőséget egy cégen keresztül Oroszországba. Egy raktárba voltam és ott kellett dobozokat pakolni meg több dolgot. 20 évesen amikor megszedtem magam egy kis pénzzel akkor kisegítettem a családomat illetve Olaszországba elkezdtem folytatni tanulmányaimat. Letettem egy emelt testneveléses érettségit ami 4-es lett. 22 évesen pedig eljöttem ide Los Santosba ahol éppen busz sofőrként dolgozok illetve járok segíteni más embereknek házat építeni és festeni. Azért gondoltam hogy megpróbálom a rendőri pályát mert édesapám is rendőr volt nagyon sokáig, de egy balesett miatt sajnos nyugdíjba kellett vonulnia. Sok mindent tanított nekem, illetve volt amikor bevitt a munkahelyére körbenézni. Még sokat kell tanulnom hogy olyan jó rendőr legyek mint édesapám, de reménykedek hogy ez a Los Santosi élet segíteni fog benne. Köszönöm hogy elolvasták a jelentkezési lapom és izgatottan várom a visszajelzést. >

• Like 1

Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.