Pjotr Motka Létrehozva: Április 4, 2021 Megosztás Létrehozva: Április 4, 2021 Los Santosi Taxitársaság Jack Whistlewood OOC:Szilveszter vagyok, 17 éves, mezőgépészeti osztályba járok, mostmár 10.-ik be! Már 1 és fél éve játszom a szerveren! 44-es szintemmel illetve 89.000 Percemmel! Hagytam magamnak egy kis időt, kis szünetet, ezért is voltam inaktív a szerveren! Úgy gondoltam, hogy a TAXI volt az ami eddig megfogott, mivel már 1szer voltam TAXI Leader! Voltam az LSAMV-nél egy 3 hétig! Az OMSZ-ben is voltam Leader ! PD-vel is próbálkoztam, csak az RPmel nem komolyságot RPztem, hanem egy betoji embert! Más szerveren is voltam Leader! SanMTA (gazdagrp) PD leader, TayMTA (kissebb RP szerver mostmár nem fut.) Ott OMSZ leader voltam! Meg sok Noki Szerveren Admin! Sok tapasztalatot szereztem mindenkinél! Nem könnyű dolog Leadernek lenni, de úgy érzem a TAXI-val újra elboldogulnék! Sok taxis volt a végére mikor leadtam, mindenkitől fájó szívvel búcsúztam! IC: Jack Whistlewood vagyok, másfél éve jöttem a városba, 1996. július 8.-án születtem, valahól, sajonos születésem után anyám elhagyott és egy család nevelt fel! Julia Smith, és John Smith! Ők adták nekem ezt a Nevet Jack, Jack Whistlewood, a Whistlewood, onnan jött, hogy egy cigis doboz mellett voltam, aminek a márkája Whistle volt, és egy fa dobozban voltam. Innen jött a WhistleWood! Ahogy nőttem nem volt lehetőségem óvodába járni, mivel a környéken akkor még nem volt, akkor elterveztem, hogy a suliba a leggjobb tanuló leszek! 7Éves voltam, amikor San Fierroba költöztünk, egy nap, egy banda jött és kifosztotta a nevelőimet! Onnan ide, Los Santosba költöztünk, már, amit volt ide hozni, mivel a banda elvitte a bútorainkat, illetve az ékszerinket! Később beírattak iskolába és ahogy megfogadtam, én voltam a leggjobb tanuló, aztán mikor felnőttem, első munkahelyemnek a korháznál voltam, tanulóként, később emelték a rangom addig, hogy Főorvos lettem, majd a főnök átadta a munkáját, és én lettem az új Igazgató! Azóta sok mindennel megpróbálkoztam, de most a taxi-t szeretném kezeim alá venni! Rangok: Próbidős sofőr: Ebbe a rangba addig kell lenned, ameddig azt nem látjuk, hogy megfelelő vagy a célra! Nincs időhöz kötve, mivel nem tudhatjuk, hogy mennyire vagy könnyen tanulékony! Sofőr: Ez az a rang, aki most szabadult a Próbaidős rang alól, ő már mehet SFbe, PC, Whetstone-ba is fuvarozni egész bártan! Profi sofőr: Ő jobb autót kap, mint a többi, jobb a fizetése is! Annyit csinál, mint az alatta levők, csak éppen kevesebb hibapontál lesz kirúgva! Hivatásos sofőr: Ez az ember, az, aki viszi a fontosabb embereket! PD-s OMSZ-es stb.. (Persze ha dutyba van) Ha nincs elérhető sofőr, akkor őis szolgálatba áll! Karbantartó: Szerintem nem kell elmondani a munkáját! Ő javítja az autókat, ha valaki igénytelenűl lerakja a garázsba, ha kint marad a parkolóba, akkor beviszi! Telephelyvezető: Ő az egyetlen Leader! Ő intézi a pénz ügyeket, emberek elő léptetését, illetve lefokozását! Ő Vesz fel embereket és rúg is ki! Célom: Célom, az olyan hírdetések megelőzése, hogy :"fuvar érdekel" , "Ha fuvar kell hívjon"! Itt meglesz a jó RPző csapat, nem egy Nonos bandát szeretnék összehozni! Célom, hogy a playerek vágyait telyesítsük! Akármin átmegyünk, csak hogy a célba érjünk! Szeretném bővíteni RP, illetve Leader-i tudásom is! Célom, hogy betöltsek valamiféle helyet a szerveren belül, és nem csak annyit hogy vagyok és töröm az autót! Miért ez a frakció?: Ez a frakció az ami megfogott eddig, nagyon hamar feltudom húzni magam kis dolgokon, és ez nem az illegál javára szavaz! Amint emlíettem is, voltam már TAXI Leader, az embereim büszkék voltak rám, mivel nem a kemény munka ment, hanem volt benne egy kis viccelődés is (Ne keverjük össze a Főnök - Munkás viszonyban levő jókedvet a FUN-al) Szerepe: Szerintem, eléggé fontos egy TAXI FK a szerveren, feljön egy alap player, lvl 1, kihívja a taxit, mert el szeretne menni a VH-ra vagy akárhová, és azt látja, hogy nincs taxis, fent van X player és abból nincs 1 taxis sem! Szóval én látom értelmét a taxitnak! Eladsz egy autót és nincs amivel vissza menj ahova szeretnél, mivel nincs taxi! De, hogy a lényegre térjek, Elszálítsuk az embereket A pontból B akár C és D pontba is! Köszönöm, hogy vetted a fáradságot végig olvasni a lapom! Nagyon örülnék, ha én lennek a Taxi leader! Szeretnék kapni egy esélyt midenkitől! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Laci Hozzászólva: Április 4, 2021 Megosztás Hozzászólva: Április 4, 2021 Kedves Pályázó! Lapja nem nyerte el a vezetőség tetszését, így az elutasításra került! (Daniel régebben közölte, hogy mivel pénzt loptál el a frakciószámláról, ezért nem szánjuk a továbbiakban neked ezt a frakciót.) Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések