Kasem Zhulati Létrehozva: Április 8, 2021 Megosztás Létrehozva: Április 8, 2021 Panasztevő játékos IC neve: -Tazio Dragonetti- Panaszra tett játékos IC neve -Jorge Rodriguez- Panasz oka: -OOC rádiózás- Bizonyíték (videó, kép, log): -Jorge Rodriguez mondja (rádióba): most leptem fel xd- 1 5 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
GameAdmin 5 Martinez Hozzászólva: Április 8, 2021 GameAdmin 5 Megosztás Hozzászólva: Április 8, 2021 Sziasztok ! A PK-t én fogom bírálni. A panaszra tett játékos írt nekem a szerveren PM-be, hogy le OOC-zta ezt a tevékenységet, ennek logját igaz nem kaptam meg, de amint megkapom, bírálom az ügyet. Egyébként az illető nem tud fórumot használni, mivel ki van tiltva, ezért más alternatívával lesz megoldva a log küldés. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
GameAdmin 5 Martinez Hozzászólva: Április 13, 2021 GameAdmin 5 Megosztás Hozzászólva: Április 13, 2021 Mivel log-ot nem kaptam, ezért zárom az ügyet, az illető megkapja a szankcióját, ami egy 30 perces AJ lesz OOC rádiózás indokkal. Z/H Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések