Viktor Vladislaw Létrehozva: Április 8, 2021 Megosztás Létrehozva: Április 8, 2021 OOC RÉSZ Hogy hívnak? < Pap Milán Dániel > Mikor születtél? < 2004-02-06 > Mondj pár szót az aktivitásodról! (mennyi időt tudnál a frakcióra szánni?) < Igazából kezdő vagyok a szerveren, de ígéretesnek tűnik, merek mondani egy 3-4 maximum 5 órát > Voltál-e már frakcióban /akár más szerveren/? Ha igen, melyikben? < Igen, csak illegálban idáig See-n. Orosz maffia, Brazil maffia, Yakuza, Hell's Angels, los Zatos. > Miért ezt a frakciót választottad? < Igazából kiszeretnék próbálni egy újfajta RP stílust, de a mentőzés, taxizás távol áll tőllem. > Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és működő mikrofonnal? (igen, vagy nem?) < Igen > Mutatkozz be pár mondatban: hobbid, tanulmányaid, érdeklődési köröd, stb. (minimum 5 teljes mondatban!!) < Milán vagyok, 17 éves. Hegesztőnek tanulok jelenleg, 9.osztályban, 7.ben egyszer buktam Hobim:Sokat ülök gépelőtt, de általában kiszoktunk menni Ping-Pongozni, Foxiczni, Kosarazni és még sok más. Érdeklődési köröm: Hát leginkább a hegesztés, villanyszerelés, barkácsolás az ami a legjobban leköt.Meg persze az informatika Egy kis faluban lakok, Bikalon. Mikor nincs Covid miatt korlátozás, altalában hétvégente de akár hétköznap is kiszoktunk ülni esténként a parkba beszélgetünk, hülyéskedünk stb. > Csatolj képet az UCP-dről! (AJ-k, banjaid, játszott perceid) < http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=386UCP.png > IC Rész Jelentkező neve: < Viktor Vladislaw > Jelentkező születési helye, ideje: < 1994 02-06 LosSantos Kórház > Jelentkező anyjának leánykori neve: < Alisa Vladislaw > Jelentkező apjának neve: < Losif Vladislaw > Előző munkahelye(i): < Vízi mentő, Auteszállító. > Rendelkezel jogosítvánnyal? < Igen > Mit gondol az együttműködésről a kollégák között, milyen szerepe van? (3-4 mondat) < Ebben a munkában nagyon fontos az együttműködés. Ahhoz, hogy elkapjunk egy bűnözőt nagyon fontos a jó kommunikáció! Fontos, hogy a nagyobb rangú tiszteknek megadjuk a megfelelő tiszteletet! > Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat) < 1994 február hatodikán születtem, a Los Santosi Kórházban. Kiskoromban Űrhajós akartam leni, de aztán hamar eldobtam az álmomat. Mostanra már minden célom, hogy óvjam a városom tisztaságát, épségét. Szeretném megtisztítani a várost a bűnözőktől Illegális tevékenységektől, drogoktól. Idáig kissebb munkahelyeken dolgoztam, mivel most jöttem csak a városban. Voltam autószállító, Vízi Életmentő. Egy BMX-el járkálok ide-oda, imádok biciklizni, és persze nagyon imádok BMX-el trükköket csinálni, bár nemvagyok benne ügyes. Szeretem a luxus autókat, bár pénzem nincs rá, és nem is értek hozzájuk, de egyszer szívesen kipróbálnék egyet. Anyukám szülés után elhunyt, apukámat pedig nem is ismerem sajnos, az utcán nevelkedtem miután kikerültem a nevelő szülőktől. Sokat drogoztam, de az elmúlt 3évben tiszta vagyok. > 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Szuperadmin Terciusz Hozzászólva: Április 9, 2021 Szuperadmin Megosztás Hozzászólva: Április 9, 2021 Tisztelt jelentkező! Megkaptuk a jelentkezését, és a döntésünk a következő: Jelentkezését elutasítjuk! Indoklás, megjegyzés: Tapasztald még ki kicsit a szervert(Egyébként nem lett rossz lap) Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések