Pascual Mano. Létrehozva: Április 8, 2021 Megosztás Létrehozva: Április 8, 2021 Mi a neved? < Benedek Roland > Hány éves vagy? < 12 > Napi hány órát tudnál fent lenni a szerveren és hány órát tudnál a frakcióra szánni? < 5-6, akár 8-12 óra.> Voltál-e már frakcióban /akár más szerveren/? Ha igen melyikben? < Igen, ORFK, OMSZ, Crips, Triád Maffia, Bratva> Miért ezt a frakciót választanád? Miért szeretnél rendőr lenni? < Újra rendőr szeretnék lenni, megint járőrözgetni, RPzgetni> Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és mikrofonnal? < Igen, természetesen > Mesélj magadról pár mondatban! ( MINIMUM 5-6 kerek magyar mondat. ) <Sziasztok! Roland vagyok. Hamarosan, 13-dik életévem töltöm, nyáron. Romániában, azon belűl erdélyben, egy kicsiny faluban élek, a szüleimmel, és a kistestvéremmel. Hobbim a Sport, a zenélés. Jelenleg klarinéten játszok, másodéves vagyok. Szeretnék a zenekar tagja lenni, de majd a sors ezt eldönti. Emellett kitűnően végzem tanulmányaim az iskolában. Szeretek játszani, utazni imádok.> Hány AJ-d van(képpel bizonyítva)? <https://imgur.com/a/KHbZmV3 > Hány bannod van(képpel bizonyítva)? < https://imgur.com/a/ruoCKoS (A Rockytól kapottakot nem jogosan kaptam, elírta a nevet.)> IC Rész Jelentkező neve: < Pascual Mano > Jelentkező születési helye, ideje: < 2000.07.11. 08.00 óra, Las Venturas - Bone County Korház.> Jelentkező anyjának leánykori neve: < Xander Roxanne > Jelentkező apjának neve: < Lopez Mano > Előző munkahelye(i): < Járműszállító > Rendelkezel jogosítvánnyal? < Igen, természetesen. > Mi a véleménye a csapat munkáról? (3-4 mondat)x < Jól tudok egy adott csapatba illeszkedni. A jó Kooperáció eredménye, a hatékonyabb, eredményesebb munka.> Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat) < Las Venturasban születtem, 2000 egyik hűvős, nyári napján, Bone Countyban. Nagyon rossz gyerek voltam, de hamar megneveltek az Iskolában. Nagyon sokat tanultam, első tanuló voltam, a 20 gyerekből. Már gyerekkorom óta érdekeltek az autók, emiatt csomó kis autóm volt. Mivel Red Countyban, nagyon rosszak voltak a fizetések, elköltöztünk Los Santosba, ahol még most is élek. A szüleim, azóta visszamentek Bone Countyban. Minden héten látogatom őket. Jól bánok a fegyverekkel. 2 méter magas vagyok, 90 kilógramm a testsúlyom. Nagyon jó vezetési képességeim vannak, barátságos, de néha, kihozhatnak a sodromból. > Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Szuperadmin Terciusz Hozzászólva: Április 9, 2021 Szuperadmin Megosztás Hozzászólva: Április 9, 2021 Tisztelt jelentkező! Megkaptuk a jelentkezését, és a döntésünk a következő: Jelentkezését elfogadjuk! A meghallgatás időpontja: 2021.04.09 14:00 vagy 2021.04.10 14:00 ((Ha a meghallgatásod sikerül, és felleszel véve PD-be, akkor remélem nem lesz veled baj, akármilyen kissebb, komolyabb szabályszegést csinálsz kirúglak a frakcióból.)) 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések