Jump to content

Pascual Mano PD jelentkezése.

Ajánlott bejegyzések

Mi a neved?
< Benedek Roland >
Hány éves vagy?
< 12 >
Napi hány órát tudnál fent lenni a szerveren és hány órát tudnál a frakcióra szánni?
< 5-6, akár 8-12 óra.>
Voltál-e már frakcióban /akár más szerveren/? Ha igen melyikben?
< Igen, ORFK, OMSZ, Crips, Triád Maffia, Bratva>

Miért ezt a frakciót választanád? Miért szeretnél rendőr lenni?

< Újra rendőr szeretnék lenni, megint járőrözgetni, RPzgetni>
Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és mikrofonnal?
< Igen, természetesen >
Mesélj magadról pár mondatban! ( MINIMUM 5-6 kerek magyar mondat. )
<Sziasztok! Roland vagyok. Hamarosan, 13-dik életévem töltöm, nyáron. Romániában, azon belűl erdélyben, egy kicsiny faluban élek, a szüleimmel, és a kistestvéremmel. Hobbim a Sport, a zenélés. Jelenleg klarinéten játszok, másodéves vagyok. Szeretnék a zenekar tagja lenni, de majd a sors ezt eldönti. :) Emellett kitűnően végzem tanulmányaim az iskolában. Szeretek játszani, utazni imádok.
>

Hány AJ-d van(képpel bizonyítva)?
<https://imgur.com/a/KHbZmV3 >

Hány bannod van(képpel bizonyítva)?
< https://imgur.com/a/ruoCKoS (A Rockytól kapottakot nem jogosan kaptam, elírta a nevet.)>

IC Rész

Jelentkező neve:
< Pascual Mano >
 Jelentkező születési helye, ideje:
< 2000.07.11. 08.00 óra, Las Venturas - Bone County Korház.>
 Jelentkező anyjának leánykori neve:
< Xander Roxanne >
 Jelentkező apjának neve:
< Lopez Mano >
 Előző munkahelye(i):

< Járműszállító >

Rendelkezel jogosítvánnyal?
< Igen, természetesen. >
 Mi a véleménye a csapat munkáról? (3-4 mondat)x
< Jól tudok egy adott csapatba illeszkedni. A jó Kooperáció eredménye, a hatékonyabb, eredményesebb munka.>
 Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat)
< Las Venturasban születtem, 2000 egyik hűvős, nyári napján, Bone Countyban. Nagyon rossz gyerek voltam, de hamar megneveltek az Iskolában. Nagyon sokat tanultam, első tanuló voltam, a 20 gyerekből. Már gyerekkorom óta érdekeltek az autók, emiatt csomó kis autóm volt. Mivel Red Countyban, nagyon rosszak voltak a fizetések, elköltöztünk Los Santosba, ahol még most is élek. A szüleim, azóta visszamentek Bone Countyban. Minden héten látogatom őket. Jól bánok a fegyverekkel. 2 méter magas vagyok, 90 kilógramm a testsúlyom. Nagyon jó vezetési képességeim vannak, barátságos, de néha, kihozhatnak a sodromból. :) >

• Szuperadmin

Tisztelt jelentkező!

Megkaptuk a jelentkezését, és a döntésünk a következő: Jelentkezését elfogadjuk! 

A meghallgatás időpontja: 

2021.04.09  14:00

vagy

2021.04.10 14:00

((Ha a meghallgatásod sikerül, és felleszel véve PD-be, akkor remélem nem lesz veled baj, akármilyen kissebb, komolyabb szabályszegést csinálsz kirúglak a frakcióból.))

• Like 1

Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.