Jump to content

James Urlich - Adminisztrátori jelentkezése egy összetartó csapatba!

Ajánlott bejegyzések

542cdd69b00e4143bbfbdf9eab3ca622.png

Magamról:

-Endre Felföldi-nek hívnak,17 éves vagyok,hamarosan töltöm a 18. életévem,már egy jó ideje MTA-zom,azon belül,komolyabban benne vagyok,a RolePlay tapasztalatban.((kb. 4-5-6-éve))

-A szabadidőm nagy részét a számítógép előtt töltöm,-e mellett sportolok is.((Focizás,úszás..))

-Nagyjábol,ismert vagyok az MTA világában,voltam,másik szerveren is Adminisztrátor,olykor-olykor elértem a kimagasló szintet is,a teljesítményem 0-4-es Adminig kiváló volt,majd,ezek után,volt valamilyen szintű inaktivitásom,az adott szerveren,ezáltal sajnos,megkellett hogy válljak az Adminisztrátoromtol,természetesen,korrekt Adminisztrátor leadás keretein belül((Las Payadas RolePlay,ExternalGaming V3(Eredeti,nagyon régen,Adminisztrátor..),ezeken belül,még egyéb más szervereken is.

Pozitívumok rollam:

-Segítőkész ember vagyok.

-Korrekten állok,és,mindig is korrekten álltam,neki az eddigi munkájimnak.

-Rendelkezem a TeamSpeak-3-om szerveren belül,egy nem recsegő,használható mikrofonnal.

-Rendelkezem megfelelő kommunikációs készséggel.

-A napi aktivitásom,szerintem kiváló,a nem megszokotthoz képest.((Napi,2-3-4-5-óra hossza aktivitási idő..))

-Természetesen,megfogadom a csapat tanácsait is,-e mellett tudok önállóan,korrekt döntést,hozni egy adott ügy döntésénél.

Negatívumok rollam:

-Van mikor kicsit lusta vagyok,bár,ez nagyon ritka,nállam az inaktivitás,egy adott csapaton belül,csak akkor mondható ki,mikor,valami nagyon fontos dolgom van,és biztosra nincs időm csinálni a dolgot.((Természetesen,ez jelenleg,nincs így..))

MTA-n belüli alap RolePlay szabályok:

-IRL(In Real Life) - A játékon kívül,tegyük fel,erre van az OOC Chat is.-
-IG(In Game) - A játékban.-

-OOC(Out Off Character) - A játékon kívüli Chat.-

-DM=DeathMach,oknélküli ölés.

-DB=DriWeby,járművel való ölés.

-MG=MetaGaming,ha tegyük fel,egy adott játékosnak kiolvasom a nevét,majd-e szerint szólítom meg.

-SK=SpawnKill,spawnoláskor való ölés,tegyük fel,egy adott játékos belép,egy adott interiorba,majd,azonnal még be sem töltött neki,majd,fejbe lövi((Megöli,bármilyen módon)),egy másik játékos.

-RK=RewengeKill,halál utáni bosszú,ha mondjuk én meghalok,lelőnek,indokkal,természetesen,szabályosan,és,nem szabályellenes dologgal,az esetben,ha tegyük fel,"Visszamennék" bosszútálni,az esetben,szankcióval jár az eset,mint a többi alap RolePlay szabályzat megszegéséért is.

-FC=ForceRP,mondjuk,ha egy adott játékosra ráeröltetem az RP-t,tegyük fel,rablok egy áldozatot,majd rátartom a fegyvert,végzek a rablás RP-vel,vegy legyen az akár,rablás közben is,helyette RP-zek,nagyjábol rövidítve.((/do XY nem fog emlékezni semmire.(Ez egy RP ráeröltetés,amit TILT a szerver szabályzat is,és amiért szankció jár,természetesen.)))

[Természetesen,ezek csak a RolePlay szabályzat,egy része,én úgy gondolom,hogy ezek alap RolePlay szabályok,tehát,egy már haladó játékos számára is világos,és neki is kötelessége tudomásul venni ezeket,természetesen,ezek alol nincs kivétel!]

Amik az Adminisztrátori pozícióba tartoznak:

-Buggbol összetört kocsik javítása,természetesen,mind ezt megfelelő bizonyíték keretein belül.

-Természetesen,egy adott Adminisztrátornak,jogában áll,segíteni a többi Adminisztrátort/Adminisztrátorokat,hisz egy csapat,az csapat.

-Játékosok nézése,majd szabályszegésekért szankciók kiosztása,mind ezt korrekt körülmények között.

-PM-ekre való válaszolás,majd azok megoldása.

[Már egy ideje komolyabban játszom a NextGaming szerverén,kissebb kihagyásokkal!]

Szerveren belüli elért Statisztikáim:

-4500-Játszott perc,természetesen,mind ezt,nagyon kevés kihagyással.

-Regisztráció dátuma:2019-08-11 22:04:52

-Utoljára online:2020-08-29 01:28:05

Mik a terveim az Adminisztrátor-al kapcsolatban?

Természetesen,nem lesz az,hogy belépek,és csak úgy,kilépek egy-két hét múlva,már ha elvállalom ezt az egészet,és megírtam ezt a lapot,ha netán,eltetszést nyerne,egy adott ideig tervezem csinálni,korrekten ezt a dolgot,ha leadom,sem fogom csak úgy leadni,ami nem lenne korrekt,természetesen,minden-el így vagyok,ha már csinálok valamit,azt normálisan,és korrekten csináljam,és ne egy összecsapott munka legyen.

Mit jelent számomra egy csapat,valamint mik nállam az alap feltételek a csapaton belül?

-Ne legyen veszekedés az adott csapaton belül.

Edited by RobertTGarner
  • Like 1

• Laci locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.