Jason Baldwin Létrehozva: Április 10, 2021 Megosztás Létrehozva: Április 10, 2021 Kérem a kedves szerver Létrehozzóit és a kedves Adminokat,hogy én és a barátaimmal legyen lehetőségünk egy frakciót létre hozzni.Bár igaz nem sok tudásom van hogy ilyenkor mit kell csinálni de nagyon nagy röö be fektetéssel csinálnám/csinálnánk. Ez kissebb ilyen tunning cég is lenne de azt teljesen legállisan és a szerver szabályzat be tartásával.Ahhoz hogy el tudjunk indul szeretnénk igényelni egy Mercedes G65 amg-ét és egy Nissan Skyline R34-est motorokra nincs szükségünk.Egy garázst és némi pénz is jó lenne.A nevünk az Ala Partigiano.Lilla szinbe lennénk.Remélem megkaphatjuk ezeket a dolgokat.Egyébként nagyon szeretem ezt a szervert és imádok itt lenni.Köszönöm , hogy fáradtak az elolvasásában és köszönöm a gyors választ. Üdv.Jason Baldwin egy játékos a szerverről 2 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Laci Hozzászólva: Április 10, 2021 Megosztás Hozzászólva: Április 10, 2021 Szia! Nem informatív, formázatlan lap, bizonytalan célokkal és ötletekkel. Szerintem ezt hagyjuk. Elutasítom! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések